Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis TOLI

Na ir ką mamukai tokią šaltą ir vėjuotą dieną mirksiukas.gif Aš truputį apsidirbau ir priguliau pailsėti, negaliu atsidžiaugti kad ryt nereikia į darbą rolleyes.gif Siunčiuosi serialą tai turėsiu ką veikti blush2.gif
Papildyta:
sauluciukas77 kaip tavo sveikatytė,ar apmažėjo skausmai, kaip nuotaikos? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sauluciukas ,aciu tiek info parasei 4u.gif O klausyk is kur gauti to abrikosu kauliuku narutalaus aliejaus ??
Atsakyti
as pirkau kazkada per beta.lt akcija buvo pigiau, bet bet kur yra, kur prekiauja eko aliejais, kad ir cia paskaityk

http://alevisko.jimd...inuoti-aliejai/

http://www.bionaturo...uku-aliejus.htm

as ji pirkau makijazuo valyt ir vietoj paakiu kremo, o dabar visada naudoju vietoj bet kokio kremo, tik tepti reikia ant slapios odos

jannetuk - nuotaikos geresnes, turiu daug veiklos siandien, nera kada depresuot...nors pagaunu save su labai negerom mintim, nuveju jas, einu tada paruk...(nors jau metus buvau),,,,nes suprantu, kad tos mintys tai nera tai, ko as is tikruju noriu, o tik ligos pasekme...t.y. ilgalaikio skausmo sukeltas emocinis sutrikimas

dabar uzsiemus kanapiu aliejaus paieskom, pasirodo jis labai tinka depresijoms gydyt, ir dar jonazoliu arbatos reikia...bent jau jonazoliu tai pas uosvius turbut yra, tik sake kol vaistus gersiu, jonazoliu negert, arba kai geri jonazoles, reikia 14d. petrauka padaryt, paskui vaistus...pasirodo dar ir apie augalus labai daug zinot reikia, pasemiau dabar knygas kelias turiu apie augalu galias, skaitysiu vakare, vietoj tv...ir filmu daba negaliu ziuret jautriu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluciukas77: 10 kovo 2013 - 16:03
Dekui Sauluciuk mirksiukas.gif Va prisiskaiciau intike,kad kudikiams zindantiems motinos kruti AD buna nuo netaisyklingos mamos mitybos doh.gif ir ieina i sarasa ypac grikiai ka valgiau vakar ir dar siryt,kiausiniai -kone kasdien unsure.gif ir morkos neapdorotos -beveik kasdien su cesnakiuku ir majonezu-tikra bomba schmoll.gif Nu dabar bandysiu sutvarkyt maista savo ir stebesiu geriau nors kiek ar ne kokia savaite....

Dar klausimas Sauluciuk,tu ka zadi gert gert tabletes ir seip daryt savo nuoziura pertrauka 14 dienu?kad galetum zoles gert? g.gif g.gif ar ne taip supratau
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2013 03 10, 16:34)
Dekui Sauluciuk mirksiukas.gif  Va prisiskaiciau intike,kad kudikiams zindantiems motinos kruti AD buna nuo netaisyklingos mamos mitybos doh.gif ir ieina i sarasa ypac grikiai ka valgiau vakar ir dar siryt,kiausiniai -kone kasdien unsure.gif ir morkos neapdorotos -beveik kasdien su cesnakiuku ir majonezu-tikra bomba  schmoll.gif Nu dabar bandysiu sutvarkyt maista savo ir stebesiu geriau nors kiek ar ne kokia savaite....

Dar klausimas Sauluciuk,tu ka zadi gert gert tabletes ir seip daryt savo nuoziura pertrauka 14 dienu?kad galetum zoles gert? g.gif  g.gif ar ne taip supratau

Jo, nuo mitybos. Manajam pasireiske kai buvo 2 men. Tai kaip man gyd. sake per daug vienos rusies baltymu vartojau. Musu atveju riesutai, pieno prduktai. Tik veliau pradejo rysket ir kiti produktai. Tokiam sokoladui tai is tevo paveldejo alergija, dar buvo ir nuo grikiu kaip itariu labai sualergizave, morkos irgi tam sarase. Nors dabar kiausini, pieno produktus valgo ir nieko atrodo. Bet va jam ta alergija niekaip ir nepraeina, ar su vaistais ar be ju zandai paberti istisai doh.gif Labai tikiuos, kad isauks ax.gif
Atsakyti
Galvojau vis, rašyt, nerašyt.
Sauluciuk, čia depresiją mažesnę, didesnę kiekviena turėjom.
Buvo ir man, tik aš pas gydytojus nėjau, buvo taip, kad važiuojant kiekvienas didesnis medis atrodydavo kaip išsigelbėjimas. Atrodė trenktumeisi ir viskas pasibaigtų. Gerai, kad dar švietė, kad už vaikus atsakinga ir pasielgčiau egoistiškai taip padarius.
O padėti tik pati sau gali. Sakau iš patirties. Va, mokais mintis nukreipt ir gerai. Susirask kažkokios veiklos, kuri tas mintis nukreiptų, galu gale rašyk dienoraštį, jam galėsi viską patikėti. Po kažkiek laiko paskaityk, palygink kaip jautiesi, kas tau padeda, kas į neviltį varo. Ir ieškok literatūros kaip požiūrį keist į viską. Dabar mano mėgstamiausias posakis, kad esmė ne problemoje, o požiūryje į ją.
Daug ką pakeist galima, o jei kažko negalima, vadinasi mums duota, kad sustiprėtume ir kažką atrastume kitur, kažką pamatytume kitomis akimis...
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 03 10, 17:22)
Galvojau vis, rašyt, nerašyt.
Sauluciuk, čia depresiją mažesnę, didesnę kiekviena turėjom.
Buvo ir man, tik aš pas gydytojus nėjau, buvo taip, kad važiuojant kiekvienas didesnis medis atrodydavo kaip išsigelbėjimas. Atrodė trenktumeisi ir viskas pasibaigtų. Gerai, kad dar švietė, kad už vaikus atsakinga ir pasielgčiau egoistiškai taip padarius.
O padėti tik pati sau gali.  Sakau iš patirties. Va, mokais mintis nukreipt ir gerai. Susirask kažkokios veiklos, kuri tas mintis nukreiptų, galu gale rašyk dienoraštį, jam galėsi viską patikėti. Po kažkiek laiko paskaityk, palygink kaip jautiesi, kas tau padeda, kas į neviltį varo. Ir ieškok literatūros kaip požiūrį keist į viską. Dabar mano mėgstamiausias posakis, kad esmė ne problemoje, o požiūryje į ją.
Daug ką pakeist galima, o jei kažko negalima, vadinasi mums duota, kad sustiprėtume ir kažką atrastume kitur, kažką pamatytume kitomis akimis...

Kaip tu čia gražiai parašei 4u.gif
Kai studijavau turėjau kambariokę sergančią depresija, vis turėdavome ją saugoti kad ko nepasidarytu, nes visos mintys būdavo jai apie savižudybę,sėdėdavo paskendusi mintyse ir nežinia ką galvodavo, ne vieną kartą esame ją gelbėjusios, vėliau dėl pasunkėjusios formos teko jai mesti mokslus, dabar ji laimingai ištekėjusi, kartais susirašome tokia visad linksma, bet apie jos ligą kažkaip nedrįstu klausti, bijau kad neįsižeistų o gal ir jai pačiai būtų nesmagu prisiminti tuos laikus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2013 03 10, 17:49)
Jo, nuo mitybos. Manajam pasireiske kai buvo 2 men. Tai kaip man gyd. sake per daug vienos rusies baltymu vartojau. Musu atveju riesutai, pieno prduktai. Tik veliau pradejo rysket ir kiti produktai. Tokiam sokoladui tai is tevo paveldejo alergija, dar buvo ir nuo grikiu kaip itariu labai sualergizave, morkos irgi tam sarase. Nors dabar kiausini, pieno produktus valgo ir nieko atrodo. Bet va jam ta alergija niekaip ir nepraeina, ar su vaistais ar be ju zandai paberti istisai  doh.gif Labai tikiuos, kad isauks  ax.gif

As is pieno produktu vartoju jogurta ,bet kokiais kiekiais doh.gif I diena po 2-3 tuos didelius indelius doh.gif nu nesveikai noriu jogurto,tai ka man reikia ju atsisakyt taip iseina?Bet man skauda skrandi jei kokia diena nesuvalgau nors indelio schmoll.gif O kuom pakeist ?Niekuom unsure.gif
Atsakyti
sauluciukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,kad viskas susitvarkytų ir Spindulėlei už protingus žodžius 4u.gif 4u.gif
O kas tas AD? Antidepresantai gal? g.gif
Atsakyti
aga, antidepresantai :-)))

aciu visoms uz palaikyma, uz protingas mintis. As viska suvokiu, kaip ir mokyta skaitausi lotuliukas.gif bet kai uzklumpa busena tokia kaip grimztum i pelke, tada protas jau kazkur pasislepia.... o siaip tai tikiu, kad viskas bus gerai, ir tai tik laikina beda del uzsitesusiu sveiktaos problemu ir nuolatinio streso, nemigos...

planuoju daugiau but gamtoj, keliaut, bent jau po Lietuva (nes ilgesniam laikui is LT bijau, kad nugara nesukabintu, o tai tektu nestuvuose parvezt doh.gif )...turiu planu, belieka sustipret...
linkiu ir kitiems nepaluzt, o kam jau taip buvo, kad nepasikartotu 4u.gif

oksaniuxxxs - savo nuoziura vaistu nenutrauksiu, tik kai pageres, tada pereisiu ant jonazoliu, bet jeigu efekto nebus, teks vel AD paimt. tik po arbatu iskart negali gert AD, nebent umus atvejis butu. cia man taip sake...o dabar tai 14 dienu kol AD pilnai suveiks, raminanciu nakciai geriu, visai nieko, uzmiegu kaip pries narkoze ir nakti miegojau ne kaip suo sarginis, kuris kiekviena krebst girdi...beje as daug metu taip miegu, kad kiekviena medzio siubavima, kiekviena zingsni kaimynu girdedavau...sako tai irgi labai blogai, nes sekina organizma
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2013 03 10, 20:02)
aga, antidepresantai :-)))

aciu visoms uz palaikyma, uz protingas mintis. As viska suvokiu, kaip ir mokyta skaitausi  lotuliukas.gif bet kai uzklumpa busena tokia kaip grimztum i pelke, tada protas jau kazkur pasislepia.... o siaip tai tikiu, kad viskas bus gerai, ir tai tik laikina beda del uzsitesusiu sveiktaos problemu ir nuolatinio streso, nemigos...

planuoju daugiau but gamtoj, keliaut, bent jau po Lietuva (nes ilgesniam laikui is LT bijau, kad nugara nesukabintu, o tai tektu nestuvuose parvezt  doh.gif )...turiu planu, belieka sustipret...
linkiu ir kitiems nepaluzt, o kam jau taip buvo, kad nepasikartotu  4u.gif

oksaniuxxxs - savo nuoziura vaistu nenutrauksiu, tik kai pageres, tada pereisiu ant jonazoliu, bet jeigu efekto nebus, teks vel AD paimt. tik po arbatu iskart negali gert AD, nebent umus atvejis butu. cia man taip sake...o dabar tai 14 dienu kol AD pilnai suveiks, raminanciu nakciai geriu, visai nieko, uzmiegu kaip pries narkoze ir nakti miegojau ne kaip suo sarginis, kuris kiekviena krebst girdi...beje as daug metu taip miegu, kad kiekviena medzio siubavima, kiekviena zingsni kaimynu girdedavau...sako tai irgi labai blogai, nes sekina organizma

O aš irgi taip miegu biggrin.gif ir tas prasidėjo po 2 gimimo. Matyt, gal kad neramus pripratau kažkaip ne visai atsijungus miegot. Aišku, tas įtakos duoda savijautai apskritai. Visada esi pavargęs.
O jonažolės tabletes esu gerus, žinok, jaučias poveikis ax.gif Jas ir profilaktiškai galima pagerti kas kelis mėnesius.
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2013 03 10, 17:43)
As is pieno produktu vartoju jogurta ,bet kokiais kiekiais doh.gif I diena po 2-3 tuos didelius indelius  doh.gif nu nesveikai noriu jogurto,tai ka man reikia ju atsisakyt taip iseina?Bet man skauda skrandi jei kokia diena nesuvalgau nors indelio schmoll.gif O kuom pakeist ?Niekuom  unsure.gif

tai gal nevisom vienodai. Man tai reikejo visu pieno produktu daugiau ar maziau atsisakyt, uztai tokius grikius, morkas valgydavau ir nieko smile.gif tiesiog reikia sekt maista ir tada matysi ka gali valgyt, o ko ne mirksiukas.gif
Atsakyti