Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis TOLI

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 03 10, 18:22)
Galvojau vis, rašyt, nerašyt.
Sauluciuk, čia depresiją mažesnę, didesnę kiekviena turėjom.
Buvo ir man, tik aš pas gydytojus nėjau, buvo taip, kad važiuojant kiekvienas didesnis medis atrodydavo kaip išsigelbėjimas. Atrodė trenktumeisi ir viskas pasibaigtų. Gerai, kad dar švietė, kad už vaikus atsakinga ir pasielgčiau egoistiškai taip padarius.
O padėti tik pati sau gali.  Sakau iš patirties. Va, mokais mintis nukreipt ir gerai. Susirask kažkokios veiklos, kuri tas mintis nukreiptų, galu gale rašyk dienoraštį, jam galėsi viską patikėti. Po kažkiek laiko paskaityk, palygink kaip jautiesi, kas tau padeda, kas į neviltį varo. Ir ieškok literatūros kaip požiūrį keist į viską. Dabar mano mėgstamiausias posakis, kad esmė ne problemoje, o požiūryje į ją.
Daug ką pakeist galima, o jei kažko negalima, vadinasi mums duota, kad sustiprėtume ir kažką atrastume kitur, kažką pamatytume kitomis akimis...

Labai teisingai parašyta.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif issikupiau namucius , aukle pusrycius ruose ir maitino, o dabar eisiu liulias, nes mazoji vel sumaise diena su naktim... doh.gif
o man nera taip blogai, kai neskauda nugaros as is vis normaliai jauciuosi, dziaugiuosi gyvenimu, tik po eilinio priepuolio man zeme vel is koju pabega, ypac kai pagalbos negauni, arba gauni ja tokia, kuri nepadeda...kol kas dabar geriamu vaistu derinys veikia, galiu judet, o tai svarbiausia, tada atsiranda ir noras darbuotis, zaist su vaikais, sukiotis virtuvej ir t.t.... klaipedoj skausmo klinika yra, ten geras gyd dirba, viska paaiskino, kas ir kaip veikia mano emocine busena siuo metu...ir kad nereikia saves nei spaust, nei reikalaut kazko per daug is saves, jeigu blogai, skauda, kviestis greitaja, gausi vaistu, o vaikais ir namais tegu artimieji rupinasi, nes kai savo sveikatos saskaita pasirenku likt namie, tai sss...ir gavosi...kita karta taip ir darysiu..paskambinsiu MB giminem ir pasakysiu, kad man reikia i ligonine, o jie tegu perimanamu uki. tai dabar ruosiuosi svetimu zzmoniu buvimui, tvarkausi skalbinius, apskritai persikratau kas nereikia, kad nerastu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2013 03 11, 13:06)
Labas rytas 4u.gif issikupiau namucius , aukle pusrycius ruose ir maitino, o dabar eisiu liulias, nes mazoji vel sumaise diena su naktim... doh.gif
o man nera taip blogai, kai neskauda nugaros as is vis normaliai jauciuosi, dziaugiuosi gyvenimu, tik po eilinio priepuolio  man zeme vel is koju pabega, ypac kai pagalbos negauni, arba gauni ja tokia, kuri nepadeda...kol kas dabar geriamu vaistu derinys veikia, galiu judet, o tai svarbiausia, tada atsiranda ir noras darbuotis, zaist su vaikais, sukiotis virtuvej ir t.t.... klaipedoj skausmo klinika yra, ten geras gyd dirba, viska paaiskino, kas ir kaip veikia mano emocine busena siuo metu...ir kad nereikia  saves nei spaust, nei reikalaut kazko  per daug is saves, jeigu blogai, skauda, kviestis greitaja, gausi vaistu, o vaikais ir namais tegu artimieji rupinasi, nes kai savo sveikatos saskaita pasirenku likt namie, tai sss...ir gavosi...kita karta taip ir darysiu..paskambinsiu MB giminem ir pasakysiu, kad man reikia i ligonine, o jie tegu perimanamu uki. tai dabar ruosiuosi svetimu zzmoniu buvimui, tvarkausi skalbinius, apskritai persikratau kas nereikia, kad nerastu  lotuliukas.gif

Puiku, kad nuotaikos geresnės. Gerai, kad yra tų artimųjų, kurie gali padėt. Nors mano giminės visi toj pačioj gatvėj, bet kai su Adrija būdavo taip blogai, metais buvau niemiegojusi ir važiavo stogas, neatsirado nė valandai pagalbos. verysad.gif
Kai dabar prisimenu net nukrato. Tada ir suvokiau, kad tik pati į save atsiremti ir galiu. Dar B nemažai padėjo, nors galvojau išeis neatlaikęs morališkai.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2013 03 11, 13:57)
Puiku, kad nuotaikos geresnės. Gerai, kad yra tų artimųjų, kurie gali padėt. Nors mano giminės visi toj pačioj gatvėj, bet kai su Adrija būdavo taip blogai, metais buvau niemiegojusi ir važiavo stogas, neatsirado nė valandai pagalbos.  verysad.gif
Kai dabar prisimenu net nukrato. Tada ir suvokiau, kad tik pati į save atsiremti ir galiu. Dar B nemažai padėjo, nors galvojau išeis neatlaikęs morališkai.

Manasis tai kažkaip atsiribojčs buvo, kai mažasis ištisai sirgdavo. Aišku, did-iąją dalį jo namie nebuvo, bet kai ir būdavo ka-kaip pagalbos nesulaukdavau. Jei su mažuoju į ligoninę, tai jau skambindavau uošviams ir sakydavau, kad didžiąją pasiimtų. Taigi ta dar vaikas visai. Jau neklausdavau gali ar negali. Be to, jie visada prieš aplinkinius norėdavo pasirodyt, tai neatsisakydavo. Yra buvę, kai ir draugės prašiau. O ką darysi.
Atsakyti
Gryzau nuo oajurio, kaip smagiai dukriukas palaike kompanija thumbup.gif ikeliau i albuma sveikinima Kovo 11-osios proga 4u.gif

pasilepinom kavineje picom, desertais, gryzau namo su palengvejimu thumbup.gif mazoji jau miega, eisiu ir as. Gana naktinet, prisake laikytis griezto rezimo doh.gif labanakt
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2013 03 11, 22:45)
Gryzau nuo oajurio, kaip smagiai dukriukas palaike kompanija  thumbup.gif  ikeliau i albuma sveikinima Kovo 11-osios proga 4u.gif

pasilepinom kavineje picom, desertais, gryzau namo su palengvejimu  thumbup.gif mazoji jau miega, eisiu ir as. Gana naktinet, prisake laikytis griezto rezimo  doh.gif labanakt

Aš jau pažiūrėjau - thumbup.gif labanakt.

Atsakyti
Labas rytelis, kas kavytes 4u.gif
Man ziauri diena bus - turiu nakciai gert raminanciu, o nakti mazoji vel kelesi 2 val., ir uzsimano zaist... kol uzmigo, kol ka, 6-a jau vel atsikelia...siaubas baubas ji mano siuo metu...is pradziu net ant koju buvo sunku stovet, kol atsiciuchinau...dabar eisiu miegot, o tiek planu siandien dienai turejau doh.gif o MB vel paklaus vakare ka veikei?, o tada norisi su plaktuku kalt i telika (per telika kalbam lotuliukas.gif )
Atsakyti
dienos pabaiga neberesne uz pradzia doh.gif susirgo didzioji - karsciuoja, skauda kojas galva, spranda....sudaviau ibufeno ziuresiu kas bus nakti verysad.gif ...jau nebesusigaudau, gal cia visos ligos puola del pasamones, kad mums MB truksta...kazkada vienas daktaras sake, kad ligos signalizuoja psicholigines problemas, nes tokiu budu ligoniukai sulaukia daugiau demesio, tevai sutelkia visa demesi i juos ...
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2013 03 12, 22:35)
dienos pabaiga neberesne uz pradzia  doh.gif  susirgo didzioji - karsciuoja, skauda kojas galva, spranda....sudaviau ibufeno ziuresiu kas bus nakti verysad.gif ...jau nebesusigaudau, gal cia visos ligos puola del pasamones, kad mums MB truksta...kazkada vienas daktaras sake, kad ligos signalizuoja psicholigines problemas, nes tokiu budu ligoniukai sulaukia daugiau demesio, tevai sutelkia visa demesi i juos ...

4u.gif Nemanau. Bet psichologinis geras klimatas - leidžia geriau jaustis. Galbūt nuo to ir sveikata priklauso.

Mano pana iki 1,5 metų keldavosi pastoviai kas valandą, arba miegodavo stačia. O miegoti normaliau ėmė gal nuo 5 metų.

Tas miego trūkumas - tai labai veikia. O vaistukų išgėrus - labai sunku keltis tokiais tarpais.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Apsirgo ir mano mažuliukas, nei kosti nei sloguoja bet iš darželio parsivežiau su beveik 39 tempės, ryt varysim pas daktarę, nusimato kelios dienos namie unsure.gif
Sauluciukas77 gražus pasveikinimas 4u.gif Sveikatytės tavo dukrytei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janneta: 12 kovo 2013 - 22:36
Kiek ligoniuku. Sveikit greiciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2013 03 12, 21:55)

Mano pana iki 1,5 metų keldavosi pastoviai kas valandą, arba miegodavo stačia. O miegoti normaliau ėmė gal nuo 5 metų.

Tas miego trūkumas - tai labai veikia. O vaistukų išgėrus - labai sunku keltis tokiais tarpais.

Čia grynai mano vyresnėlė tokia buvo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(janneta @ 2013 03 12, 22:36)
Sveikutės 4u.gif Apsirgo ir mano mažuliukas, nei kosti nei sloguoja bet iš darželio parsivežiau su beveik 39 tempės, ryt varysim pas daktarę, nusimato kelios dienos namie unsure.gif

O kam taip skubat pas daktarus? mas tokiu atveju visada tris dieneles pasėdim ir tik tada keliaujam, nes kraujukas dar vistiek nieko nerodo........... unsure.gif va jei nesukovoja per tiek laiko - jau galima ieškoti pagalbos pas medikus 4u.gif
Sveikite 4u.gif
Atsakyti