Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis TOLI

QUOTE(sauluciukas77 @ 2013 03 13, 19:42)
raso taip
C - reaktyvinis baltymas (CRB) (kraujo tyrimas) CRB yra vienas geriausių uždegimo rodiklių, kurio pokyčiai atsiranda praėjus vos 6 val. po uždegimo (audinių pažeidimo) pradžios. Rimstant uždegimui, CRB reikšmė greitai mažėja.CRB kiekį svarbu nustatyti vertinant reumatoidinio artrito, sisteminės raudonosios vilkligės, vaskulitų, miokardo infarkto klinikinę eigą. Po chirurginių intervencijų CRB kiekis geitai didėja, bet paskui greitai mažėja, jei neišsivysto bakterinė infekcija. Jei persišaldţius CRB padidėja tik truputį, tai antibiotikų vartoti neverta, nes uţdegimą sukelia ne bakterijos, o virusai.

o trumpai - crb 20 lt pas mus kainuoja, nustato ar liga bakterine ar virusine, ar reikes antib ar ne... mum siandien parode, kad virusine, todel drasiai 3 dienas lauksim.
o man kai nustate kad bakterine, tada tyre, kokia ta bakterija, kad paskirt tiksliausia gydyma
padaro is pirsto per 5 min

Mums neužteko 5 min. jau kad šaukė kad šaukė visa poliklinika skambėjo, vis šaukė seselei eik šalin doh.gif Ir kainuoja lyg brangiau pas mus, bet jei liepia daktarė tai dykai padaro blush2.gif
Atsakyti
jannetuk,didžioji diena - liepos 13? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2013 03 13, 19:58)
jannetuk,didžioji diena - liepos 13? 4u.gif

taip wub.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2013 03 13, 22:04)

Niu kaip smagu wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif
Girdėjot,turim nauja popiežių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2013 03 13, 20:31)
Niu kaip smagu wub.gif  wub.gif  4u.gif  4u.gif
Girdėjot,turim nauja popiežių smile.gif

negirdėjau bigsmile.gif ką tokį?
Atsakyti
Dar negirdejau, bet tuoj ilysiu i delfi. mazoji miega, didziajai numusiau temp, nes labai galva skaudejo, 38.4 buvo, gulejo isdvesus tokia, o dabar jau valgyt paprase, nunesiau, vakarieniauja...tikiuosi ryt bus geriau. uz tat man nuo traleliuskiu nugara aprimo, ar tai tik sutapimas, ar ka, bus matyt, bet siandien po pietu jau galejau skraidyt - prisikasiau semiu, pasisodinau svogunu laiskams, pasiruosiau misini daigams, ryt sesiu visokiu zoleliu, pomidorus, gelytes thumbup.gif
kad tik dukriukui nieko rimto nebutu, gal jau isikapstysim, kita penktadieni MB grys, bus lengviau
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2013 03 13, 21:15)
Dar negirdejau, bet tuoj ilysiu i delfi. mazoji miega, didziajai numusiau temp, nes labai galva skaudejo, 38.4 buvo, gulejo isdvesus tokia, o dabar jau valgyt paprase, nunesiau, vakarieniauja...tikiuosi ryt bus geriau. uz tat man nuo traleliuskiu nugara aprimo, ar tai tik sutapimas, ar ka, bus  matyt,  bet siandien po pietu jau galejau skraidyt - prisikasiau semiu, pasisodinau svogunu laiskams, pasiruosiau misini daigams, ryt sesiu visokiu zoleliu, pomidorus, gelytes  thumbup.gif
kad tik dukriukui nieko rimto nebutu, gal jau isikapstysim, kita penktadieni MB grys, bus lengviau

Sveikit 4u.gif Maniškis irgi kaip pridaužtas, tempe jau 38, vartosi lovoj, akytės raudonos, o dar pietukų nemigęs tai turėtų lūžt jau blush2.gif
Atsakyti
aciu, Jus irgi sveikit 4u.gif maniskes irgi akys raudonos. ziuresim po nakties kaip bus. girdziu ciaudi, eisiu aflubino suduot, gal homeopatija pades g.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2013 03 13, 21:04)

Mano vestuvės ir buvo liepos 12-13.

O dėl tyrimų - aš jautriai ir nereaguoju, gal kad su Adrija turėjom kalną baisių diagnozių ir visas bakterijas, kurios tik yra.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2013 03 13, 22:03)
Mano vestuvės ir buvo liepos 12-13.

O dėl tyrimų - aš jautriai ir nereaguoju, gal kad su Adrija turėjom kalną baisių diagnozių ir visas bakterijas, kurios tik yra.

Niu va koks sutapimas, koks oras buvo? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sauluciukas77 @ 2013 03 13, 21:35)
aciu, Jus irgi sveikit  4u.gif  maniskes irgi akys raudonos. ziuresim po nakties kaip bus. girdziu ciaudi, eisiu aflubino suduot, gal homeopatija pades g.gif

Koks šlykštus man tas aflubinas, pati nepraryju o apie vaiką išvis nėr kalbos doh.gif Aplamai man didžiausia kančia jam sugirdyti vaistus, sukanda dantis ir nė pro kur gali kad ir aukso kalnus prižadėt doh.gif
Atsakyti
Sveikos dievockos 4u.gif
Janneta,o kur i zaksa vaziuosit -Tauragej?Nu lauksim tavo didziosios dienos -kaip smagu wub.gif
Sauluciukas ,laikykis mirksiukas.gif

O mane pavasarinis nerimas uzpuoles ,taip kaskiekviena rudeny ir pavasary verysad.gif bet stengiuosi tvarkytis pati ,ziuresiu kiek stiprei jis mane si karta palaus...Buvau vakar kirpykloj"pasokoladinau"plaukus ,pasikirpau,susitvarkiau irgi pasokoladinau antakius-grazi visgi motera pasiziurejau esu lotuliukas.gif Siandien laukiu vyrioko savo wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Oksaniuk nuosirdziai pavydziu del vyro wub.gif nors ir maniskis gris jau sestadieni wub.gif

Lauke oras pasakiskas wub.gif aisku jei pamirsim kad -10 lotuliukas.gif
Atsakyti