QUOTE(oksaniuksxxx @ 2013 03 15, 13:04)
Panickos dar pasiguosiu ar dvejonem pasidalinsiu-man atrodo ,kad mano drauge mano vyrui neabejinga

Jau darosi nebejuokinga ...siandien skambina 100-ji karta ir vis kalba apie maniski,ka veikia ,ka jam valgyt dariau,ar sekso daviau,bekalbant vyras iejo ta is kart ka jis tau cia sako ?ir pan..

nebejuokinga visiskai ,o dar vyras siryt uzsuko pas ja i darba sask.pasiimt tai ta iskart man skambina ko klausyk tavo vyras toks rustus ka jam pasakei ,ka jam padarei vos ne su priekaistais -o kas baisiausia ji jau viena seima isardziusi yra

Nezinau ka daryt ,ar maziau su ja bendraut ar tiesiai sviesei pasakyt koks tavo reikalas mano vyro nuotaika kokia
As tai tiesiai sviesiai paklausciau, ko ji cia taip tuo tavo vyru susidomejo ir kad ne jos reikalas ka tu jam valgyt duodi, ka jis veikia ir panasiai.
Nuotaika man ir nekokia. Jau ir nebejuokinga daros, nes nervai nebelaiko. Pikta ant viso pasaulio. Pagrindine priezastis jauciu namie su vaiku viena uzsisedejau. O tas piktas irgi be nuomones, rekia, zyzia istisai. Tada tokie nerviniai priepuoliai uzeina, kad net baisu, kad ko nepadaryciau vaikui tuo metu. Nebezinau ka ir daryt, tai rukyt pradejau, bent tuo metu nuima pykti
O dar ir nugara niekaip nepraeina skaudet, ir galva jau kelias dienas be sustojimo skauda. Taip atrodo noreciau kur viena iseit, pabut, pailset nuo vaiko, bet negaliu