Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis TOLI

Sveikutės 4u.gif Kokia nuostabi diena, taip ir norisi kažką veikti, darbuotis ax.gif Mano mažylis dabar be tempės, bet naktį teko keltis ir žvakutę dėt nes tempė netoli 39 buvo doh.gif
Kaip tau faina oksaniuxxx kad pasibičinai truputį, galėtum mestelt kokią foto su pokyčiais mirksiukas.gif
Tuoksimės Pgg. visgi abu iš čia o ir patalpos ten dabar naujos ir labai gražios blush2.gif
Mergaitės gal kuri turite austrijietes, noriu išskalbti bet nežinau kaip nuimti doh.gif
Atsakyti
janneta,o tu tokiam vyriokui dar zvakute dedi? rolleyes.gif juk yra sirupas panadol-jis ir nuo skausmo ir nuo temp.puikus vaistas tokiems jau vaikams,ir gerklyte jei skauda puikiai nuima skausma-mums nepakeiciamas vaistas ...

Afi,nera ka det.. .as visada vienodai atrodau-akivaizdziu pokyciu nematyt,nes visa gyvenima esu su ta pacia sukuosena ir tokia pat spalva,tik kad buvau apsileidusi-apaugusi plaukais ir spalva nublukusi
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2013 03 14, 07:19)
Sveikos dievockos 4u.gif
Janneta,o kur i zaksa vaziuosit -Tauragej?Nu lauksim tavo didziosios dienos -kaip smagu  wub.gif
Sauluciukas ,laikykis  mirksiukas.gif

O mane pavasarinis nerimas uzpuoles ,taip kaskiekviena rudeny ir pavasary  verysad.gif bet stengiuosi tvarkytis pati ,ziuresiu kiek stiprei jis mane si karta palaus...Buvau vakar kirpykloj"pasokoladinau"plaukus ,pasikirpau,susitvarkiau irgi pasokoladinau antakius-grazi visgi motera pasiziurejau esu lotuliukas.gif Siandien laukiu vyrioko savo  wub.gif

Nepasiduok tam nerimui 4u.gif Sulauksi vyro ir viskas bus ok mirksiukas.gif

QUOTE(afi @ 2013 03 14, 09:15)
Labas rytas 4u.gif

Oksaniuk nuosirdziai pavydziu del vyro wub.gif  nors ir maniskis gris jau sestadieni wub.gif

Lauke oras pasakiskas wub.gif  aisku jei pamirsim kad -10 lotuliukas.gif

Maniskis irgi grysta ketvirtadieni wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Nu va,visų tetukai gryšta,o mūsiškis ketvirtadienį jau kels sparnus.Ir vėl per šventes vieni verysad.gif
oksaniuks,aš savo dičkiui jei yra temperatūra,tai irgi kartais kišu žvakutę,nes mes vartojam ibufena (sirupą),bet jis man taip greit nenumuša kaip žvakutė.Reiks bandyt to panadolio nusipirkt.
Visiems ligoniukams sveikatytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2013 03 14, 09:55)
janneta,o tu tokiam vyriokui dar zvakute dedi? rolleyes.gif juk yra sirupas panadol-jis ir nuo skausmo ir nuo temp.puikus vaistas tokiems jau vaikams,ir gerklyte jei skauda puikiai nuima skausma-mums nepakeiciamas vaistas ...

Afi,nera ka det.. .as visada vienodai atrodau-akivaizdziu pokyciu nematyt,nes visa gyvenima esu su ta pacia sukuosena ir tokia pat spalva,tik kad buvau apsileidusi-apaugusi plaukais ir spalva nublukusi

O kas belieka oksaniuksxxx jei jis išvis negeria vaistų, sukanda dantis ir neina įkišt, jei švirkščiu su švirkštu spjauna viską atgal, mes nuo pat mažų dienų taip vargstam, jei vaistas skanus saldus tai sučiulpia, o jei bent kiek kartumo viskas neįkiši, ir piktuoju bandau ir gražiuoju beviltiška doh.gif Beje mūsų daktarė sakė žvakutė geriau nei kad per skrandį einantys vaistai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rinann @ 2013 03 14, 10:22)
Labas rytas 4u.gif
Nu va,visų tetukai gryšta,o mūsiškis ketvirtadienį jau kels sparnus.Ir vėl per šventes vieni verysad.gif
oksaniuks,aš savo dičkiui  jei yra temperatūra,tai irgi kartais kišu žvakutę,nes mes vartojam ibufena (sirupą),bet jis man taip greit nenumuša kaip žvakutė.Reiks bandyt to panadolio nusipirkt.
Visiems ligoniukams sveikatytės 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Man kažkada gydytoja sakė kad ibufenas geriau nei panadolis, jis yra tik nuo temperatūros o ibufenas nuima ir skausmą g.gif
Papildyta:
O kodėl čia jūsų tetukai taip anksti grįžta? g.gif Mūsų tik 30d. bus namie blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif oras tikrai puikus, ir vaistukai veikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pradejau kapstytis su seklom, ruosiuosi darzo darbam ax.gif mano dicke dar turi temp, bet vaistu jau neduodu, tik aflubina, nes jau galvos neskauda, zaist pradejo, viskas i gera...
ir su Mb vakar gerai pakalbejau, pasisakiau apie AD ir priezastis, toks supratingas buvo...saunuolis jis pas mane wub.gif tik jam ten ir itampa didele, dar turejo nuotyki, kuris galejo baigtis tragedija, tai irgi ne jo dienos buvo...bet daba viskas liuks, grys kita penktadieni, nors neseniai rodos isleke, ir bus netrumpai, iki bal 8, taip kad viskas bus liuks

oksaniuxxxs, laikau kumstis 4u.gif o vyriukas grys tai tikiu, kad viskas bus gerai 4u.gif

rinann tau 4u.gif , neliudek, orai taisysis, lauke daugiau busi, pavasaris grazus metas, nebus kada liudet
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2013 03 14, 12:50)

rinann tau  4u.gif , neliudek, orai taisysis, lauke daugiau busi, pavasaris grazus metas, nebus kada liudet

drinks_cheers.gif šventi žodžiai mirksiukas.gif Juo labiau,kad nuo kito trečiadienio jau lyg prognozuoja,kad ir šaltukas trauksis thumbup.gif Taip kad iki birželio turėtumėm lengvai ištempti biggrin.gif
Atsakyti
Pas Sauluciukas nuotaika ziuriu atsiradusi -saunuole..Ad veikia turbut -matysi viskas tik i gera ir viskas susitvarkys ..O ka klausyk sodini -pomidorus?As nesesiu pomidoru ne daigelio siemet blush2.gif Sakiau maziau siemet sodinsiu apskritai visko tai tuos kelis daigus nusipirksiu,geriau gelem uzsiimsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2013 03 13, 23:11)
Niu va koks sutapimas, koks oras buvo? mirksiukas.gif
Papildyta:

Koks šlykštus man tas aflubinas, pati nepraryju o apie vaiką išvis nėr kalbos doh.gif Aplamai man didžiausia kančia jam sugirdyti vaistus, sukanda dantis ir nė pro kur gali kad ir aukso kalnus prižadėt doh.gif

iki liepos 12 buvo labai šalta, labai lijo. Tą pačią dieną iki kokių 10 ryto lijo, o po to buvo labai karšta. Buvau supanikavus, kad 1,5 metro uodegą reiks per balas traukt biggrin.gif Ale nereikėjo biggrin.gif Plaukiojom jachta vakare, buvom pastatyti laivo pradžioj, bet buvo labai geras oras, viskas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedre.vs: 14 kovo 2013 - 17:22
jo, nuotaika gereja, issiruosiau siandien zygiui i pardes, tik neradau nieko ka pirkt, issikyrus durpiu daigams lotuliukas.gif reiskiasi zemdirbyste man idmoniau siuo metu uz pavasario spintos atnaujinima ax.gif
pasisejau pomidorus, turejau nuo pernai seklu, jei sudigs, nereks pirkt.
dar ryt paprikas sesiuos, aitrius pipiriukus, o paskui geles
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As be miego visiskai verysad.gif zinokit mane taip sukrete Matijosaitienes mirtis ,kad kiaura nakty prasapnavau ja ,prabudinejau ir ryte pikta kaip ziezula -apsaukiau vyra is ryto ,o paskui apsiblioviau verysad.gif doh.gif doh.gif su nervukais tikrai negerai man...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Oksaniuk man rodos tau skubiai reikia poilsio, pasimegauk kad vyras namie ir mauk i koki SPA visai diena, nusitrauk pienuko, atjunk telefona ir pasinerk i ramybe, nes kitaip tau stogas pavaziuos, tau butina atitrukti nuo rutinos 4u.gif

Del Matijosaitienes tai jauciu daug ka sukrete verysad.gif man labai gaila tiek jos tiek seimos ir isvis sunku patiket kad to mielo, silto ir veiklaus zmogaus nebera verysad.gif ypac kai mes ne karta esam gyvai bendravusios tai isvis zinant kokia nuostabi moteris ji buvo labai labai liudna verysad.gif
Atsakyti