Labas mergytes
Kas del drauges ,as buvau uzsiprasiusi jos siandien pabut su mazike pora valandu juk krikstynas turim,tai paziuresiu kaip elgsis atejusi ,nu bijau suklysti ir skubet iskoliot ,bet ant dusios taip negera ir gumulas stovi gerklej ,bet jei dar nors karteli uzsimins ji apie maniski iskart pasakysiu ,kad draugystei galas ir dar jos vyrui pasakysiu ,nes jis pas mus dirba
Dar kai suzinojo ,kad vyras masina perka man, tai ji isvis pradejo mane vos nekoliot,kad auksini vyra turi ,o tu apsmukusi apkiautusi ,kad vyrui naujos bobos reikia ,o ne tau su ja vazinet
nu zodziu...
Tai visas vaisinu leles koja
Gero sestadienio visoms

Kas del drauges ,as buvau uzsiprasiusi jos siandien pabut su mazike pora valandu juk krikstynas turim,tai paziuresiu kaip elgsis atejusi ,nu bijau suklysti ir skubet iskoliot ,bet ant dusios taip negera ir gumulas stovi gerklej ,bet jei dar nors karteli uzsimins ji apie maniski iskart pasakysiu ,kad draugystei galas ir dar jos vyrui pasakysiu ,nes jis pas mus dirba

Tai visas vaisinu leles koja

Sveikos plepsiukės
Oksaniuk gerų tau krikštynų
Mums irgi šiandien krikštynos, kadangi mažius jau nei vakar nei šiandien neturi tempės tai galvoju nuvarysim bent porai valandžikių, nes norėsiu kad pas mane į veselią atvarytu, o tai pas mus giminė tokia kad jei tu pas mane nebuvai tai ir aš pas tave neisiu
Tik kad man šiandien keista savijauta, gerklė skauda ir jaučiu tempės turiu
Vakar užsisakiau muzikantus tai toks akmuo nuo pečių nukrito, perskambinau 24-iems visi užimti, jau buvau beprarandanti viltį kad išvis rasiu
Dabar perėjau prie fotografo paieškų, įtariu irgi teks pavargti
Papildyta:
Oksaniuk o tai ta tavo draugė jau tokia a...jiena fyfa jaučiasi prieš tave kad gali šitaip įžeidinėti, žinok man nervas sukilo paskaičius

Vakar užsisakiau muzikantus tai toks akmuo nuo pečių nukrito, perskambinau 24-iems visi užimti, jau buvau beprarandanti viltį kad išvis rasiu

Papildyta:
Oksaniuk o tai ta tavo draugė jau tokia a...jiena fyfa jaučiasi prieš tave kad gali šitaip įžeidinėti, žinok man nervas sukilo paskaičius

Labas rytas
Kaip faina

QUOTE(Giedre.vs @ 2013 03 15, 23:59)
O aš grįžau iš Negyvosios jūros vonios. Niu įdomi ji tokia. Galvą pailsinau. Ryt visi varom į vandens pramogas. 

Kaip faina

QUOTE(Albe69 @ 2013 03 16, 11:19)
Ale žinok be vaikų vienu du esam buvę per 18 metų 1,5 paros

QUOTE(sauluciukas77 @ 2013 03 16, 11:11)
Galiu nulekt iki parduotuves

QUOTE(janneta @ 2013 03 16, 12:09)
Papildyta:

Nu aš ir dabar susinervinau

Kaip mergaitės krikštynos visoms praėjo?

saulučiuk,gal žinai,kas Klaipėdoj tortus skanius kepa?

labas, planavau as is cia sakytis,
daugiau nuotrauku internetineje nuorodeleje
http://public.fotki....tai-klaipedoje/
bet pas ja eiles vos ne 2 men. tai nespejau, gal ir skanus, jei tiek uzsakymu turi...
tai teko paimt is maximos pagal uzsakyma emes torta Garfildo figuros...nei skanus nei ka, tik ispudingai atrode
ir kainavo 100 lt, nes pagal uzsakyma kaina 38 lt kg, o maziau kaip 2.5 kg nedaro
Papildyta:
suprantu, mano mama is viso toli, uosve ir nearti, tekdavo suktis is padeties, bet kai supratau, kad nebegaliu daugiau taip, susiradau valandine aukle...vis tik del to kad MB isvaziuoja, tenka nemaza nasta, o isvaziave dirba juk ne uz LT atlyginima, tai galima dali tu pajamu skirti ir mamukui palengvinti gyvenima... ne visi suprato mano toki poelgi, bet man mano sveikata irgi rupi, o buvimas namuose tik "vaiko aptarnaujanciu personalu" mane sekina... o ir vaikui naudingiau, kai mamukas pailsejusi, savimi patenkinta, laiminga. isejimas is namu savais reikalais be skubejimo daug duoda, o dar jeigu i koki grozio salona pabegi, tai is vis kaifas, vien zurnalu kiek gali pavartyt
daugiau nuotrauku internetineje nuorodeleje
http://public.fotki....tai-klaipedoje/
bet pas ja eiles vos ne 2 men. tai nespejau, gal ir skanus, jei tiek uzsakymu turi...
tai teko paimt is maximos pagal uzsakyma emes torta Garfildo figuros...nei skanus nei ka, tik ispudingai atrode

Papildyta:
QUOTE(Albe69 @ 2013 03 16, 16:49)
suprantu, mano mama is viso toli, uosve ir nearti, tekdavo suktis is padeties, bet kai supratau, kad nebegaliu daugiau taip, susiradau valandine aukle...vis tik del to kad MB isvaziuoja, tenka nemaza nasta, o isvaziave dirba juk ne uz LT atlyginima, tai galima dali tu pajamu skirti ir mamukui palengvinti gyvenima... ne visi suprato mano toki poelgi, bet man mano sveikata irgi rupi, o buvimas namuose tik "vaiko aptarnaujanciu personalu" mane sekina... o ir vaikui naudingiau, kai mamukas pailsejusi, savimi patenkinta, laiminga. isejimas is namu savais reikalais be skubejimo daug duoda, o dar jeigu i koki grozio salona pabegi, tai is vis kaifas, vien zurnalu kiek gali pavartyt

QUOTE(sauluciukas77 @ 2013 03 16, 21:49)
Papildyta:

Jo, gerai butu kad tiek uzdirbtu. Dabar tai isvis nesuprantu ko jis ten vaziuoja, nes uzdirba tai ne stebuklus. Ir vistiek gaunas tai, kad as turiu taupyt tuos pinigus ir dar plius viena sedziu

Labas rytas
Pas mus krikstynos labai ramios buvo-i fotosesija ,baznycia i kapus ir i restoraneli pavalgyt ...kai bus nuotraukytes pasirodysim..Musu vyresnelis sugalvojo pas mociute isvaziuot,tai vakar su vyru sakem daugiau neisleisim
namai kaip be dvasios-jokio triuksmo,jokio zyzimo ir nera mamai ant ko pasaukt del numestu ne vietoje rubu
Dar vakar su vyru nusprendem svetaineje kirs siena ir det per visa siena stikla-langa ,nes visai kambarys rusys jokio jaukumo
Tai kazi ar spesim iki krikstynu ir pasidaryt remonta ,nu bet nera ko skubet

Pas mus krikstynos labai ramios buvo-i fotosesija ,baznycia i kapus ir i restoraneli pavalgyt ...kai bus nuotraukytes pasirodysim..Musu vyresnelis sugalvojo pas mociute isvaziuot,tai vakar su vyru sakem daugiau neisleisim

Dar vakar su vyru nusprendem svetaineje kirs siena ir det per visa siena stikla-langa ,nes visai kambarys rusys jokio jaukumo

QUOTE(Albe69 @ 2013 03 16, 23:27)
tada aisku gaila...bet gal tada pasisnekekit, gal tikrai neverta taip gyvent, nes nelabai prasmes yra, jeigu uzdarbiai nelabai skiriasi, o dikomfortas juk yra nuo tokio gyvenimo... as kankinuosi, bet tai nors save pateisinu, nes uzdirba tai zyyyymiai daugiau, net 3 kart daugiau negu as dirbciau pagal savo profesija...