Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Ačiū už naujus namelius, nors užsuku retai, darbus krauna kaip kupranugariams, net atsikvėpti laiko nėra, o kur dar šeima doh.gif
Prisidedu prie sveikinimų gimtadienio progomis. Svarbiausia, mylėkit save 4u.gif
QUOTE(gitė @ 2013 02 24, 14:42)
Ačiū peliukui už naujus namelius. Pirmasis darbas prisėdus prie kompiuterio yra paskaitinėti kuo gyvena šio namelio gyventojai. gaila, kad paplepėti pavyksta retai. Paskutiniu metu supuolė daug darbelių. Tramtatulis, Kaziuko mugė ir esu atsakinga už vaikų konferenciją mūsų mokykloje. Norėčiau paprašyti pagalbos. Niekaip nesugalvoju, kokį čia žaidimėlį surengti konferencijos pabaigoje dalyviams. Konferencija yra apie mūsų miestą. Vaikai pristatys žymias, lankomas vietas, gal palies šiek tiek istorijos savo pranešimuose. Galvoju pabaigoje reikia gal visus dalyvius (jų bus apie 40) suskirstyti į grupes ir, kad jie kažką nuveiktų įvirtindami tai, ką išgirdo. Gal paimti miesto žemėlapį ir duoti suklijuoti svarbesnius objektus, gal parengti kokį testuką, gal padaryti žemėlapį su objektais ir kad priklijuotų spalvotą lipuką prie to, kurį dažiausiai lanko. Bet kažkaip nė viena iš šių idėjų man nelabai. Norėtųsi, kad vaikai padirbėtų ir būttų įdomu. Gal kuri žinot, kokį metodą?

Man irgi pirma idėja kilo, kad sudėliotų dėliones kažkokių objektų. O gal kokį kryžiažodį sudaryti iš išklausytos medžiagos ir duot išspręsti? O gal pasiūlyt kokią reklamą sukurti apie miestą turistams? Nu žodžiu jau visai baigiu į dausas nuskriet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 02 24, 18:00)
Raportuoju pioneer.gif Riesuto 3 dalis 4 kl. jau pirmame paste. Jei kas ne taip rasykite.

Kaip nuostabu. Ačiū, labai pagelbėjai, kibsiu į darbą. Neliksiu skolinga, jei tik galėsiu padėti.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 02 24, 19:19)
Kaip nuostabu. Ačiū, labai pagelbėjai, kibsiu į darbą. Neliksiu skolinga, jei tik galėsiu padėti.

Na, jei jau kalbi apie skola, tai lieki skolinga mano vyrui mirksiukas.gif as generaline tvarka namuose dariau, o brangiausias skanavo ax.gif
Apie skola juokauju, kokios skolos, visos naudojames bendrais turtais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 24 vasario 2013 - 17:25
QUOTE(gitė @ 2013 02 24, 16:42)
ir esu atsakinga už vaikų konferenciją mūsų mokykloje. Norėčiau paprašyti pagalbos. Niekaip nesugalvoju, kokį čia žaidimėlį surengti konferencijos pabaigoje dalyviams. Konferencija yra apie mūsų miestą. Vaikai pristatys žymias, lankomas vietas, gal palies šiek tiek istorijos savo pranešimuose. Galvoju pabaigoje reikia gal visus dalyvius (jų bus apie 40) suskirstyti į grupes ir, kad jie kažką nuveiktų įvirtindami tai, ką išgirdo. Gal paimti miesto žemėlapį ir duoti suklijuoti svarbesnius objektus, gal parengti kokį testuką, gal padaryti žemėlapį su objektais ir kad priklijuotų spalvotą lipuką prie to, kurį dažiausiai lanko. Bet kažkaip nė viena iš šių idėjų man nelabai. Norėtųsi, kad vaikai padirbėtų ir būttų įdomu. Gal kuri žinot, kokį metodą?

ž

Darbo grupėse būtinai reikia - smagiau, ir žinias galima įtvirtinti. (išsakytos tavo idėjos puikiai tinka)
paskui dar galima pabaigoje padaryti visų grupių refleksiją. pvz , kiekviena grupė išsitraukia kokiu metodu atliks refleksiją ir taip pristatys visiems bendrai. metodai gali būti įvairūs: sukurti ketureilį apie grupėse vykdytą veiklą, parašyti laišką miestui apie kurį buvo taip daug kalbama, ir t.t.

QUOTE(vaiduuse @ 2013 02 24, 17:10)
(Kaip tik pražydo mano mažoji orchidėja, tai siunčiu ją Tau) biggrin.gif

mano orchidėjos ir tokia spalva, žydėjo jau seniai,dabar matyt nepajėgia sukrauti žiedų, tai aš jai palengvinau jos sunkią dalią: thumbup.gif įkišau dirbtinį žiedą - oi, kaip gražu (iš tolo) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 02 24, 18:24)
Na, jei jau kalbi apie skola, tai lieki skolinga mano vyrui mirksiukas.gif as generaline tvarka namuose dariau, o brangiausias skanavo ax.gif
Apie skola juokauju, kokios skolos, visos naudojames bendrais turtais 4u.gif

Jei tik galėsiu vyrui padėti:)
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 02 24, 18:39)
Jei tik galėsiu vyrui padėti:)

DABAR JAU MAN PRIBRENDO REIKALAS PAGALBOS PRAŠYT. MAČIAU, KAD VIS UŽKLAUSDAVOT, KOKIUS EILĖRAŠČIUS SKAITOVAI RUOŠIASI, BET NEATSIMENU, KĄ ATSAKYDAVOT. GAL PATARSIT, KĄ KETVIRTOKAMS DEKLAMUOT. NORĖČIAU SMAGAUS KO, BET NESUGALVOJU... MANIŠKIAI NĖRA SUPER SKAITOVAI rolleyes.gif TOKIE RAMUČIAI...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(alaizy @ 2013 02 24, 17:37)
mano orchidėjos ir tokia spalva, žydėjo jau seniai,dabar matyt nepajėgia sukrauti žiedų, tai aš jai palengvinau jos sunkią dalią:  thumbup.gif  įkišau dirbtinį žiedą - oi, kaip gražu (iš tolo) bigsmile.gif

Orchidėjos- mano mėgstamiausa gėlė wub.gif Turėčiau nuosava namą- visuose kampuose jų būtų rolleyes.gif Dabar tenkinuosi tik viena palange su 6 orchidėjom mirksiukas.gif
Tik vieną pirkau- visos kitos gautos dovanų. Ir kaip visi susitarę, dovanojo baltas ir alyvines. Visos žydi. Bet kas įdomiausia... Viena baltažiedė šiemet pražydo žalsvais žiedais wub.gif Man tai naujiena, bet kartu ir džiaugiuosi. Vis nauja spalva smile.gif
Atsakyti
ACIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU DAR KARTELI VISOMS UZ SVEIKINIMUS IR KAD NEPAMIRSTATE notworthy.gif Gaila nemoku paveiksleliu ikelti, (dar nepribrendau tam reikalui) mirksiukas.gif tai pavaisinciau as cia jus, bent jau sampano ipilciau kiekvienai ax.gif
Atsakyti
Visoms švenčiančioms gimtadienius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Į antrą paštą nusiunčiau tokį paprastutį Kaziuko mugės skelbimą. Nors ir nebuvo darbinio įkvėpimo, bet prisiversdama kažką nulipdžiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rityte: 24 vasario 2013 - 21:04
QUOTE(zuzanele @ 2013 02 24, 19:20)
Sveikos 4u.gif

Orchidėjos- mano mėgstamiausa gėlė wub.gif Turėčiau nuosava namą- visuose kampuose jų būtų rolleyes.gif Dabar tenkinuosi tik viena palange su 6 orchidėjom mirksiukas.gif
Tik vieną pirkau- visos kitos gautos dovanų. Ir kaip visi susitarę, dovanojo baltas ir alyvines. Visos žydi. Bet kas įdomiausia... Viena baltažiedė šiemet pražydo žalsvais žiedais wub.gif Man tai naujiena, bet kartu ir džiaugiuosi. Vis nauja spalva  smile.gif

Zuzanėle, kaip prižiūrite ir laistote orchidėjas? Ar tręšiate? Man jos labai patinka, bet kažkodėl vangiai žydi.
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2013 02 24, 20:59)
Į antrą paštą nusiunčiau tokį paprastutį Kaziuko mugės skelbimą. Nors ir nebuvo darbinio įkvėpimo, bet prisiversdama kažką nulipdžiau  smile.gif

Rityte, ačiū, tavo siuntinukas gelbės mane. Kaip tik suku galvą, ką čia padarius. Ūpo nėra, o šventei reikia ruoštis. Nesu mėgėja šios šventės, bet vaikai jau dabar mamas ragina pyragus kepti smile.gif
Atsakyti