Gyti
Just me,mano dicke vis ateina paziuret kaip man sekasi.Paziurejo visus tris lygius ir sako,mama,tau po to bus dar sunkiau
Cia ji apie trecia lygi kalbejo
Gyti
aciu
Gyti
Sveikos,
aš po ilgų ieškojimų radau superinę, jau du metus išvien tampau, kitokios nenorėčiau, paskui surasiu nuorodą.
kokis avataras
QUOTE(vasara_ @ 2013 02 26, 09:26)
Šokinėja pakankamai, labas rytas
Panos, kokias sportines liemenėles dėvit? Aktualu kurios turi didesnę krūtinę. Žiūriu dabar ir pasimečiau tarp gausybės
Panos, kokias sportines liemenėles dėvit? Aktualu kurios turi didesnę krūtinę. Žiūriu dabar ir pasimečiau tarp gausybės
aš po ilgų ieškojimų radau superinę, jau du metus išvien tampau, kitokios nenorėčiau, paskui surasiu nuorodą.
QUOTE(Gytis` @ 2013 02 28, 10:32)
Hey. Netapkit paranojikem su svoriu ir svarstyklem. Paprasciausiai yra taip, kad svoris svyruoja. Sakykim jei bunat daugiau pavalge, isgere vandens ir panasiai. Vien jei pasisversit ryte ir veliau vakare skirtumas matysis. Pvz., nesenai smarkiai persales buvau ir pasveikes pasisveriau, tai svoris buvo 91 kg, o po keliu dienu grizo i normalu apie 95 kg. Paprasciausiai buvau prarades daug skysciu, maziau pavalgydavau. Geriausia savo pokycius ziureti su fotografijomis (pvz., kas menesi), apimciu matavimu bei stebejimu veidrodyje.
Apskritai jei reguliariai sportuosit, pakankamai tvarkingai maitinsites tai ir figura grazes, ir nereikia jokiu svarstykliu ar liniuociu.
Apskritai jei reguliariai sportuosit, pakankamai tvarkingai maitinsites tai ir figura grazes, ir nereikia jokiu svarstykliu ar liniuociu.
kokis avataras
QUOTE(Vijora @ 2013 02 28, 11:19)
laba ryteli
o man snd truputi liudna
KG kyla
,cm nesikeicia
Zodziu,per 16dienu saziningo sporto + mitybos pakeistos tik 3cm nuo talijos,daugiau visur 0
Gal eisiu nusipirkti nauju element,turiu itarimu,kad ''issikvepe'' elementai,del to blogai rodo
Nnenoriu tiket,kad turiu +3kg
Just_me,ar jau isbandet siryt mankstele?
o man snd truputi liudna
Just_me,ar jau isbandet siryt mankstele?
Čia jau daug kas atsakė dėl svorio, dar pridursiu, kad svertis reikia tuo pačiu metu, geriausia ryte nevalgius ir po tualeto
Naujokės, sveikos prisijungusios
Vasara, mano tokia , tik kaina mažesnė buvo, ir ėmiau vienu dydžiu mažesnę, nei nešioju, nepasigailėjau
ir buvo tada kas nuperka ir atsiunčia be mokesčių,ech... kiek matavausi, nei Nike, nei kokios kitos man normaliai neprilaikydavo, o šita kad ir suploja (.)(.), bet nereali
Vasara, mano tokia , tik kaina mažesnė buvo, ir ėmiau vienu dydžiu mažesnę, nei nešioju, nepasigailėjau
QUOTE(cushy @ 2013 02 28, 19:15)
Čia jau daug kas atsakė dėl svorio, dar pridursiu, kad svertis reikia tuo pačiu metu, geriausia ryte nevalgius ir po tualeto
O jei dar prieš MMM, geriau nesisvert ir negadint sau nuotaikos
Tuo labiau, dar labai nedaug laiko sportuoji, tai kantrybės ir rezultatai po kiek laiko tikrai pradžiugins
Svarbiausia, neišsigąsti šio svorio padidėjimo ir nemesti, ką pradėjus.
cushy,zinau,kad svertis rytais tusciu skrandziu ir t.t. Tik nesitikejau,kad bus toks didelis pliusas
Sakykit,kodel reikia itraukus pilvuka daryt pratimus,pagreitina rezultatus,taip?
ir ar galima pvz per filmo pertrauka,na siaip atsigult ir atsilenkimu padaryt,atsispaudimu?ar negerai taip,ar butinai visas kompleksas pratimu turi but?na gal supratot ,ka turiu mintyje
Daugumoje pratimu pilvo raumenys dirba kaip stabilizatorius tai nelabai ir iseitu padaryti pratimu neitraukus ju. Del atsispaudimu ir atsilenkimu pertraukos metu, tai galima. Tik velgi cia priklauso nuo jusu treniruociu. Sakykim jeigu jus kasdien/kas antra diena, per pagrindine treniruote, darote siuos pratimus tai papildomai ju daryti nebereiktu. Siuo atveju daugiau nereiskia geriau, nes raumuo turi pailseti ir atsistatyti.
QUOTE(Vijora @ 2013 02 28, 20:10)
ir ar galima pvz per filmo pertrauka,na siaip atsigult ir atsilenkimu padaryt,atsispaudimu?ar negerai taip,ar butinai visas kompleksas pratimu turi but?na gal supratot ,ka turiu mintyje

Taip netgi labai gerai, ypač su sudėtingais pratimais pagal kiekvieno lygį, tarkime daug kam sudėtingi prisitraukimai, vienos kojos pritūpimai. Realiai labai negreitai juos išmoksi ar net iki galo neišmoksi, jei tik kartais per kompleksus šlifuosi, o papildomai niekad niekad.
QUOTE(Vijora @ 2013 02 28, 20:10)
Sakykit,kodel reikia itraukus pilvuka daryt pratimus,pagreitina rezultatus,taip?
Taip. Geresnis rezultatas ant pilvo preso.
QUOTE(MO @ 2013 02 28, 17:31)
ir buvo tada kas nuperka ir atsiunčia be mokesčių,ech... kiek matavausi, nei Nike, nei kokios kitos man normaliai neprilaikydavo, o šita kad ir suploja (.)(.), bet nereali 
noriu noriu noriu, jeigu kuri užsakinėsit duokit žinot šiai papingai moterei, t.y. man
aš po sportų jau, jaučiu kad ta recovery week yra sūris spąstuose, krūvis minimalus, nepersistengiu, o paskui kai pradėsiu antrą mėnesį krisiu negyva kaip pirmą kartą
aciu labai visiems uz atsakymus
QUOTE(Gytis` @ 2013 02 28, 10:32)
QUOTE(_Just_Me @ 2013 02 28, 10:37)
mano dicke 2006 gimimo, o mazoji irgi 2011
dicke irgi su sese uzsiima, kai namuose darbeliu turiu,bet kas sporta liecia, tai liptu ant galvos jauciu ne ka maziau nei sese
vis klausia, mamyte, kada manksta darysim 
Mano panos, tai sportuoja visad kartu. Tiesa palengvintą programą, nors yra pratimų, kur jos už mane lengviau padaro.
Vasarą, tai į stadioną, tik dičkę vesdavaus, bet jaučiu šią jau visos trys eisim.