Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 30

Just me,mano dicke vis ateina paziuret kaip man sekasi.Paziurejo visus tris lygius ir sako,mama,tau po to bus dar sunkiau biggrin.gif Cia ji apie trecia lygi kalbejo bigsmile.gif
Gyti 4u.gif aciu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(vasara_ @ 2013 02 26, 09:26)
Šokinėja pakankamai, labas rytas biggrin.gif
Panos, kokias sportines liemenėles dėvit? Aktualu kurios turi didesnę krūtinę. Žiūriu dabar ir pasimečiau tarp gausybės ax.gif

aš po ilgų ieškojimų radau superinę, jau du metus išvien tampau, kitokios nenorėčiau, paskui surasiu nuorodą.

QUOTE(Gytis` @ 2013 02 28, 10:32)
Hey. Netapkit paranojikem su svoriu ir svarstyklem. Paprasciausiai yra taip, kad svoris svyruoja. Sakykim jei bunat daugiau pavalge, isgere vandens ir panasiai. Vien jei pasisversit ryte ir veliau vakare skirtumas matysis. Pvz., nesenai smarkiai persales buvau ir pasveikes pasisveriau, tai svoris buvo 91 kg, o po keliu dienu grizo i normalu apie 95 kg. Paprasciausiai buvau prarades daug skysciu, maziau pavalgydavau. Geriausia savo pokycius ziureti su fotografijomis (pvz., kas menesi), apimciu matavimu bei stebejimu veidrodyje.
Apskritai jei reguliariai sportuosit, pakankamai tvarkingai maitinsites tai ir figura grazes, ir nereikia jokiu svarstykliu ar liniuociu.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
kokis avataras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 02 28, 11:19)
laba ryteli 4u.gif
o man snd truputi liudna verysad.gif KG kyla g.gif ,cm nesikeicia blink.gif Zodziu,per 16dienu saziningo sporto + mitybos pakeistos tik 3cm nuo talijos,daugiau visur 0 doh.gif Gal eisiu nusipirkti nauju element,turiu itarimu,kad ''issikvepe'' elementai,del to blogai rodo g.gif Nnenoriu tiket,kad turiu +3kg blink.gif  blink.gif
Just_me,ar jau isbandet siryt mankstele? ax.gif

Čia jau daug kas atsakė dėl svorio, dar pridursiu, kad svertis reikia tuo pačiu metu, geriausia ryte nevalgius ir po tualeto smile.gif O jei dar prieš MMM, geriau nesisvert ir negadint sau nuotaikos biggrin.gif Tuo labiau, dar labai nedaug laiko sportuoji, tai kantrybės ir rezultatai po kiek laiko tikrai pradžiugins 4u.gif Svarbiausia, neišsigąsti šio svorio padidėjimo ir nemesti, ką pradėjus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cushy: 28 vasario 2013 - 17:17
Naujokės, sveikos prisijungusios 4u.gif 4u.gif

Vasara, mano tokia , tik kaina mažesnė buvo, ir ėmiau vienu dydžiu mažesnę, nei nešioju, nepasigailėjau thumbup.gif ir buvo tada kas nuperka ir atsiunčia be mokesčių,ech... kiek matavausi, nei Nike, nei kokios kitos man normaliai neprilaikydavo, o šita kad ir suploja (.)(.), bet nereali thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 02 28, 12:21)
kokis avataras  thumbup.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 02 28, 19:15)
Čia jau daug kas atsakė dėl svorio, dar pridursiu, kad svertis reikia tuo pačiu metu, geriausia ryte nevalgius ir po tualeto smile.gif  O jei dar prieš MMM, geriau nesisvert ir negadint sau nuotaikos  biggrin.gif Tuo labiau, dar labai nedaug laiko sportuoji, tai kantrybės ir rezultatai po kiek laiko tikrai pradžiugins 4u.gif Svarbiausia, neišsigąsti šio svorio padidėjimo ir nemesti, ką pradėjus.

cushy,zinau,kad svertis rytais tusciu skrandziu ir t.t. Tik nesitikejau,kad bus toks didelis pliusas g.gif Maniau,kad gal ka ne taip darau,ta prasme,gal neteisingai atlieku pratimus,kvepavimas netasinklingas,ar su mityba netaip kazkas(nors apie tai irgi nemazai zinau),zodziu,tik klausimu daugiau is sporto puses g.gif
Sakykit,kodel reikia itraukus pilvuka daryt pratimus,pagreitina rezultatus,taip?
ir ar galima pvz per filmo pertrauka,na siaip atsigult ir atsilenkimu padaryt,atsispaudimu?ar negerai taip,ar butinai visas kompleksas pratimu turi but?na gal supratot ,ka turiu mintyje doh.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 28 vasario 2013 - 20:12
Daugumoje pratimu pilvo raumenys dirba kaip stabilizatorius tai nelabai ir iseitu padaryti pratimu neitraukus ju. Del atsispaudimu ir atsilenkimu pertraukos metu, tai galima. Tik velgi cia priklauso nuo jusu treniruociu. Sakykim jeigu jus kasdien/kas antra diena, per pagrindine treniruote, darote siuos pratimus tai papildomai ju daryti nebereiktu. Siuo atveju daugiau nereiskia geriau, nes raumuo turi pailseti ir atsistatyti.
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 02 28, 20:10)
ir ar galima pvz per filmo pertrauka,na siaip atsigult ir atsilenkimu padaryt,atsispaudimu?ar negerai taip,ar butinai visas kompleksas pratimu turi but?na gal supratot ,ka turiu mintyje doh.gif  ax.gif

Taip netgi labai gerai, ypač su sudėtingais pratimais pagal kiekvieno lygį, tarkime daug kam sudėtingi prisitraukimai, vienos kojos pritūpimai. Realiai labai negreitai juos išmoksi ar net iki galo neišmoksi, jei tik kartais per kompleksus šlifuosi, o papildomai niekad niekad.
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 02 28, 20:10)

Sakykit,kodel reikia itraukus pilvuka daryt pratimus,pagreitina rezultatus,taip?

Taip. Geresnis rezultatas ant pilvo preso.
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 02 28, 17:31)
Vasara, mano tokia , tik kaina mažesnė buvo, ir ėmiau vienu dydžiu mažesnę, nei nešioju, nepasigailėjau  thumbup.gif ir buvo tada kas nuperka ir atsiunčia be mokesčių,ech... kiek matavausi, nei Nike, nei kokios kitos man normaliai neprilaikydavo, o šita kad ir suploja (.)(.), bet nereali  thumbup.gif

noriu noriu noriu, jeigu kuri užsakinėsit duokit žinot šiai papingai moterei, t.y. man biggrin.gif
aš po sportų jau, jaučiu kad ta recovery week yra sūris spąstuose, krūvis minimalus, nepersistengiu, o paskui kai pradėsiu antrą mėnesį krisiu negyva kaip pirmą kartą biggrin.gif
Atsakyti
aciu labai visiems uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytis` @ 2013 02 28, 10:32)

Apskritai jei reguliariai sportuosit, pakankamai tvarkingai maitinsites tai ir figura grazes, ir nereikia jokiu svarstykliu ar liniuociu.

drinks_cheers.gif Svoris tikrai nėra pagrindinis rodiklis. Svarbu, kaip atrodai. Pvz mano sesė, nors yra už mane aukštesnė ir sveria tiek pat kiek aš, o va rūbai man jos per platūs. biggrin.gif

QUOTE(_Just_Me @ 2013 02 28, 10:37)
mano dicke 2006 gimimo, o mazoji irgi 2011  biggrin.gif  dicke irgi su sese uzsiima, kai namuose darbeliu turiu,bet kas sporta liecia, tai liptu ant galvos jauciu ne ka maziau nei sese  lotuliukas.gif vis klausia, mamyte, kada manksta darysim  biggrin.gif

Mano panos, tai sportuoja visad kartu. Tiesa palengvintą programą, nors yra pratimų, kur jos už mane lengviau padaro. blush2.gif
Vasarą, tai į stadioną, tik dičkę vesdavaus, bet jaučiu šią jau visos trys eisim. ax.gif

Atsakyti