Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 30

QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 06, 10:57)
kencianciam dangus  biggrin.gif

Labai tikiuosi... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 06, 09:26)
O kiek atsikratyt noretumei? Kiek sveri? Nes as pvz sveriu 71kg si ryta kai sveriausi, tai iki 65 man reiktu 6 kg numesti, nors su mano ugiu, kad butu idealu tureciau sverti 62-63 tai tada reiktu numesti apie 8-9 kg. Nors kita vertus man labiau rupi apimtys, reiks siandien pries sporta pasimatuoti dar viska ir pasikraupinti doh.gif

Geras klausimas 4u.gif kai sveriau 62 sau patikau labiausiai BET buvau minkstute visa, su rubais gerai, o be ju ..nu kaip cia pasakius blush2.gif ... tai va, nezinau, nenoriu vien mazu skaiciu svarstyklese , si karta noriu grazaus kuno, stangraus, su kiek imanoma maziau kabancia oda.. visgi milijonas striju ir 2 nestumai daro savo..ugis mano 170, praita savaite dar 74 kg maciau, dabar sveriu 72,7 , cia ryte siandien svarstykles tiek rode smile.gif o noriu 63-62..Tai kiek cia gaunasi - 10 4u.gif bet jei sverdama 65 jausiuosi gerai , tikrai nesidraskysiu...Broliukas mano treneris, atsimenu plaudavo man smegenis, kad lasiniai sunkesni uz raumenis..ateina laikas, kai svarstykles tenka keisti i metra 4u.gif taip kad matuok apimtis ! o beje, tu dar jauna, kunas lengviau pasiduoda, tikrai numesi kiek reikia, kiek nori ir atrodysi puikiai rolleyes.gif

jugile, tik nepasiduok 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Just_Me: 06 kovo 2013 - 10:12
O mane užpyp jau. Vakar draugai pasikvietė į svečius, retai nuvažiuojam pas juos tai negi nevažiuosi? Po darbo iškart ten, o iš jų 24val namo doh.gif Sportui ate ate, gerai kad bent spėjau gerą pusvalandį lauke pasivaikščioti ir dviračiu paminti. Šiandien atvažiuoja draugai pas mus šašlykų kepti. Įtariu kad kokią 7-8 val tik prie stalo sėsim doh.gif Nu va apie ką aš kalbėjau, dar labiau atšilus orams išvis maratonas prasidės ir kaip viską suderinti? verysad.gif Nenoriu mesti sportų, o su tokiom pertraukėlėm aš galiu tik palaikyti esamą figūrą, o nenumesti.
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 06, 10:11)
o nenumesti.

o kiek nori numesti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 06, 10:11)
dar labiau atšilus orams išvis maratonas prasidės ir kaip viską suderinti? verysad.gif Nenoriu mesti sportų, o su tokiom pertraukėlėm aš galiu tik palaikyti esamą figūrą, o nenumesti.

O jei bandyti i darba nestis koki bana, jogurta. Apie 16 val uzkandi pavakarius, kad nealptum is bado po darbo ir palekus namo is karto treniruote, iki 18 ar 18.30 buni pasportavus, o paskui jau kiti reikalai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 06, 10:26)
o kiek nori numesti? 4u.gif

tikslas buvo 55kg, bet kad jau 55,8 pasiekiau o vaizdelis toli gražu ne toks kokio noriu ax.gif Tai dabartinis tikslas +-53kg ir tvirtas kūnas iki vasaros smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(doviem @ 2013 03 06, 07:06)
Siaip toks planas buvo kai dar gyvenom atskirai tai vis masciau pas ji i svecius taip ateiti, bet truko geru formu, todel liko neigyvendintas planas chuliganas.
mastau ar imanoma per tas 13 savaiciu numesti 6 kg ir pagrazeti tiek, kad buciau sau grazi

bet kaip mes, moterys, viską sau apsisunkinam... gi myli tie vyrai mus tokias, kokios esam, bet ne, mums negražu, netrauklu ir t.t. ane.... doh.gif
manau, tikrai įmanoma tiek numesti,. o iki gražaus, sportiško kūno visada yra kur tobulėti smile.gif

QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 06, 08:57)
plaukai atsigavo, bet paskui net savaite laiko salotom nuo manes nese 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o kur LT galima nusipirkti tikro tikro alyvuogių aliejaus? verysad.gif

QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 06, 10:10)
lasiniai sunkesni uz raumenis..

kaip tik, raumenys sunkesni... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 03 06, 10:44)
O jei bandyti i darba nestis koki bana, jogurta. Apie 16 val uzkandi pavakarius, kad nealptum is bado po darbo ir palekus namo is karto treniruote, iki 18 ar 18.30 buni pasportavus, o paskui jau kiti reikalai?  g.gif

nu tai apie tai galvoju dabar, aišku šiandien jau niekaip, nes iškart po darbų suvažiuos visi, bet kitomis dienomis reikės pabandyti, jeigu gerai jausiuosi reiks iškart atlikti sportus, o paskui jau nors ir tvanas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 06, 11:10)
ugis mano 170, praita savaite dar 74 kg maciau, dabar sveriu 72,7 , cia ryte siandien svarstykles tiek rode  smile.gif 

tai mes esame praktiskai vienodo ugio ir svorio, nes mano ugis 169, o svoris 71, taip kad panasiai ir atrodome turbut, nors kai tu sportuoji, tai gal tvirtesne atrodai nei as mirksiukas.gif

QUOTE(MO @ 2013 03 06, 12:01)
bet kaip mes, moterys, viską sau apsisunkinam... gi myli tie vyrai mus tokias, kokios esam, bet ne, mums negražu, netrauklu ir t.t. ane....  doh.gif
manau, tikrai įmanoma tiek numesti,. o iki gražaus, sportiško kūno visada yra kur tobulėti smile.gif

vat apsisunkinam sau gyvenima baisiai. As nenoriu buti nei labai liekna, nei labai raumenais apsikrovus. Tiesiog nenoriu buti minksta, na mazdaug is tokios (tik su mazesne krutine)
https://encrypted-tb...VnD8pevcqvm23wb
Noreciau tapti tokia mazdaug:
http://sphotos-c.ak....291251970_n.jpg
nu zodziu nesinori man kad raumenys sviestusi labai, bet noriu atrodyti tvirta, o ne kliuksinti kaip dabar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 06, 11:23)
nu tai apie tai galvoju dabar, aišku šiandien jau niekaip, nes iškart po darbų suvažiuos visi, bet kitomis dienomis reikės pabandyti, jeigu gerai jausiuosi reiks iškart atlikti sportus, o paskui jau nors ir tvanas rolleyes.gif

aš tai visada taip darau, kai žinau, kad iškart vakare negrįšiu namo, kad neperalkčiau, įsimetu ką, ir pavakary sulapnoju smile.gif

QUOTE(doviem @ 2013 03 06, 11:33)
nu zodziu nesinori man kad raumenys sviestusi labai, bet noriu atrodyti tvirta, o ne kliuksinti kaip dabar blush2.gif

ta antroji turbūt ne vienerius metelius dalina kūną wub.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 06, 11:33)

Ir nepadarysi raumenų taip lengvai mirksiukas.gif Vyrai ir tie vargsta, jei genetiškai neduota iki galo. Man kaip moteriai pakankamai duota genetiškai ir tai reikia nemažai į mitybą įdėti ir į jėgos sportą žinoma, kad tie raumenys labiau ryškėtų.
Atsakyti
oi ta antra.... svajonė turėti tokį kūną wub.gif
aš šiandien pietums įsidėjau vakar virto guliašo su bulvėmis, pasišildysiu bus pietums, o paskui apie 3val geriu arbatą ir turiu tų ryžių paplotėlių nusipirkusi, užkąsiu. Vėliau vis tiek šašlyko bent gabaliuką paragauti norėsis, jeigu ilgai neužsisėdėsim tai gal pastriksėsiu kiek vėliau nei įprastai, bet jeigu bus alkoholio tai nekažką man čia nusimato šiandien... schmoll.gif užtat nuo užvakar visa skaudi esu, sakiau, kad kaip pirmą kartą biggrin.gif
Atsakyti