Na va, pas mus turi atvaziuoti draugas vienas, tai manau kad siandien jau tikrai nepasportuosiu, nes nebus kaip, teks i rytoju nukelti, vistiek sia savaite buciau tik iejima i sportus darius, t.y. kokius 2k pasportavus, nes kai raumenis labai skauda tai sportai ne galvoj buna ir duodu atsigauti jiems kokias 2 dienas
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 05, 19:36)
Tai būtent, jei taip galvosi, tai tik save kankinsi ir tikrai nieko nebus iš to. Turi ieškoti pavyzdžių kaip žmonės laimingi be vaikų

Be to medicina sparčiai žengia į priekį arba netgi sakyčiau jau daug kas prie šaknų grįžta, kas yra labai gerai ir suderinta su mūsų pradu, tai niekas nėra dar prarasta, nebent tau būtų jau kokie 45 metai, tada gali jau nespėti išgyti.
Kitaip galvoti neiseina, zinau pavyzdziu, kaip zmones gyvena be vaiku laimingi, bet kol kas pas mane vyksta susitaikymas su tomis mintimis tik. Yra galimybiu pastoti tik su donorine kiausialaste, kas lietuvoje yra neiteisinta, tam reiktu vaziuoti i kitas salis, o jau pinigu kiek

Kalbant apie metus, kai 21 metu pirma karta dariausi tyrimus, tai pagal juos mano amzius turetu buti net ne 45, o kokie 60-70metu. Taip kad....
QUOTE(MO @ 2013 03 05, 20:16)
labai noreciau, kad mane aplankytu tas stebuklas, bet jei ne tai teks gyventi kitaip
as dainu tai neturiu, bet vis suku ideja, kad noreciau vyrui staigmena padaryti. tiesa mano mintis kiek kitokia
grizti namo su paltuku, kai vyras jau namie, o po paltuku tik sexy apatiniai, nereiktu nei sokiu manau 
bet tam reikia duomenu
Kazin ar yra koks pilingas celiulitui mazinti? nes kojos, sedimoji ir net pilvas pas mane celiulito pazeistas, paciai baisu ziureti.