Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 30

QUOTE(doviem @ 2013 03 05, 17:36)
Kiekvienas masto savaip, pvz man vaikai yra gyvenimo saule,prasme, tikslas, bet kas is to?

Tai būtent, jei taip galvosi, tai tik save kankinsi ir tikrai nieko nebus iš to. Turi ieškoti pavyzdžių kaip žmonės laimingi be vaikų mirksiukas.gif Be to medicina sparčiai žengia į priekį arba netgi sakyčiau jau daug kas prie šaknų grįžta, kas yra labai gerai ir suderinta su mūsų pradu, tai niekas nėra dar prarasta, nebent tau būtų jau kokie 45 metai, tada gali jau nespėti išgyti.
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2013 03 05, 12:01)
Man kartais tenka atideti sporta, kai vakarais reikalu atsiranda, bet paskutiniu metu stengiuosi 5-7kartus per savaite pasportuoti, nes mesti turiu ka... biggrin.gif O ir savijauta pastebejau pagerejo smile.gif

o kam 7 kartai? reikia organizmui duoti atsikvėpti... 4u.gif

QUOTE(doviem @ 2013 03 05, 13:50)
As turbut siandien nepradesiu vis tik sportintis, nes eilini karta grizus is kliniku norisi tik griuti i lova ir verkti verkti verkti. Arba gyvai sulysti i zeme, kad daugiau nebeskaudetu taip sirdutes verysad.gif

širdele console.gif console.gif bet tu netikėk jais. pabūk ne tokia kategoriška, kaip jie visi. Stebuklų būna, patikėk, tikrai tikrai wub.gif mėgaukis gyvenimu, kiekviena sekunde - net negalėtum patikėti, kaip tai padeda wub.gif 4u.gif

QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 05, 14:22)
susokti pagal ta daina

aš irgi turiu tokių dainų, jau vos ne dešimtmetį laukiu, kada turėsiu visus duomenis joms lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(cushy @ 2013 03 05, 16:52)
Gal galit parekomenduot efektyvų išbandytą kremuką odai stangrinti.

naminį pylingą pasidaryk, aš darau kavos tirščiai(tiksliau, kava)-medus-alyvuogių aliejus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 03 05, 21:16)
o kam 7 kartai? reikia organizmui duoti atsikvėpti...  4u.gif

Na, gal anoj zinuteje netiksliai parasiau... smile.gif Siaip intensyviau sportuoju tai 3kartus savaiteje, o likusios dienos toks lengvas judejimas, tai treniruokli paminu, tai kokiu pratimuku biski padarau... smile.gif
Atsakyti
Na va, pas mus turi atvaziuoti draugas vienas, tai manau kad siandien jau tikrai nepasportuosiu, nes nebus kaip, teks i rytoju nukelti, vistiek sia savaite buciau tik iejima i sportus darius, t.y. kokius 2k pasportavus, nes kai raumenis labai skauda tai sportai ne galvoj buna ir duodu atsigauti jiems kokias 2 dienas blush2.gif
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 05, 19:36)
Tai būtent, jei taip galvosi, tai tik save kankinsi ir tikrai nieko nebus iš to. Turi ieškoti pavyzdžių kaip žmonės laimingi be vaikų mirksiukas.gif Be to medicina sparčiai žengia į priekį arba netgi sakyčiau jau daug kas prie šaknų grįžta, kas yra labai gerai ir suderinta su mūsų pradu, tai niekas nėra dar prarasta, nebent tau būtų jau kokie 45 metai, tada gali jau nespėti išgyti.

Kitaip galvoti neiseina, zinau pavyzdziu, kaip zmones gyvena be vaiku laimingi, bet kol kas pas mane vyksta susitaikymas su tomis mintimis tik. Yra galimybiu pastoti tik su donorine kiausialaste, kas lietuvoje yra neiteisinta, tam reiktu vaziuoti i kitas salis, o jau pinigu kiek doh.gif Kalbant apie metus, kai 21 metu pirma karta dariausi tyrimus, tai pagal juos mano amzius turetu buti net ne 45, o kokie 60-70metu. Taip kad....

QUOTE(MO @ 2013 03 05, 20:16)
širdele console.gif  console.gif bet tu netikėk jais. pabūk ne tokia kategoriška, kaip jie visi. Stebuklų būna, patikėk, tikrai tikrai  wub.gif mėgaukis gyvenimu, kiekviena sekunde - net negalėtum patikėti, kaip tai padeda  wub.gif  4u.gif
aš irgi turiu tokių dainų, jau vos ne dešimtmetį laukiu, kada turėsiu visus duomenis joms  lotuliukas.gif  doh.gif
naminį pylingą pasidaryk, aš darau kavos tirščiai(tiksliau, kava)-medus-alyvuogių aliejus  4u.gif

labai noreciau, kad mane aplankytu tas stebuklas, bet jei ne tai teks gyventi kitaip ax.gif
as dainu tai neturiu, bet vis suku ideja, kad noreciau vyrui staigmena padaryti. tiesa mano mintis kiek kitokia lotuliukas.gif grizti namo su paltuku, kai vyras jau namie, o po paltuku tik sexy apatiniai, nereiktu nei sokiu manau lotuliukas.gif bet tam reikia duomenu biggrin.gif
Kazin ar yra koks pilingas celiulitui mazinti? nes kojos, sedimoji ir net pilvas pas mane celiulito pazeistas, paciai baisu ziureti.
Atsakyti
Man atrodo kažkas prašėte BR tvarkaraščio:

1-2 savaitės
1 treniruotė
2 treniruotė
1 cardio
1 treniruotė
2 treniruotė
1 cardio
poilsis

3-4 savaitės
3 treniruotė
4 treniruotė
1 cardio
3 treniruotė
4 treniruotė
1 cardio
poilsis

5-6 savaitės
5 treniruotė
6 treniruotė
2 cardio
5 treniruotė
6 treniruotė
2 cardio
poilsis

7-8 savaitės
7 treniruotė
8 treniruotė
2 cardio
7 treniruotė
8 treniruotė
2 cardio
poilsis

toliau 9-12 savaites tuo paciu principu kaip ir šitos savaitės tik darom 3 cardio
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 05, 19:28)
  grizti namo su paltuku, kai vyras jau namie, o po paltuku tik sexy apatiniai, nereiktu nei sokiu manau lotuliukas.gif bet tam reikia duomenu  biggrin.gif

tik iš kur čia grįžti taip? lotuliukas.gif g.gif arba, dirbi dirbi sau ką nors namie kaip niekur nieko, ir šast, nusimeti viską ir su sexy apatiniais lieki, vyras apakęs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 03 05, 19:16)

naminį pylingą pasidaryk, aš darau kavos tirščiai(tiksliau, kava)-medus-alyvuogių aliejus  4u.gif

ideja bigsmile.gif tik paskui kaip katik islindusi is virtuves, maistu kvepesiu biggrin.gif

QUOTE(MO @ 2013 03 05, 20:13)
tik iš kur čia grįžti taip? 

ta pati klausti norejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif nebent eiti i rusi persirengti, nes jei taip apsirengusi is darbo pareiciau, speju MB pamates ne apie sexa galvotu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(MO @ 2013 03 05, 19:16)

aš irgi turiu tokių dainų, jau vos ne dešimtmetį laukiu, kada turėsiu visus duomenis joms  :

n tai gi ne jaunyn einam tongue.gif dar pora desimtmeciu palauk, tai tikrai nebeprisiruosi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Just_Me: 05 kovo 2013 - 21:23
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 05, 21:24)
ideja  bigsmile.gif  tik paskui kaip katik islindusi is virtuves, maistu kvepesiu  biggrin.gif
speju MB pamates ne apie sexa galvotu  lotuliukas.gif

nekvepėsi lotuliukas.gif na, kavos aromatas kažkiek jaučiasi, bet neypatingai aštriai smile.gif o nuo medaus oda tokia būna wub.gif
tai jau tikrai atvirkštinė reakcija gausis lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
Erikae, smagu susipažinti drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 03 05, 21:13)
tik iš kur čia grįžti taip?  lotuliukas.gif  g.gif arba, dirbi dirbi sau ką nors namie kaip niekur nieko, ir šast, nusimeti viską ir su sexy apatiniais lieki, vyras apakęs  lotuliukas.gif

Butent is darbo grizti taip, garaze masinas pastacius rubelius nusimesti ir pasilikti tik su apatiniais. Siaip toks planas buvo kai dar gyvenom atskirai tai vis masciau pas ji i svecius taip ateiti, bet truko geru formu, todel liko neigyvendintas planas chuliganas.

Siandien tikrai pasizadejau sau pasportuoti, paskui manau tik sestadieni, nes reiks duoti raumenims atsigauti po soko:-D na o paskui nuo pirmadienio jau gautusi pilna programa:-D mastau ar imanoma per tas 13 savaiciu numesti 6 kg ir pagrazeti tiek, kad buciau sau grazi g.gif
Atsakyti
Sveikos. As turbut vakar persistengiau su sportais, nes atsikeliau su taaaaaip mauzianciais raumenukais... blush2.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif

QUOTE(doviem @ 2013 03 06, 07:06)
garaze masinas pastacius rubelius nusimesti ir pasilikti tik su apatiniais

mastau ar imanoma per tas 13 savaiciu numesti 6 kg ir pagrazeti tiek, kad buciau sau grazi g.gif

nu va jei garaze nuasirengti, tai imanoma tada tikrai biggrin.gif o kas del 6 kg...as turiu tiksla per 13 savaiciu atsikratyti tikrai daugiau , taip kad 6 kg tikrai imanoma.. 4u.gif

QUOTE(Jugile @ 2013 03 06, 07:51)
Sveikos. As turbut vakar persistengiau su sportais, nes atsikeliau su taaaaaip mauzianciais raumenukais... blush2.gif

kencianciam dangus biggrin.gif

As irgi kaip sudauzyta siryt, kazko upo nera, bet zinau, kad issijundinsiu...Sekmadieni maciau per ta manksta kur per telika rode viena pratima uzpakaliukui, kai stovi 4 ir koja sulenkta kilnoji..tai kaip sikine nuo jo skauda bigsmile.gif jauciuosi taip lyg kas nakti isspardes butu lotuliukas.gif

MO, kazkada, dar kai labai daznai lankydavausi graikijoje, tai ir naminio tikro , ne pirktinio alyvuogiu aliejaus namuose kibirai stovejo.. Kvapas jo intensyvus..O kirpeja, aisku irgi graike,patare istrinti plaukus, pasildytu aliejumi ir palaikyti, kad atsigautu... bigsmile.gif plaukai atsigavo, bet paskui net savaite laiko salotom nuo manes nese lotuliukas.gif sakyciau issigalvoju, bet kad ne karta klausimo sulaukiau, kas cia taip "idomiai" kvepia biggrin.gif nors aliejus tikrai geriau, nei maltais svogunais saknis tepti, nes ir po geros savaites, sudrekus plaukams, pvz per lietu, tai taaaaaip " pakvimpa" biggrin.gif

Vijora, kuku 4u.gif kaip sekasi 3 lygyje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 06, 09:57)
labukas 4u.gif
nu va jei garaze nuasirengti, tai imanoma tada tikrai  biggrin.gif  o kas del 6 kg...as turiu tiksla per 13 savaiciu atsikratyti tikrai daugiau , taip kad 6 kg tikrai imanoma.. 4u.gif

O kiek atsikratyt noretumei? Kiek sveri? Nes as pvz sveriu 71kg si ryta kai sveriausi, tai iki 65 man reiktu 6 kg numesti, nors su mano ugiu, kad butu idealu tureciau sverti 62-63 tai tada reiktu numesti apie 8-9 kg. Nors kita vertus man labiau rupi apimtys, reiks siandien pries sporta pasimatuoti dar viska ir pasikraupinti doh.gif
Atsakyti