Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 30

QUOTE(MO @ 2013 03 06, 12:36)
aš tai visada taip darau, kai žinau, kad iškart vakare negrįšiu namo, kad neperalkčiau, įsimetu ką, ir pavakary sulapnoju smile.gif
ta antroji turbūt ne vienerius metelius dalina kūną  wub.gif

Manau kad ir ne dvejus metus turbut, nebent labai intensyviai uzsiima sportu, mityba labai griezta tai gal ir metu uztektu g.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 06, 12:37)
Ir nepadarysi raumenų taip lengvai mirksiukas.gif Vyrai ir tie vargsta, jei genetiškai neduota iki galo. Man kaip moteriai pakankamai duota genetiškai ir tai reikia nemažai į mitybą įdėti ir į jėgos sportą žinoma, kad tie raumenys labiau ryškėtų.

Tai as ivertinau savo galimybes ir supratau, kad ne tik kad man nereikia, bet as ir nesugebeciau isryskinti raumenu savo lotuliukas.gif del to man ir nereikia ju, o ir nelabai grazu man kai pas moteri raumenys sviecia is toli schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 06, 11:44)
užtat nuo užvakar visa skaudi esu, sakiau, kad kaip pirmą kartą biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
labuka,snd dar be sporto ax.gif
MAMADONATA,ACIU uz tvarkarasti 4u.gif 4u.gif 4u.gif db aiskiau biggrin.gif
Just me,atsakau...ZIAURUMA biggrin.gif Vel jauciu visus raumenukus,ypac pilvo thumbup.gif
kaip tau?
ka daryt,noriu sokolado(ciklo vidurys) doh.gif unsure.gif aaaaa mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 06, 12:22)
labuka,snd dar be sporto ax.gif
MAMADONATA,ACIU uz tvarkarasti 4u.gif  4u.gif  4u.gif db aiskiau biggrin.gif
Just me,atsakau...ZIAURUMA biggrin.gif Vel jauciu visus raumenukus,ypac pilvo thumbup.gif
kaip tau?
ka daryt,noriu sokolado(ciklo vidurys) doh.gif  unsure.gif aaaaa  mad.gif

imti ir suvalgyti mirksiukas.gif ne plytą, plytelę biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 03 06, 14:30)
imti ir suvalgyti  mirksiukas.gif ne plytą, plytelę  biggrin.gif  4u.gif

bijau,kad paragavus,nesustosiu doh.gif ir kaip ''tas dienas''istverti,ir taip pastoviai,begalinis noras saldumynu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 06, 13:36)
bijau,kad paragavus,nesustosiu doh.gif ir kaip ''tas dienas''istverti,ir taip pastoviai,begalinis noras saldumynu unsure.gif

as ir be tu dienu negaliu susivaldyti, nuo kaledu kaip pradejau taip iki dabar. Va kelinta diena stengiuosi nevalgyti saldumynu, bet nelabai iseina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 06, 12:36)

aš pastebėjau, kad man ''skanaus'' noras praktiškai VISADA užeina pavalgius pietus. Nors sienom lipk doh.gif reikia iš visų jėgų stengtias nukreipti mintis kitur, mąstyti, kad tas ''skanaus'' man iškart po pietų nei sveika, nei ką, kad aš visiškai nealkana ir čia tik laikina užgaida, duosianti tik papildomų kalorijų. Jeigu išlaukiu pusvalandį-valandą, grįžtu kaip iš transo būsenos, pati nesuprasdama, kodėl taip norėjau saldžią karvę praryt lotuliukas.gif
Atsakyti
oi,pastoviai sau sakau,kad nereikia man tu saldumynu,tik bereikalingos kalorijos ir t.t. ir pan.,bet... doh.gif Kasdienis kalbejimas su savimi pabodo,taip palengvetu gyvenimas,jei nesinoretu ''kazko''skanaus lotuliukas.gif Juk kitiem tu saldumynu gali ir nebuti,ech-laimingi zmones thumbup.gif Jei ne saldumynai,jau seniai sverciau tiek,kiek noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 06, 13:12)
oi,pastoviai sau sakau,kad nereikia man tu saldumynu,tik bereikalingos kalorijos ir t.t. ir pan.,bet... doh.gif Kasdienis kalbejimas su savimi pabodo,taip palengvetu gyvenimas,jei nesinoretu ''kazko''skanaus lotuliukas.gif Juk kitiem tu saldumynu gali ir nebuti,ech-laimingi zmones thumbup.gif Jei ne saldumynai,jau seniai sverciau tiek,kiek noriu doh.gif

reikia mokėti susitarti su savimi. treniruotis,treniruotis biggrin.gif
Atsakyti
Labas mergaitės, va ir vėl kažkelintą kartą grįžtu į temukę. Paskutines kelias savaites vis skaitinėjau, kur prisiglausti, bet vis norėjosi čia pas jus. Tik vis nesiryžau, kol nepradėjau sportuoti. blush2.gif
Vakar pagaliau pradėjau biggrin.gif Tai šiandien su skaudančiomis kūno dalimis prisistatau pasirodyti. Vakar dariau ZWOW #1. Jau porą savaičių bandžiau susireguliuoti maistą, bet realiai, tik nuo savaitgalio pradėjau. Jau 5 dienas nevalgau saldainių (čia beveik kaip alkoholikai skaičiuoju dienas blink.gif )

Beje, man taip pat su saldainiais ar šokoladais būna: dažniausiai, jei jau vieną suvalgai, tai nebegali sustoti.
Atsakyti
Tokios ir panasios kuno linijos, kaip toje nuotraukoje, reikalauja daug darbo i kuri ieina reguliarus sportas, tvarkinga mityba ir t.t. Taip pat visa tai nepasidaro per trumpa laiko tarpa. Raumuo greit neauga. Numesti svori galima, taciau kunas vis vien neatrodis taip pat, kad ir sveriant panasiai. Sitoje vietoje galima palyginti pvz., virs 100 kg sverianti kulturista ir tiek pat sverianti nesportuojanti zmogu. Skirtumas akivaizdus. Jau nebekalbu jog tokios nuotraukos darytos profesionalaus fotografo, prie gero apsvietimo ir galiausiai redaguotos photoshop'u ar kitomis programomis.
Beje nepamirskite, kad savo trukumus jus matote zymiai geriau nei kiti zmones. Faktiskai kiti gali to net nepastebeti. Taip pat ir su savo grozio suvokimu. Kitiems jus esat zymiai grazesnes nei pati sau, todel vyrai ir sako, kad myli tokios kokios esat. Taip, kad jei norit sokt kazkoki soki, striptiza/viliotini - sokit, norit nustebint apsirenge sexualiais apatiniais - renkites! Vyrai liks patenkinti ir garantuoju jog nepastebes kazkur ant pilvo ar sono rauksleles ar dar kokio velnio. Ne tas galvoj bus.
Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
aga,reikia moket susitart doh.gif matyt-nemoku dar unsure.gif
Sveika,Kristut 4u.gif zinok,pilnai suprantu ta skaiciavima dienu be saldumynu-man panasiai unsure.gif Zinau,kad nieko maistingi jie neturi,tik dar sunkaiu pasiekt rezultatu ju suvalgius ir t.t.,bet kaip sau viena karta pasakyt riebu NE,ir tuo uzbaigt g.gif Reikia smegeneles perinstaliuot biggrin.gif
Atsakyti