siandien ryte pasportavau, 35 JM pilvui ir 15 treniruoklis, nespejau pusvalandzio, sveciai uzgriuvo
nu bet 50 min turiu. penktad ir sestad poilsis buvo. sporto savaite prasidejo.

QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 10, 18:51)
Tai manau valanda yra optimaliausias variantas, bet jei ryte sportas, nesinorės valanda anksčiau keltis. Kažką lengvai užkandus, tai ir 15min. gana. Juk toks obuolys pvz. tai skrandyje neužsilaiko 

aš manau visai nieko neužkąsčiau, tik vandens atsigerčiau

Sveikos
jau po sporto
Taip norisi greiciau baigti su shredu ir pereiti i BR
Siandien treniruote 3lygio jau dariau kaip pazengusi,tai prakaitas liejosi upeliais
Jauciasi skirtumas

jau po sporto

QUOTE(vasara_ @ 2013 03 10, 15:37)
O aš dariau fit testą "iš dūšios" pradedant antrą mėnesį, užtat ir treniruotės tik pusę ištvėriau. koma buvo

Tai aš paskaičius įspūdžius užtai ir nedariau fit testo

QUOTE(cushy @ 2013 03 10, 19:37)
Tai aš paskaičius įspūdžius užtai ir nedariau fit testo
Neįsivaizduoju kaip reiktų ištvert. Nebent fit testą daryt ryte, o jau treniruotę vėliau, po pietų ar vakare. Bet aš kadangi mėgstu rytais sportuot, buvo rizika, kad vėliau antros dalies nebedarysiu, tai geriau atsisakiau testo
Juk jis tik pasitikrinimui, kokie rezultatai. Manau ir be jo jaučiam savo pažangą. Padarysiu programos pabaigoj.

čia jūs šnekate apie Insanity fit testą,ar maišau?

taip
Tuomet prisimenu jį, pati kažkada dariau
bet nebaigiau

Aš dariau Fit testą, bet tą dieną užskaičiau jau kaip treniruotę. Užteko man jo pilnai

QUOTE(immer @ 2013 03 10, 21:48)
Aš dariau Fit testą, bet tą dieną užskaičiau jau kaip treniruotę. Užteko man jo pilnai 

aš turėjau omeny,kad nebesitikrinau kas savaitę, nes nesportavau pagal Insanity

O man labai gaila, kad su pirmu testu pavėlavau, nežinojau, kad rašytis reikia, pradėjau daryt ir po visko jau supratau ką ten darė
Dabar rašausi ir stebiu kiek patobulėjau ir kur dar yra vietos tobulėt
O ta proga atsiverčiau sąsiuvinį kur surašyti mano išmatavimai. Noriu pasigirti
: nuo krūtinės -3cm; po krūtine išliko tie patys cm; liemuo -3 cm; klubai -1 cm; šlaunys -2 cm; svoris -3 kg. Laikas - nuo sausio 28d.
Vaje kokia laiminga eisiu gulti

QUOTE(vasara_ @ 2013 03 10, 22:14)
O man labai gaila, kad su pirmu testu pavėlavau, nežinojau, kad rašytis reikia, pradėjau daryt ir po visko jau supratau ką ten darė
: nuo krūtinės -3cm; po krūtine išliko tie patys cm; liemuo -3 cm; klubai -1 cm; šlaunys -2 cm; svoris -3 kg. Laikas - nuo sausio 28d.

šaunuolė tu, sektinas pavyzdys

QUOTE(vasara_ @ 2013 03 10, 23:14)

Tikrai geri rezultatai