Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 30

QUOTE(MO @ 2013 03 10, 22:29)
šaunuolė tu, sektinas pavyzdys  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  wub.gif

Aciu, nebuciau patikejusi, kad as galiu kazka pasiekti blush2.gif

QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 10, 23:06)
Tikrai geri rezultatai  thumbup.gif Sveikinimai clap_1.gif  Kaip supratau insanity dėka čia?

Aciu 4u.gif pradejau insanity, susidariau mitybos toki kaip rezima: 3 x pagrindiniai ir i tarpus 2 x uzkandziai, nuo 18 val nevalgau (anksti einu miegoti ir sportuoju apie 20 val tai naturaliai taip iseina) nu ir ziuriu biski ka valgau ax.gif Aisku dar daug kur grybauju, mityboj isvis blondine ir tu nuklydimu buna, bet mazais zingsneliais i prieki blush2.gif Tikiu mums visoms pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 10, 21:14)
Noriu pasigirti

Šaunuolė, puikūs rezultatai thumbup.gif Taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
sportuoti man labai patinka todel, kad net padarisu pusmecio pertraukas (sportuoju beveik visa gyvenimeli nuo 15m.) , jauciu, kaip kunas "atsimena" pratimus ir kruvi, ir greitai atstato savo formas. kalb ypac apie slaunis, kurios moterims turbut problemine vieta. pas mane ypac puikiai ir greitai stangrinasi apatine dalis, o vat pilvukas kaip visad - paskiausioj vietoj. bandau nuo 7vakarais ar puse 7 nevalgyt, bet bet bet....dar tiek veiklos pas mane vyksta iki pat vidunakcio, kad ka zinau... todel tokius nevalgymus darau tik sviesiuoju periodu, kai norisi 4-5kg numesti, ir tiek. nors pagal KMI mano ir dabar svoris normalus. todel seniai nebetikiu visokiais KMI. pagal juos, galeciau net dar 6-7kg priaugt, ir butu normos virsutine riba, bet ne, aciu - nenoriu.

gaila, kad sestadieni, kai maniau taip smagiai pasportuosiu visas sventines dienas, vel mane trauma istiko. tas meniskas. ejau su maisias is pardos, kalbejau telefonu , ne taip koja pastaciau, ir vel, klyksmas, kritau, tel viduriai isbyrejo, moteriske prisoko padet, surinko tel.vidurius...nu ka parslubciojau namo. galvoju, kaip tycia. na bet iskart ir MM prasidejo. bet vis tiek nefaina. negi galejo taip atsipalaiduot meniskas, ta trauma jau nuo 13m, ir jis man issiklibina nuolat, nuolat. operuotis nesiryztu vis. zinau, kazkada reikes. g.gif
Atsakyti
labuciukas

Fit Missy, aciu smile.gif susikroviau viska i galva bigsmile.gif

vasara, super rezultatai mirksiukas.gif

Vijora, matai kaip saunu, o cia dar visai nesenai rasei, kad ZIAURUMA bigsmile.gif

Mo, skaiciau vakar senus jusu pokalbius, tiesiog ieskau info, ir nesinori klausineti vis tu paciu dalyku, kuriuos jus senbuves jau gal simta kartu apkalbejusios, ir uzmaciau kad tu i zumba vaikstai tongue.gif vis dar lanakai? mirksiukas.gif

givven, nu s... reikalas del menisko, nes cia jau visam gyvenimui dabar taip verysad.gif

as vakar uzmusinejau nuoboduli ir 45 min kardio atpuskavau! siandien startuoju su Jillian II leveliu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, dziaugiuosi, kad taip intensyviai praleidote savaitgali 4u.gif Dziaugiuosi uz vasaros pasiekimus, tikiuosi greitu metu ir as galesiu pasigirti tongue.gif
as deja penktadieni ir savaitgali nesportavau, nes penktadieni ir sestadieni be proto skaudejo raumenis, o vakar tai siaip kazkaip nesigavo/nesinorejo. Na bet kaip jau esu sakius, nuo siandien prasides mano rimti sportai. Per savaitgali pas anyta atsiedziau taip sakant, nes ten neimanoma nevalgyti doh.gif ten pietus vyksta 3k dienoj su kokiais 3 patiekalais ir dar desertu milijonai doh.gif Nespejo po pietu atsigauti jau zek vakariene brukama, ir pabandyk nevalgyti unsure.gif tada sako uosvis, kad as ir taip kaip nendre neva, mane tuoj vejas nupus lotuliukas.gif nu lyginant su jo gabaritais, tai as nendrele lotuliukas.gif toj seimoj kudziausia esu, neskaitant vyro duktereciu bigsmile.gif
Zodziu taip, prasau jusu spardyti man uzpakali, lipti ant sazines, gedinti ir visaip kitaip veikti mane, jeigu sumastysiu sutingti blush2.gif Si karta labai tikiuosi, kad nereikes tokiu priemoniu, bet kai as esu tokia lengvabude, tai... unsure.gif
Atsakyti
Given Labai gaila, kad tau taip su tuo menisku, laikykis 4u.gif

Dovien Nu va savaitgalį apturėjai kaip reikiant, Svarbiausia, kad šiandien neaptingtum.

O aš šiandien nusprendžiau pertraukėlę padaryti, kad raumenukai pailsėtų. Net neįsivaizduoju, kaip aš šiandien atlaikyčiau, nes raumenis maudžia tiek nugaros, tiek šiknos. vakar mąsčiau, kad gal šiandien valandą kalanetikos padarysiu, bet prieš einant miegot persigalvojau.

Rytojui esu numačius JM Killer buns and thights. Zwow atidėsiu greičiausiai savaitgaliui, nes #4 toks ilgas ir sunkus, kad man reikės ne pusvalandžio, o visos valandos, kad padaryčiau. Ryte tokios prabangos neturiu. Ir taip keliuos 6 val, o 8 val. jau darbe reik būti.
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 11, 09:03)
Per savaitgali pas anyta atsiedziau taip sakant, nes ten neimanoma nevalgyti doh.gif ten pietus vyksta 3k dienoj su kokiais 3 patiekalais ir dar desertu milijonai doh.gif Nespejo po pietu atsigauti jau zek vakariene brukama, ir pabandyk nevalgyti unsure.gif tada sako uosvis, kad as ir taip kaip nendre neva, mane tuoj vejas nupus lotuliukas.gif nu lyginant su jo gabaritais, tai as nendrele lotuliukas.gif toj seimoj kudziausia esu, neskaitant vyro duktereciu bigsmile.gif

doh.gif lotuliukas.gif Kažin būna normalių uošvių? Maniškiams irgi tragedija, jei kas jų maisto nevalgo. Bet kad taip šlykštokai sakyč gamina unsure.gif Velykos nusimato pas juos, tai neduokdie doh.gif MB ir tas jau planus kuria, kad gal neikim arba tada valandai ir savo maisto neškimės cool.gif

given44, laikykis. Suprantu dėl operacijos, pati jaučiu irgi atidėčiau ir atidėčiau...

Vakar darėm naują treniruotę, sakom reik ką nors naujo pabandyti. Tai buvo pratimas meškų ėjimas biggrin.gif Iš Spartano ėmėm iš paprastesnių, nes kai kurios tai ten tik didžiuliams profams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 11 kovo 2013 - 10:32
laba 4u.gif
vasara,na ir saunuole thumbup.gif Numanau kaip ant rubu jauciasi tie pamesti cm,ane bigsmile.gif
As siandien ryte ''sugriesijau'' blush2.gif Nebaigus shredo,perejau i BR ax.gif Na gal nera labai baisus nusikaltimas blush2.gif Tokia man lengva pasirode ta pirma treniruote bigsmile.gif
Siryt net save nufotkinau biggrin.gif kad matyciau rezultatus ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif man šiandien užpakaliuką kažkaip skauda, nežinau nuo ko net, atrodo lyg nieko nedariau. Nebent pasivaiksčiojimas kaltas, nes vis dėlto reljefas buvo nekoks, dar kalnai pakalnės viskokios. Bet visada džiaugiuos kai jį skauda, nes gan plokščias jis pas mane, norisi dailesnio biggrin.gif
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 11, 11:29)
Vakar darėm naują treniruotę, sakom reik ką nors naujo pabandyti. Tai buvo pratimas meškų ėjimas biggrin.gif Iš Spartano ėmėm iš paprastesnių, nes kai kurios tai ten tik didžiuliams profams.

Kas čia per pratimas? Ir kas per Spartanas? Čia gal ta nauja programa Spartacus?

QUOTE(Vijora @ 2013 03 11, 12:14)
As siandien ryte ''sugriesijau'' blush2.gif Nebaigus shredo,perejau i BR ax.gif Na gal nera labai baisus nusikaltimas blush2.gif Tokia man lengva pasirode ta pirma treniruote bigsmile.gif

Kad visos sportu griešytų... lotuliukas.gif Ką BR pastebėjau, kad sunkumas priklauso nu oto kiek savęs įdedi, nes jei rimtai stengies su rimtais svoriais, darai advanced versijas tai ką veikt būna. Bent man sunkumas priklauso nuo to kaip nusiteikus, ar tiesiog prastūmt workoutą ar rimtai padirbt. smile.gif
O dėl fotkinimo gera mintis, reikėtų ir man, bet baisu biški. Kai į veidrodį žiūriu, tai kažkaip pagražinu save, atrodo nu nėra taip blogai, bet kai nuotrauką pamatau tai trūkumai akis bado doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 11, 11:14)
As siandien ryte ''sugriesijau'' blush2.gif Nebaigus shredo,perejau i BR ax.gif

aha, kad visos taip griesytu tongue.gif

Bliamba, kazkas su kompu, vakar MB istaliavo kazka ir speju nesamoniu pridarer,nes SM puslapis toooks istampytas, net nemalonu skaityti, kazkoks bardakas! kruvos bruksniuku,kvadraciuku, metosi , padrikai tai kieno nors avataras tai liniuote sviecia! zodziu....feeee... tik grys,pristatysiu prie darbo- kompa tvarkyti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 11, 11:14)
laba 4u.gif
vasara,na ir saunuole thumbup.gif Numanau kaip ant rubu jauciasi tie pamesti cm,ane bigsmile.gif

Jaučiasi šiek tiek, žinoma ax.gif Ypač ant kelnių, sijonai šiek tiek smunka, nebesilaiko kaip anksčiau ant kumpelių blush2.gif Šiandien išsitraukiau paslėptas liemenėles, buvo mažokos, o dabar puikiai įtelpu thumbup.gif Tik reiks užsiimti kokią dieną, apimtis sumažint ir galėsiu dėvėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 11, 11:42)
Kas čia per pratimas? Ir kas per Spartanas? Čia gal ta nauja programa Spartacus?

Šiuo metu esu prie lėto įrenginio, tai labai tingiu knistis. Per youtube įvedus bodyweight workout, galima 2 ar 3 lape surasti tokį juodaodį rodantį treneruotes. Kažkas su Spart pavadinime. O pratimas toks ir yra, ropoti keturiom kaip meška. Galvojau, kad MB užjuoks ir nedarys, bet sakė, kad patiko, nes nėra taip lengva, kai jį įkomponuoji į visą kompleksą smile.gif
MB kartais varo ant Zu iš exBR pratimų, kartais bando įrodyti, kad jie moteriški. Tai aš jam bandau įrodyti, kad ir vyrai tokius daro. Tai, kai vakar darėmė pagal vyro rodymą, tai jam labai jau prie širdies biggrin.gif
Atsakyti