Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 30

Fit missy,tiesos daug,kur sakai,kad treniruotes eiga laaabai priklauso nuo pacios savijautos ir noro pasportuot.Siandien lengva pasirode gal del to,kad ir nuotaika ir nusiteikimas buvo thumbup.gif Ir dar del to,kad ''svoriai'' mano nerimti unsure.gif Verkiant reikia pirkti sunkesnius biggrin.gif Ir dar i pirkiniu sarasa irasau-aerobikos kilimeli bigsmile.gif Vistik nepatogu man ant pledo-slysta,trukdo normaliai atlikti pratimus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 11 kovo 2013 - 13:00
Sveikos,

QUOTE(vasara_ @ 2013 03 10, 23:30)
Aciu, nebuciau patikejusi, kad as galiu kazka pasiekti

prisimenu, kai pati tokius pat žodžius kartojau. bet noras nugalėjo thumbup.gif mes viską galim drinks_cheers.gif

QUOTE(given444 @ 2013 03 11, 08:18)
vel mane trauma istiko.

jetus, užjaučiu unsure.gif

QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 11, 08:38)
Mo, skaiciau vakar senus jusu pokalbius, tiesiog ieskau info, ir nesinori klausineti vis tu paciu dalyku, kuriuos jus senbuves jau gal simta kartu apkalbejusios, ir uzmaciau kad tu i zumba vaikstai  tongue.gif  vis dar lanakai? 

dabar buvo priverstinė pertrauka, bet jau šiku tratu, kaip vėl lėksiu thumbup.gif o tu lankai?

QUOTE(doviem @ 2013 03 11, 09:03)
Zodziu taip, prasau jusu spardyti man uzpakali, lipti ant sazines, gedinti ir visaip kitaip veikti mane, jeigu sumastysiu sutingti blush2.gif Si karta labai tikiuosi, kad nereikes tokiu priemoniu, bet kai as esu tokia lengvabude, tai...

spardysim lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 11, 10:29)
Velykos nusimato pas juos, tai neduokdie

lotuliukas.gif o kas ten šlykštaus, riebu ar kaip?
aha, kas per treniruotė?

QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 11, 11:42)
nes gan plokščias jis pas mane, norisi dailesnio 

gal tau paskolint mažumėlę? biggrin.gif nes mano toooks ( )( ) flirt.gif
Papildyta:
QUOTE(Vijora @ 2013 03 11, 13:00)
Vistik nepatogu man ant pledo-slysta,trukdo normaliai atlikti pratimus doh.gif

oho, ant pledo nieko nepadaryčiau unsure.gif aš turiu iš SD nusipirkus a la jogos kilimėlį, gal 5 svarai kainavo, nėra pati pačiausia kokybė, bet man gerai thumbup.gif

QUOTE(MO @ 2013 03 11, 13:01)
nes mano toooks (          )(                 )   flirt.gif

ale tokį didžiulį piešiau, o forume vis tiek mažas atrodo hihihi.gif mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MO: 11 kovo 2013 - 13:05
Padariau BR jau, atrodo, kad niekad nepraeis raumenų skausmas biggrin.gif kol nieko nedarai nesijaučia, bet tik pradėk kokius atsispaudimus ir kerta rankas.. Bet pas mane bent per kokias 10d. BR rankos kaip reikiant sutvirtėjo. Raumenys akivaizdžiai padidėjo.
Vicious Vici, tai jūs kartu sportuojat su savuoju? Ta prasme panašius wokroutus? biggrin.gif O kad tie seni BodyRock pratimai žudikai tai faktas. Ištvermės reikalauja ir jėgos daug.
MO, matyt ne tokia didele, kokią tu įsivaizudoji, jei net forumas numažina, nenori rodyt didelės biggrin.gif Galėtum ne tik paskolint bet ir su visam atiduot, nes mano lygumos nervina. Biški nuo pritupimų ir įtupstų pasitaisė, bet dauuug trūksta dar.. verysad.gif
O aš turiu kilimėlį, bet nenaudoju, nes nepatogu man. Geriau pleduka pasitiest kai reikia. O viską kitą, kai nereikia gulinet tai man geriausia ant kilimo savo su kedais arba basom. O šiaip išvis svajoju wokroutus daryt lauke ant peivos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 11, 11:03)
toj seimoj kudziausia esu, neskaitant vyro duktereciu bigsmile.gif

Tarp savo giminės moterų esu kūdžiausia, bet iš savo vienmečių draugių - storiausia doh.gif
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 11, 14:55)
Šiuo metu esu prie lėto įrenginio, tai labai tingiu knistis. Per youtube įvedus bodyweight workout, galima 2 ar 3 lape surasti tokį juodaodį rodantį treneruotes. Kažkas su Spart pavadinime. O pratimas toks ir yra, ropoti keturiom kaip meška. Galvojau, kad MB užjuoks ir nedarys, bet sakė, kad patiko, nes nėra taip lengva, kai jį įkomponuoji į visą kompleksą smile.gif

Sunkoki tie jo pratimukai g.gif
http://www.youtube.c...h?v=sBIitBJ4IQA
QUOTE(Vijora @ 2013 03 11, 15:00)
Ir dar i pirkiniu sarasa irasau-aerobikos kilimeli bigsmile.gif Vistik nepatogu man ant pledo-slysta,trukdo normaliai atlikti pratimus doh.gif

turiu aerobikos kilimėlį tokį storesnį, tik ne kettler
http://www.b-a.lt/p2...ler--violetinis
tai atsilenkimams gerai, bet kitiems pratimams nepatogus, tamposi, slidineja ant grindu laminato... papildomai nusipirkau ploną - jogos, kad neslidinetų ir nesitampytų... kartais susidedu abu viena ant kito, jogos po apacia...
Atsakyti
QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 11, 13:21)
MO, matyt ne tokia didele, kokią tu įsivaizudoji, jei net forumas numažina, nenori rodyt didelės  biggrin.gif Galėtum ne tik paskolint bet ir su visam atiduot, nes mano lygumos nervina. Biški nuo pritupimų ir įtupstų pasitaisė, bet dauuug trūksta dar..  verysad.gif

biggrin.gif
ech, už ką tokia neteisybė, vienoms per mažai, kitoms ryškiai per daug.. verysad.gif

QUOTE(mamadonata @ 2013 03 11, 13:34)
Tarp savo giminės moterų esu kūdžiausia, bet iš savo vienmečių draugių - storiausia  doh.gif
Sunkoki tie jo pratimukai  g.gif

koks raumenų kalnas bigsmile.gif
kokie fainūs pratimukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 03 11, 14:04)
spardysim  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif

kaip matau kol kas tik tu viena spardysi lotuliukas.gif

QUOTE(mamadonata @ 2013 03 11, 14:34)
Tarp savo giminės moterų esu kūdžiausia, bet iš savo vienmečių draugių - storiausia  doh.gif

Na vat tarp savo draugiu as irgi storiausia. Nors gal nelaikyciau saves stora, tiesiog stambia ganetinai. Manau taip teisingiau skamba mirksiukas.gif

QUOTE(MO @ 2013 03 11, 14:40)
ech, už ką tokia neteisybė, vienoms per mažai, kitoms ryškiai per daug..  verysad.gif

Man galetu kas nors krutines atiduoti, nes ir taip visai mazuliuke lyginant su kitom mano apimtim, o sportuojant bijau kad isvis nieko nebeliks doh.gif
Atsakyti
pasirodo,nera taip lengva tinkama kilimeli nusipirkt blink.gif Maniau,nueinu,paciupinu,pasiimu lotuliukas.gif O cia,vat kad nori...gali buti pinigai vejais paleisti doh.gif
Ne i tema,bet visgi apie sveika gyvensena klausimukas....Sakykit,kaip tinkamai paruost baklazana?Na kad tik jo nekepti,kad butu maziau kaloriju,sveika,skanu ir t.t. ax.gif Kiek googlinu,meta vis baklazano patieklalus keptus ,idarytus farsu ir pan.Pasidalinkit receptu,jei kas turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 11, 15:03)
Sakykit,kaip tinkamai paruost baklazana?

Na as tai tik orkaiteje kepu su idaru, pridedu farso su darzovem troskintom ir tiek. Siaip man baklazanas toks beskonis, tai kaip ji viena paruosti nezinau. Nebent dar ant kokiu garu ji virti su kitom darzovem ir naudoti kaip garnyra prie mesos g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2013 03 11, 14:34)

Tikrai yra ką veikti, tik tas bunny hop burpees atrodo labai turėtų kelienus drožti.
QUOTE(Vijora @ 2013 03 11, 15:03)
Ne i tema,bet visgi apie sveika gyvensena klausimukas....Sakykit,kaip tinkamai paruost baklazana?Na kad tik jo nekepti,kad butu maziau kaloriju,sveika,skanu ir t.t. ax.gif Kiek googlinu,meta vis baklazano patieklalus keptus ,idarytus farsu ir pan.Pasidalinkit receptu,jei kas turi ax.gif

Taip paruošti baklažanai manau ir sveika ir skanu. oir variacijų susigalvot visokių galima smile.gif http://villa-alps.bl...hini-pesto.html
Galima baklažaną supjausčius šiaudeliaisir pavoliojus džiūvėsėliuose kepti orkaitėje ir su jogurto padažu valgyt. Į įvairias apkepėles dėti, ar tiesiog skrudinti orkaitėje su žolelėm, pašlakstyt citrinos sultimis.
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 03 11, 13:04)
dabar buvo priverstinė pertrauka, bet jau šiku tratu, kaip vėl lėksiu  thumbup.gif o tu lankai?

aha, treciad vakarais 4u.gif taip noretusi bent du kartus i savaite, bet dziaugiuosi, kad cia mano kaime nors viena karta i savaite zumba buna bigsmile.gif ax.gif

sugundet cia savo baklazanais, mastau gal rytojaus pietum pasiruosiu ax.gif is tikro biski uzknisa, nes dabar atskirai gaminu SB, jis gali valgyti belenka, jam nei gramas i kuna, ir darzovemis jo neuzkisu.. atskirai vaikams, jei zinau, kad nevalgys to ka as valgysiu,nors labai pratinu prie daugiau zuvies, darzoviu.. o tai ka valgo teti ir ne visada vaikams siulau, norisi jiems pasiulyti sveikesnio maisto...pasekmes- apsigyvenau virtuvej doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 03 11, 13:04)
lotuliukas.gif o kas ten šlykštaus, riebu ar kaip?

Nu Kalėdos pvz. buvo tokios, kad aš pavalgiau tik savo atsinešto pyrago ir jų pistacijų unsure.gif Buvo kažkokios šaltos jau vištos, šaltienos, papjaustyta kažkokių ala vyniotinių, įdaryti kiaušiniai su lašiša berods plius alyvuogėm. Salotų net nebuvo ar kaip pas juos dažnai būna paros senumo doh.gif Siūlė bulvių su šilta mėsa, bet atsisakiau. Bulkų prikepta.
O jie tada irgi pikti ima darytis, kad mums viskas netinka. O mes irgi atgal, nes mes pastoviai sakome: paruoškite tik sveiko maisto, be mėsų cool.gif
Žodžiu, esmė ta, kad žmonės jie turtingi, bet kas liečia maistą tokie labai tradiciniai, prisiruošia prieš kelias dienas, po to šildo ar patiekalai tokie šalti ir neskanūs paruošti. Ir jiems tai - sveikas maistas. Sako: nu kas čia nesveiko, čia mes viską padarėme, ne parduotuvėje gatavai padaryta nupirkome doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 11, 13:21)
Vicious Vici, tai jūs kartu sportuojat su savuoju? Ta prasme panašius wokroutus?  biggrin.gif  O kad tie seni BodyRock pratimai žudikai tai faktas. Ištvermės reikalauja ir jėgos daug.

Jo, absoliučiai tuos pačius, nebent jis dar papildomai padaro atsispaudimų, tricepsams ar prisitraukimų.
Papildyta:
QUOTE(mamadonata @ 2013 03 11, 13:34)
Sunkoki tie jo pratimukai  g.gif

Aha, šis drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Vijora @ 2013 03 11, 14:03)
pasirodo,nera taip lengva tinkama kilimeli nusipirkt blink.gif Maniau,nueinu,paciupinu,pasiimu lotuliukas.gif O cia,vat kad nori...gali buti pinigai vejais paleisti doh.gif

Pas žaliavalgius tada tik pasiskaitinėti kaip jie ruošia g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 11, 13:55)
Man galetu kas nors krutines atiduoti, nes ir taip visai mazuliuke lyginant su kitom mano apimtim, o sportuojant bijau kad isvis nieko nebeliks  doh.gif

aš irgi šitą gerą praradau per sportą... bet nesigailiu, tebūnie tokia kaina biggrin.gif

QUOTE(Vijora @ 2013 03 11, 14:03)
pasirodo,nera taip lengva tinkama kilimeli nusipirkt

mano maždaug toks , tik neblizgus, matinis, ir grublėtas. Bet sakau, tokie pigesni greičiau dėvisi, ''trupinukai'' nubyra,jei intensyviau patrini. Bet man ir toks gerai.

QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 11, 15:19)
aha, treciad vakarais  4u.gif  taip noretusi bent du kartus i savaite, bet  dziaugiuosi, kad cia mano kaime nors  viena karta i savaite zumba buna  bigsmile.gif    ax.gif

aš tai norėčiau,kad užsiėmimas truktų bent pusantros val., ne valandą. bet kaip tu sakai,geriau tiek,nei nieko drinks_cheers.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 11, 15:24)
prisiruošia prieš kelias dienas, po to šildo ar patiekalai tokie šalti ir neskanūs paruošti. Ir jiems tai - sveikas maistas.

uij, tikrai neskaniai nuskambėjo.... unsure.gif
Atsakyti