Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 30

QUOTE(vasara_ @ 2013 02 26, 11:30)
man ir su kedukais kojos slysta, o basom turbūt sprandą nusisukčiau doh.gif  biggrin.gif

O tai kaip tada daryt, kad neslystu? Su kojinemis visai be sansu doh.gif
Atsakyti
sveikos,sportininkes 4u.gif jungiuosi pas jus ax.gif
sportuoju namie tik 15dienu pagal J.M 30days shred.Pasiekimai tokie-liemuo -3cm,klubai -1cm,o o slaunu 0 doh.gif na gal cia normalu,nereikia panikuot biggrin.gif
Beje,sportuoju su kojinem su ''stabdziukais'' blush2.gif Nepamenu is kur jos pas mane,be tseniai stalciuj gulejo,db naudoju pagal paskirti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveika, junkis junkis 4u.gif o kas ties stabdžiukai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 02 26, 15:13)
o kas ties stabdžiukai? bigsmile.gif

Vaikiškos kojinės taip atrodo, http://musuvaikams_l...product_id=1835 tingiu iškot suaugusiems blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgaud @ 2013 02 26, 15:19)
Is kur jus turit tiek pasiryzimo smile.gif

KAi randi širdžiai malonų užsiėmimą, tai pasiryžimo daug nereikia 4u.gif
Atsakyti
aaa, matai kai vaikų neturiu tai ir apie tokius navarotus neišmanau biggrin.gif
o stiprius garsus šokinėdama skleidžiau nes nemokėjau šokinėt, dėdavau pilnai koją su trenksmu blush2.gif Dabar jau leidžiuosi ant pirštų galų ir jaučiuosi daug grakštesnė blush2.gif
Šiandien bendradarbės išgyrė, kad pakūdau biški, taip paglostė savimeilę ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 02 26, 10:26)
Šokinėja pakankamai, labas rytas biggrin.gif
Panos, kokias sportines liemenėles dėvit? Aktualu kurios turi didesnę krūtinę. Žiūriu dabar ir pasimečiau tarp gausybės ax.gif

Aš naudoju 'Shock absorber' level 4. Esu labai patenkinta. Iš ebay nusipirkau gal už 50 lt., o dėviu jau daugiau nei porą metų wink.gif Nesenai nusipirkau dar vieną, tikslaus pavadinimo nežinau "sport" užrašyta, bet taipogi 4 level'io, tai labai didelio skirtumo nėra tarp jų. Tai manau svarbiausia būtų 4 lygio.
Atsakyti
QUOTE(Fuzy @ 2013 02 26, 15:50)
Aš naudoju 'Shock absorber' level 4. Esu labai patenkinta. Iš ebay nusipirkau gal už 50 lt., o dėviu jau daugiau nei porą metų wink.gif Nesenai nusipirkau dar vieną, tikslaus pavadinimo nežinau "sport" užrašyta, bet taipogi 4 level'io, tai labai didelio skirtumo nėra tarp jų. Tai manau svarbiausia būtų 4 lygio.

O ką reiškia tie leveliai? Gal nuorodą galima? 4u.gif
Atsakyti
o,jau matau,viskas isaiskinta ir paaiskinta stabdziuku klausimu thumbup.gif
snd manksta jau atlikta,tik vis akys krypsta i kampe dulkanti hoola g.gif ir noris pasukt,ir ne doh.gif vis bijau to adaptacinio laikotarpio unsure.gif is jusu kas nors suka ji? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 02 26, 08:26)
Šokinėja pakankamai
---
Panos, kokias sportines liemenėles dėvit? Aktualu kurios turi didesnę krūtinę. Žiūriu dabar ir pasimečiau tarp gausybės ax.gif
Tikrai kad pakankamai, o pas mane irgi bėda dėl kaimynų doh.gif Sakau bent Lietuvoj būnant pagal Insanity pavarysiu, bet va netikėtai turiu viską mest ir lagaminus kraut atgal užsienin, tai jau su Insanity galiu atsisveikint doh.gif
---
Pas mane Nike liemenėlė tokia http://www.wiggle.co...ports-bra-aw10/ Kai rinkausi irgi žiūrėjau, kad tie leveliai aukštesni būtų. Nors tiesą pasakius nėra pas mane didelio turto saugot, o svorį numetus išvis nieko nebeliko doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Vijora @ 2013 02 26, 11:30)
sportuoju namie tik 15dienu pagal J.M 30days shred.Pasiekimai tokie-liemuo -3cm,klubai -1cm,o o slaunu 0
Šaunuolė, puikūs rezultatai thumbup.gif Nesijaudink dėl šlaunų, man klubai ir šlaunys sunkiai irgi išjudėjo smile.gif
Atsakyti
Nebijot čiurnų išsisukiot basom šuoliuodamos blink.gif ? Aš tai nerizikuoju... Kur be šuoliukų, tai taip, dar galima be sportbačių. Bet ir tai, darant įtupstus visokius koja stabiliai turi stovėt.
Atsakyti
aciu,immer,stengiuosi ax.gif
Atsakyti
aina sau, man sloga, čiaudėju, šalta verysad.gif gerai, kad recovery week, nėra žudikiškų treniruočių doh.gif
Atsakyti