Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 30

Labas rytas visoms.. Kad jūs žinotumėt kaip man sunku. Vakar draugai netikėtai užsuko, tai kokteiliai į trasą ėjo. Prie jų ir maistas visoks.. Išvados tokios, kad daugiau negersiu schmoll.gif Šiandien sveikatos 0,net raumenis skauda. Sakiau valgysiu tik obuolius ir kefyra biggrin.gif Jaučiu dėl to taip negera, nes buvau visiškai atsisakius alkoholio jau kelias savaites. Tai labai lengva padaugint buvo. Mane reiktų gerai apkult už tokius bajerius..
Matau apie insanity kalba eina, bet man nelimpa tokios treniruotės, kur atrodo užsilenksi nuo tempo, ar širdis nesveikai kalatuotis pradeda.
Kas liečia daržoves, tai labai džiaugiuosi, kad esu kilus iš miestelio mažesnio, tai visada pas mamą būna gėrybių biggrin.gif o ir visą vaikystę vien natūralius produktus valgiau. Ir daržovės ir kiaušiniai buvo naminiai, mėsa ir pienas iš kitų žmonių ūkių. Žodžiu lietuviai gali džiaugtis, kad yra tokie ūkiški ir augina savo viską. smile.gif
Atsakyti
vasarel,turbut spaudimas pakrites unsure.gif Aga,parsisiunciau 2insanity programas -beachbody,ir kazkokia delux uzrasyta g.gif Perziurejau kalendoriu,kaip ir aisku viskas.Ar teisingai supratau,kad buna ir jungtiniu treniruociu?
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 12, 10:24)
Tiek atsispaudimu kaip jie ten nepadarau schmoll.gif

O darai nuo keliu ar pilnus?

QUOTE(jovka @ 2013 03 12, 12:59)
O tu po mėnesio pabandyk pirmą treniruyotę padaryti, pamatysi, kad tikrai pažengei į priekį.

drinks_cheers.gif Tikra teisybė... Aš JM BR buvau daėjus iki 8 treniruotės paskui susirgau ir nesportavau tris savaites, ir pabandžiau pradėti vėl nuo trečios, tai pratimų kokybė visai kita gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 12, 12:13)
vasarel,turbut spaudimas pakrites unsure.gif Aga,parsisiunciau 2insanity programas -beachbody,ir kazkokia delux uzrasyta g.gif Perziurejau kalendoriu,kaip ir aisku viskas.Ar teisingai supratau,kad buna ir jungtiniu treniruociu?

Nu velnias, negi kava numušo? Mano ir šiaip visada žemas, o čia dar labiau pakrito. Nesmagu, sėdžiu ir atrodo vinguriuoju doh.gif
Oi negirdėti pavadinimai g.gif Gal senbuvės žinos kas tas yra g.gif Jungtinės būna, bet ne iš karto, o trečią berods savaitę, antrą mėnesį daugiau 4u.gif
Skanių pietų kas valgot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 12, 13:27)
O man kaip gražu tai blush2.gif

As dabar irgi sau graziai atrodau blush2.gif , bet ten tiek tu atsispaudimu, bijau perspaust smile.gif Nu gal Popajum netapsiu biggrin.gif

Vasara, kava kaip tik spaudima turetu kelt
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 03 12, 12:38)
As dabar irgi sau graziai atrodau  blush2.gif , bet ten tiek tu atsispaudimu, bijau perspaust smile.gif Nu gal Popajum netapsiu  biggrin.gif

Žinoma, kad netapsi. 4u.gif

man pačiai žinok irgi labai faina, kai matau, kad rankose raumenukai išryškėję.
Vienintelis trūkumas tik toks, kad kai kurie rūbai ilgom patempom rankovėm būna per siaurom rankovėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 12, 13:13)
Jaučiu dėl to taip negera, nes buvau visiškai atsisakius alkoholio jau kelias savaites. Tai labai lengva padaugint buvo.

Nelabai suprantu as tokio dalyko, kaip atsisakymo alkoholio "net" kelias savaites is eiles. Tai jus ragaujate alkoholio kiekviena savaite bent po karta? Nes pvz pas mane tai jis reciau apsilanko biggrin.gif o jei jau buna i savaite karta tai kokia taure vyno, alaus pora gurksniu ar sidro. Na kartais ko nors stipraus truputi, bet kelias savaites be alkoholio negaliu pavadinti kaip atsisakyma alkoholio.

QUOTE(mamadonata @ 2013 03 12, 13:15)
O darai nuo keliu ar pilnus?

nuo keliu, nes pilnu nepadarau, o nuo keliu tai padarau kokus 7-8 tada biski pertrauka padarau ir dar kokius 3-4, kol jie tuo tarpu daro be sustojimo atsispaudimus biggrin.gif Kazkada jau ir pilnus padarydavau, dabar tai arba uzpakalis i virsu uzkyla, arba juosmuo zemyn nusileidzia per daug. Zodziu gaunasi neteisingi, tai geriau darau lengvesnius bet teisingiau, o kai sustipresiu darysiu ir pilnus jau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 12, 14:17)
Nu velnias, negi kava numušo? Mano ir šiaip visada žemas, o čia dar labiau pakrito. Nesmagu, sėdžiu ir atrodo vinguriuoju doh.gif
Oi negirdėti pavadinimai g.gif Gal senbuvės žinos kas tas yra g.gif Jungtinės būna, bet ne iš karto, o trečią berods savaitę, antrą mėnesį daugiau 4u.gif
Skanių pietų kas valgot bigsmile.gif

kava siaip didina spaudima g.gif
jau kazkur turbut rasei,nepyk,prasau pasikartot. Tai pagal kokia insanity sportuot pradejai? ax.gif
Atsakyti
Aš išvis dabar žiūriu googlėj pridėta tvarkaraščių kokių tik nori, radau insanity hibrid su p90x g.gif įsivaizduoju, kad turėtų būti žudikiškos treniruotės doh.gif biggrin.gif gal turit kuri? būtų įdomu pamatyti ax.gif
Kaip greit plepam mes čia bigsmile.gif Kuri naują temą kursit?
Papildyta:
Vijora, aš nežinau kuo jos skiriasi, kokią atsiuntė man pagal tą ir darau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 12, 11:09)
Bet tai jeigu istempciau fit testa,tai galima bandyt insanity?Vasarel,klausimukas tau,ar buvai pazengus, kai pradejai insanity?

Man atrodo pabandyk ir pati pamatysi, kaip einasi mirksiukas.gif Pavargsi, tai pailsėk, atsikvėpk ir tada toliau daryk. Su laiku sustiprėsi.

Aš pati kai mečiau svorį, tai pagal Turbo Fire sportavau. Man labai labai patiko ir rezultatai tikrai buvo (-10 kg). Intensyvu, bet tuo pačiu ir smagu, net nesijausdavo laikas treniruotės. O man dar kai šokti patinka, tai tikrai mano tipo treniruotės thumbup.gif
http://www.youtube.c...h?v=5_FUBobAHxw
http://www.youtube.c...h?v=hMW0pwaL_WQ
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 12, 13:53)
Nelabai suprantu as tokio dalyko, kaip atsisakymo alkoholio "net" kelias savaites is eiles. Tai jus ragaujate alkoholio kiekviena savaite bent po karta? Nes pvz pas mane tai jis reciau apsilanko biggrin.gif o jei jau buna i savaite karta tai kokia taure vyno, alaus pora gurksniu ar sidro. Na kartais ko nors stipraus truputi, bet kelias savaites be alkoholio negaliu pavadinti kaip atsisakyma alkoholio.

Nu gal koki mėnesi alkoholio ne laso nebuvo, tai todel ir sakau. O pati esu studentė, dažnai ir su draugais į centrą einam, vis į kokią vyninę, į barą, tai taip ir gaunasi. Žinot studentiškas gyvenimas daro savo, nesu aš mamytė dar, tai tas gyvenimo būdas kitoks. Anksčiau būdavo ir alaus buteliuką vakare išgerdavau ir vyno po kokią taurę. Įdomu ar kitos kai sportuoja atsisako alkoholio? g.gif Ar bent riboja?
Tas turbo fire man juokingai atrodo biggrin.gif Nors šokti ir man patinka, bet mano sporto stilius kitoks
Atsakyti
QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 12, 13:31)
Nu gal koki mėnesi alkoholio ne laso nebuvo, tai todel ir sakau. O pati esu studentė, dažnai ir su draugais į centrą einam, vis į kokią vyninę, į barą, tai taip ir gaunasi. Žinot studentiškas gyvenimas daro savo, nesu aš mamytė dar, tai tas gyvenimo būdas kitoks. Anksčiau būdavo ir alaus buteliuką vakare išgerdavau ir vyno po kokią taurę. Įdomu ar kitos kai sportuoja atsisako alkoholio?  g.gif Ar bent riboja?
Tas turbo fire man juokingai atrodo  biggrin.gif  Nors šokti ir man patinka, bet mano sporto stilius kitoks

Aš mažai alkoholio vartoju išvis, anksčiau alaus vakarais mėgdavau, bet dabar ir to mažinu. Nenoriu visai atsisakyti, kai tikrai norisi ir atsigeriu, bet nepiktnaudžiauju kaip anksčiau ax.gif
O tie video kokie žiaurūs biggrin.gif Kai šokti nemėgstu, neįsivaizduoju kaip reikėtų į taktą pataikyti. biggrin.gif
Atsakyti