Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 30

QUOTE(cushy @ 2013 03 12, 10:17)
Aš jau po trečios antro mėnesio treniruotės  thumbup.gif  Įspūdžiai tokie: jau po pirmos dienos vėl po ilgo laiko pajaučiau, kad turiu raumenukus smile.gif Nelabai smarkiai, bet maudžia, rytoj jaučiu irgi skaudės. Gerai, kad laukia prasitampymo treniruotė. Visumoj, man šio menesio tren. labiau patinka nei pirmo. Nors ir ilgesnės, bet neprailgasta, mažiau mano nekenčiamų šuoliukų  thumbup.gif  Intensyvumas didelis, bet pratimai man tinka, nes nuo šuoliukų labai pulsas greit užkyla ir negaliu toliau tokiu pat intensyvumu daryt, reikia daugiau laiko atsigaut.
Jaučiu, kad šlaunys darosi geležinės  biggrin.gif  Bent jau išorinė jų pusė

Lygiai taip pat jaučiuosi, vakar buvo prasitampymo pratimai, tai labai į temą drinks_cheers.gif Taip pat labiau šis mėnuo patinka, nes krūvis jaučiamas didesnis, ir TAIP, šiandien man viską dar labiau maudžia nei pirmom dienom po recovery. Labai geras jausmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 12, 09:26)
laba ryta 4u.gif Nors mazoji nelabai dave pamiegot sianakt-sportas jau buvo thumbup.gif Parsisiunciau insanity rolleyes.gif PAMINKLAS TOM,kurios pagal insanity sportuoja thumbup.gif Pavydziu wub.gif

as irgi jau po sportu 4u.gif gyva nuo 6 ryto :wacko:bet vis tiek atpuskavau..aisku, 100% siandien tirkai neatidaviau schmoll.gif gal tiesiog ne ta diena... tiesiog dziaugiuosi, kad vis tiek prisverciau pas jillian nueit biggrin.gif

QUOTE(vasara_ @ 2013 03 12, 10:04)
O pavydėt nereikia, junkis prie mūsų 4u.gif

bandysiu ir as po Jillian BR su insanity draugauti , o bet tai bus dar ne greitai biggrin.gif

QUOTE(cushy @ 2013 03 12, 10:17)
Jaučiu, kad šlaunys darosi geležinės

busi gelezine motera bigsmile.gif
Atsakyti
As insanity dariau seniau, bet istempiau vos kelis kartus po savaite ar dvi, visos programos nesu istempus blush2.gif bet ir mano nuomone tokia, kad paminklus reikia statyti biggrin.gif tikiuosi si karta pavyks istempti visa BR programa, o po jos uzsikabinsiu su sportu ir sportuosiu nuolat thumbup.gif
Atsakyti
O man insanity tik viena vieta be šuoliukų kliūva - tai atsispaudimai. Nu nepadarau turbūt nė pusės tiek kiek jie, ir pilnus vos keltis teišspaudžiu, silpnos mano rankos vis dar, nors stengiuosi. Galvojau po mėnesio jau jau, bus kažkas matyt, o dabar kažkaip nusivyliau, tikėjausi labiau sustiprėsiu ax.gif Kažin kiek kartų reiktų pakartoti programą, kad atrodyčiau kaip tos panos g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 12, 09:07)
Nu pas MB tai tik rankos ir kojos raumeningos, ta prasme matosi raumenys paryskeje, o pilvas atrodo tiesiog kudas ir tiek, nors kai itempia presa tai kietas kaip akmuo.  Reiks paerzinti ir sakyti, kad noriu jog pas ji sviestu six pekas biggrin.gif o tai is tikro net pikta, as turiu prakaita lieti, kad bent lasinukus istirpdyciau ir nors kazkoks raumenukas pasimatytu, o MB gali lovoj vartytis, valgyti beleka ir pas ji raumenai styro pries akis verysad.gif gerai, kad bent sveria daugiau uzz mane, bet su jo ugiu tai cia ziauriai nedaug jis sveria... O kazkada sakiau, kad kudo vyro neturesiu, geriau jau su pilvuku doh.gif  lotuliukas.gif

O jis gal vaikystėj, jaunystėj sportavo? Jei taip, tai dėl to ir turi raumenukų. Bet jei toliau gulės lovoj, o tu sportuosi, tai pas tave jie bus gražesni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2013 03 12, 11:39)
O jis gal vaikystėj, jaunystėj sportavo? Jei taip, tai dėl to ir turi raumenukų. Bet jei toliau gulės lovoj, o tu sportuosi, tai pas tave jie bus gražesni  4u.gif

Na jis daug dviiraciu vazinedavo, turi tevu namuose ir svarmenis gal po 20 kg tokie "mazi" hanteliukai lotuliukas.gif ir dar buriuodavo seniau. Su manim susidejes nustojo buriuoti, nors ir labai nori, bet vis kas nors sutrukdo. Be to dar pas tevus kaime jis daug dirbdavo/dirba tai rankom ten kruvis nemenkas buna... Na bet jei ilgainiui mano raumenukai bus grazesni nei jo tai as nesupyksiu, tik tada jis gaus spyri i sikine, kad susirupintu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 12, 10:38)
O man insanity tik viena vieta be šuoliukų kliūva - tai atsispaudimai. Nu nepadarau turbūt nė pusės tiek kiek jie, ir pilnus vos keltis teišspaudžiu, silpnos mano rankos vis dar, nors stengiuosi. Galvojau po mėnesio jau jau, bus kažkas matyt, o dabar kažkaip nusivyliau, tikėjausi labiau sustiprėsiu ax.gif Kažin kiek kartų reiktų pakartoti programą, kad atrodyčiau kaip tos panos g.gif  biggrin.gif

O tu po mėnesio pabandyk pirmą treniruyotę padaryti, pamatysi, kad tikrai pažengei į priekį.

Būna tokių dienų, kai atrodo nė žingsnio pirmyn, bet užtenka pažiūrėt filmuotą medžiagą ar prisimint kokius pratimus dariau prieš metus ar du ir tada suprantu, kad visdėlto tobulėju. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 12, 12:25)
busi gelezine motera  bigsmile.gif

Aha biggrin.gif Jau draugas pradėjo nerimaut, kad greit nebeliks minkštos vietos, kur galvai pasidėt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 12, 12:38)
O man insanity tik viena vieta be šuoliukų kliūva - tai atsispaudimai.

O aš kaip tik galvojau šiandien, kad reikia pamažint atsispaudimų. Nes jau klubai už pečius tuoj siauresni bus biggrin.gif, nors esu kriaušės tipo figūros
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cushy: 12 kovo 2013 - 11:23
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 12, 12:04)
Nu paminklo dar statyt gal nereikia, dar pasportuot norim ir gražios pavasarį pasirodyt lotuliukas.gif O pavydėt nereikia, junkis prie mūsų 4u.gif

vasarel,niu gi as cia apie GARBES PAMINKLA lotuliukas.gif Skaitau sena tema,bandau susivokt tame insanity.Vakar dvejas atsisiunciau.O pradedanciajai kokia insanity patartumet,ar ''griebt bet kuria''?Uzsimaniau ekstryma isbandyt lotuliukas.gif Noriu greitesniu rezultatu,ka insanity ir zada bigsmile.gif Nedaug juk ir iki vasareles,ane vasarel biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 03 12, 11:23)
O aš kaip tik galvojau šiandien, kad reikia pamažint atsispaudimų. Nes jau klubai už pečius tuoj siauresni bus biggrin.gif, nors esu kriaušės tipo figūros

O man kaip gražu tai blush2.gif
Atsakyti
aha,viskas aisku daugmaz.Zodziu,negaliu insanity griebt,nepataria pradedantiems g.gif Bet tai jeigu istempciau fit testa,tai galima bandyt insanity? g.gif Vasarel,klausimukas tau,ar buvai pazengus, kai pradejai insanity?
Kad puskuoju su Jillian geras 3sav,tai turbut visai nereiskia,kad pazengus esu doh.gif Ar tiesiog bandyt ir ziuret pagal save,kaip savijauta ir t.t.Juk ir sportuojancios su insanity irgi rasot,kad kartu su jais nevisad spejat,darot keliu sek.offus ir t.t g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 12 kovo 2013 - 12:10
QUOTE(Vijora @ 2013 03 12, 11:26)
vasarel,niu gi as cia apie GARBES PAMINKLA  lotuliukas.gif Skaitau sena tema,bandau susivokt tame insanity.Vakar dvejas atsisiunciau.O pradedanciajai kokia insanity patartumet,ar ''griebt bet kuria''?Uzsimaniau ekstryma isbandyt lotuliukas.gif Noriu greitesniu rezultatu,ka insanity ir zada bigsmile.gif Nedaug juk ir iki vasareles,ane vasarel biggrin.gif

Nu nebent, o aš čia misliju kad laidoji jau, užimt vietą ruošiesi lotuliukas.gif Ką dvejas parsisiuntei? Yra 16 video skirtingų ir tvarkaraštis pagal kurį ir darai. g.gif Arba aš kažko nežinau dar. Parsisiųsk Fit test, padarysi testuką pradžiai ir matysi ar patinka ax.gif Artėja ta vasarėlė, reikia dar labiau pasitempti nail.gif
Išgėriau kavos ir jaučiu kaip sukasi galva, spaudimas krenta ar kyla skaitosi? Ir ryte užkandau lygtais, nors pusryčių nevalgau šiaip g.gif Kas čia man gali būti g.gif
Vijora, aš buvau visiškai žalia ir be jokio fizinio pasiruošimo iškart griuvau ant insanity biggrin.gif Pradėjau, prasijudinau, buvo sunku, savaitę kaip sulaužyta vaikščiojau, bet viskas baigėsi gerai, prasikrutinau ir nesigailiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasara_: 12 kovo 2013 - 12:10