Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 30

QUOTE(MO @ 2013 03 11, 21:30)
Man irgi ko tai po treniruotės kojikės dreba  biggrin.gif  wacko.gif

vadinasi gerai padirbėjom drinks_cheers.gif thumbup.gif
Aš jau muiliuosi iš čia, ryt į darbą juk doh.gif Labanakt visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 03 11, 20:10)
immer, vėlai eini miegot? Aš irgi katik po treniruotės, bet apie maistą pagalvoti negaliu
Apie dvyliktą miegot einu. O dar pas mane viena valanda anksčiau nei Lietuvoj, tai vėlokai ir atrodo smile.gif
Atsakyti
Prisiduodu ir as po treniruotes 4u.gif Ko gero as siandien busiu paskutine is naktibaldu lotuliukas.gif
Parsisiunciau siandien Jillian Michael BR programa tai ta proga padariau pirma workauta. Nebuvo labai sunku, padaryt viska isejo, bet , kad pasportavau siek tiek jauciasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 11 kovo 2013 - 22:49
Mergaites,kad ir kokias programas sportuojat,ryta butina pradekit nuo mankstos,tada diena buna sklandi,man tai tikrai padeda! cia penkiu minuciu rytine manksta http://www.youtube.c...h?v=vE-rA02byxE
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 03 11, 17:43)
aš irgi šitą gerą praradau per sportą... bet nesigailiu, tebūnie tokia kaina  biggrin.gif

Čia man atrodo priklauso nuo figūros tipo. Pas mane riebalai linkę kauptis daugiausia ant užpakalio ir šlaunų. O krūtinė visada nedidelė, tai ir numetusi sumoj 20 kg jokių pokyčių toj srity nejaučiu tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas, šiandien jaučiu visą kūną, pagaliau išsijudinau po recovery week thumbup.gif
QUOTE(immer @ 2013 03 11, 22:02)
Apie dvyliktą miegot einu. O dar pas mane viena valanda anksčiau nei Lietuvoj, tai vėlokai ir atrodo smile.gif

Kai parašiau prisiminiau, kad ten valanda anksčiau ir visai dar ne vėlu 4u.gif

QUOTE(pagaugaite @ 2013 03 11, 23:39)
Mergaites,kad ir kokias programas sportuojat,ryta butina pradekit nuo mankstos,tada diena buna sklandi,man tai tikrai padeda! cia penkiu minuciu rytine manksta  http://www.youtube.c...h?v=vE-rA02byxE

O visai reiktų pabandyti, vis tiek tas 5 minutes prasižudau lovoj doh.gif Tik reiks pasiieškoti be kilimėlio, gal su pritūpimais kokiais ir prasitampymu, nes kilimėlio neturiu, o šalta ryte ant grindų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 11, 20:52)
Uošvis žino kelis ekologiškų ūkių sertifikatus turinčius asmenis, kurie varos trąšas 'kaip reikiant' doh.gif

Bet vyrai dėl to irgi pergyvena, nes jie stambesni nori būti. Žodžiu, visi tų problemų turi biggrin.gif

Gerai kad mano uosvis pats paukininkauja, taip sakant savo seimai ir kas lieka tai prie algos. Bet su trasom tai jau labai minimaliai. Mes net miltus naminius turim ir medaus tongue.gif
Mano MB kudas kaip dviratis, ir dar mane erzina vvis, kad kudinsis jis. doh.gif

QUOTE(gitulia @ 2013 03 11, 23:49)
Prisiduodu ir as po treniruotes  4u.gif Ko gero as siandien busiu paskutine is naktibaldu  lotuliukas.gif
Parsisiunciau siandien Jillian Michael BR programa tai ta proga padariau pirma workauta. Nebuvo labai sunku, padaryt viska isejo, bet , kad pasportavau siek tiek jauciasi  biggrin.gif

Na man tai kai kuriu pratimu iki galo nepavyksta istempti. Tiek atsispaudimu kaip jie ten nepadarau schmoll.gif

QUOTE(cushy @ 2013 03 12, 08:53)
Čia man atrodo priklauso nuo figūros tipo. Pas mane riebalai linkę kauptis daugiausia ant užpakalio ir šlaunų. O krūtinė visada nedidelė, tai ir numetusi sumoj 20 kg jokių pokyčių toj srity nejaučiu  tongue.gif

pas mane ant pilvo ir nugaros turbut, nors sedimoji irgi gerai plateja. Tikiuosi labai nesumazes krutine.

vakar dariau ta BR. Tik kaip minejau jau, kad po tai dienai priklausancios treniruotes papildomai dar padarysiu kardio treniruote. Tai zinokit per ta workout 1 praktiskai nei laso prakaito, nors ir buvo karsta ir sunku, per kardio jau pradejau po truputi ir skyscius salinti, o labiausiai karstis ismuse pabaigus treniruote ir darant tempimo pratimus. Tai dabat mastau, kad gal man per trumpa treniruote gaunasi??? Kaip manot? P.S. Po treniruotes skaudeja tik slaunu uzpakaline puse ir blauzdas, bet siaip viskas padoriai taip, nebemirstu kaip pries tai:-D
Atsakyti
labukas 4u.gif mano maze visai pasiuto, su kiekvienu rytu keliasi vis anksciau blink.gif lauke vel sniego kruva... galva sunki, zodziu pfffff....einu isleidziu dicke i mokykla ir varau pas JilliaN energijos pasikrauti ax.gif

QUOTE(doviem @ 2013 03 12, 08:24)
Mano MB kudas kaip dviratis, ir dar mane erzina vvis, kad kudinsis jis. doh.gif
tik slaunu uzpakaline puse ir blauzdas,

MB ne kudas schmoll.gif jis lieknas...savo laiku lengvaja atetika lanke- sprinteris buvo biggrin.gif tai ir siai dienai mielai krepsini zaidzia, palaksto..pas ji raumenukai matosi, dabar jau pakrites, bet net abs turejo bigsmile.gif nors nesportuoja intensyviai jau daug metu... nu toks sudejimas matyt... ir valgo visoki s.... o kelnes gali turbut tas pacis uzsideti kur ir pties 5 metus, nes jei pasipute, tai taaaaaip minimaliai biggrin.gif

as vakar pries miega blauzdas zoleliu tepalu tryniau blush2.gif baisiai as jas nukankinu, kad paskui net diena jauciasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 03 12, 09:38)
MB ne kudas  schmoll.gif  jis lieknas...savo laiku lengvaja atetika lanke- sprinteris buvo  biggrin.gif  tai ir siai dienai mielai krepsini zaidzia, palaksto..pas ji raumenukai matosi,  dabar jau pakrites, bet net abs turejo  bigsmile.gif  nors nesportuoja intensyviai jau daug metu... nu toks sudejimas matyt... ir valgo visoki s.... o kelnes gali turbut tas pacis uzsideti kur ir pties 5  metus, nes jei pasipute, tai taaaaaip minimaliai  biggrin.gif

Nu pas MB tai tik rankos ir kojos raumeningos, ta prasme matosi raumenys paryskeje, o pilvas atrodo tiesiog kudas ir tiek, nors kai itempia presa tai kietas kaip akmuo. Reiks paerzinti ir sakyti, kad noriu jog pas ji sviestu six pekas biggrin.gif o tai is tikro net pikta, as turiu prakaita lieti, kad bent lasinukus istirpdyciau ir nors kazkoks raumenukas pasimatytu, o MB gali lovoj vartytis, valgyti beleka ir pas ji raumenai styro pries akis verysad.gif gerai, kad bent sveria daugiau uzz mane, bet su jo ugiu tai cia ziauriai nedaug jis sveria... O kazkada sakiau, kad kudo vyro neturesiu, geriau jau su pilvuku doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
laba ryta 4u.gif Nors mazoji nelabai dave pamiegot sianakt-sportas jau buvo thumbup.gif Parsisiunciau insanity rolleyes.gif PAMINKLAS TOM,kurios pagal insanity sportuoja thumbup.gif Pavydziu wub.gif
Atsakyti
Nu paminklo dar statyt gal nereikia, dar pasportuot norim ir gražios pavasarį pasirodyt lotuliukas.gif O pavydėt nereikia, junkis prie mūsų 4u.gif
Atsakyti
Aš jau po trečios antro mėnesio treniruotės thumbup.gif Įspūdžiai tokie: jau po pirmos dienos vėl po ilgo laiko pajaučiau, kad turiu raumenukus smile.gif Nelabai smarkiai, bet maudžia, rytoj jaučiu irgi skaudės. Gerai, kad laukia prasitampymo treniruotė. Visumoj, man šio menesio tren. labiau patinka nei pirmo. Nors ir ilgesnės, bet neprailgasta, mažiau mano nekenčiamų šuoliukų thumbup.gif Intensyvumas didelis, bet pratimai man tinka, nes nuo šuoliukų labai pulsas greit užkyla ir negaliu toliau tokiu pat intensyvumu daryt, reikia daugiau laiko atsigaut.
Jaučiu, kad šlaunys darosi geležinės biggrin.gif Bent jau išorinė jų pusė
Atsakyti