QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 11, 20:52)
Uošvis žino kelis ekologiškų ūkių sertifikatus turinčius asmenis, kurie varos trąšas 'kaip reikiant'
Bet vyrai dėl to irgi pergyvena, nes jie stambesni nori būti. Žodžiu, visi tų problemų turi
Gerai kad mano uosvis pats paukininkauja, taip sakant savo seimai ir kas lieka tai prie algos. Bet su trasom tai jau labai minimaliai. Mes net miltus naminius turim ir medaus
Mano MB kudas kaip dviratis, ir dar mane erzina vvis, kad kudinsis jis.
QUOTE(gitulia @ 2013 03 11, 23:49)
Prisiduodu ir as po treniruotes

Ko gero as siandien busiu paskutine is naktibaldu
Parsisiunciau siandien Jillian Michael BR programa tai ta proga padariau pirma workauta. Nebuvo labai sunku, padaryt viska isejo, bet , kad pasportavau siek tiek jauciasi
Na man tai kai kuriu pratimu iki galo nepavyksta istempti. Tiek atsispaudimu kaip jie ten nepadarau
QUOTE(cushy @ 2013 03 12, 08:53)
Čia man atrodo priklauso nuo figūros tipo. Pas mane riebalai linkę kauptis daugiausia ant užpakalio ir šlaunų. O krūtinė visada nedidelė, tai ir numetusi sumoj 20 kg jokių pokyčių toj srity nejaučiu
pas mane ant pilvo ir nugaros turbut, nors sedimoji irgi gerai plateja. Tikiuosi labai nesumazes krutine.
vakar dariau ta BR. Tik kaip minejau jau, kad po tai dienai priklausancios treniruotes papildomai dar padarysiu kardio treniruote. Tai zinokit per ta workout 1 praktiskai nei laso prakaito, nors ir buvo karsta ir sunku, per kardio jau pradejau po truputi ir skyscius salinti, o labiausiai karstis ismuse pabaigus treniruote ir darant tempimo pratimus. Tai dabat mastau, kad gal man per trumpa treniruote gaunasi??? Kaip manot? P.S. Po treniruotes skaudeja tik slaunu uzpakaline puse ir blauzdas, bet siaip viskas padoriai taip, nebemirstu kaip pries tai:-D