Kisulita, ką iš naturalių turite plaukams? kažkokie aliejukai? gal galite papasakoti kaip naudojate ir koks poveikis?

kisulita grazu
o kvepalu nenaudojat?
reiktu gal man kada savo ikelt krepsi bet kad nieko gero kolkas pas mane

o kvepalu nenaudojat?

QUOTE(egliuchiux @ 2013 03 07, 22:39)
kisulita grazu
o kvepalu nenaudojat?

o kvepalu nenaudojat?

Norėčiau

QUOTE(Gisana @ 2013 03 08, 11:34)
Gisana, a turbut vel smarkiai pasikeite krepselio turinys

QUOTE(Portishead @ 2013 03 08, 13:17)
Gisana, a turbut vel smarkiai pasikeite krepselio turinys
smagu, pas tave visad yra i ka akis paganyt, ir ypac patinka tvarka, viskas svaru-grazu, nuotraukos kokybiskos. vien zodziu, lauksim 

Pasikeitė, labai daug visko pardaviau, ir dabar mažiau priemonių man atrodo, mažiau bus kur akis ganyt

QUOTE(Gisana @ 2013 03 08, 12:34)
po savaites gal idesiu. nes kasdien po viena foto gal eis padaryt

QUOTE(Malena @ 2013 03 07, 01:33)
Iš arčiau lagaminėlis

Lūpdažiai nelabai matosi, bet yra ryškiai raudonas, tamsiai rožinis, šviesiai rožinis ir orandžinis, visi blizgūs, išskyrus raudoną

Na, o parfumai tai būtų

QUOTE(Intelektuale @ 2013 03 07, 09:58)
Kisulita, ar galit aprasyti pirmaja nuotrauka, kiekviena priemone, kam naudojat, kaip naudojat, koks poveikis 

Pradedant nuo kairės pusės ir einant į dešinę - tai marokietiška chna, sutrintos žolės plaukų dažymui, dažo raudonai/ryžai/vario spalva, priklausomai nuo esamos plaukų spalvos. Plaukai labai gražūs būna po dažymo, blizga, atsigavę atrodo

Toliau linų sėmenų aliejus - jo maišau į įvairius turimus produktus, pvz. veido šveitiklį. Taip pat jo maišau, kai gaminuosi plaukų dažus iš chna, arba į kokią aliejinę kaukę.
Tada žaliame pakelyje - amla iš indijos, naujasis atradimas plaukams, iš jos darausi kaukę plaukams ir kartais sumaišiusi su vandeniu pašveičiu veidą, arba veido kaukę pasidarau

Baltame indelyje sviesmedžio aliejus - naudoju vietoj veido kremo, žiemą jautriai veido odai jis man nepakeičiamas, nuramina, oda nebesausa, lygesnė

Toliau - Avokadų sviestas, indelis su žaliu lapuku. Turi daug kalogeno, tai tepu nežymias raukšleles, kartais nakčiai visą veidą pasitepu, kartais pamaišau su sėmėnų aliejumi ir sviestmedžių aliejumi veido kaukei arba į plaukų kaukę maišau

Ant Avokadų sviesto buteliuko - rozmarinų eterinis aliejus, stiprina plaukus, skatina jų augimą. Dedu tik į plaukų dažus chna, nes chna kvapas man nelabai

Panašus į avokadų sviesto buteliukas, tik mažesnis - murumuru sviestas. tinka plaukams, bet labai suminština suskeldėjusias lūpas

Dėžutė toliau - ricinų aliejus. Kartą per savaitę tepu blakstienas, naudoju apie metus, tikrai matosi skirtumas, blakstienos tankesnės, stipresnės, jų daugiau

Galiausiai Rainbow Research Sherry, plaukų dažai su chna ir basma. Nudažo plaukus, veikia panašiai kaip chna viena

Oho, kaip įsiplėčiau

Papildyta:
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 03 07, 10:18)
Kaip Margaritos dušo želė? Gražus ir saikingas krepšelis
Tutti, gražus krepšelis, nuotraukose viskas matosi.

Tutti, gražus krepšelis, nuotraukose viskas matosi.

Na, ne per geriausia, skaniai kvepia, gerai putoja, išprausia, bet odos nesudrėkina kaip norėtųsi

Papildyta:
QUOTE(ZBITKA @ 2013 03 07, 21:53)
tikrai. kodel nepadarius poros foto is arciau, kad geriau matytusi. o siaip ir naturalus krepsai grazus

Na, mano nešiojamo kompiuterio ekranas 10 colių, tai man nuotraukos didelės

QUOTE(mylimaa @ 2013 03 07, 22:09)
Kisulita, ką iš naturalių turite plaukams? kažkokie aliejukai? gal galite papasakoti kaip naudojate ir koks poveikis? 

Turiu ir aliejukų, ir miltelių

Tvarkiausi kosmetiką, ir nusprendžiau nupaveiksluot ne itin įdomų krepšelio turinį 
Kai kurių dalykų dar tik noriu (šepetukų, plaukų šepečio ir skaistalų)
Plaukai,kūnas,veidas

Nagų lakai
Raudoni (bais nėjo pagauti tikrųjų spalvų
)

Mėlyni/žali

Visi kiti

Papildyta:
Veido kremai + dezotorantas

Lūpos

Pudros

Akys

Šepetukai (liūdma situacija man su jais
)

Mėginukų dėžė

Kvepalai. Nufotografavau šiuo metu einamiausius, visus tingėjau traukti iš dėžės

Pamirštukai

Dar lūpų balzamą pamiršau iš striukės išsiimti

Kai kurių dalykų dar tik noriu (šepetukų, plaukų šepečio ir skaistalų)
Plaukai,kūnas,veidas

Nagų lakai
Raudoni (bais nėjo pagauti tikrųjų spalvų

Mėlyni/žali

Visi kiti

Papildyta:
Veido kremai + dezotorantas

Lūpos

Pudros

Akys

Šepetukai (liūdma situacija man su jais

Mėginukų dėžė

Kvepalai. Nufotografavau šiuo metu einamiausius, visus tingėjau traukti iš dėžės

Pamirštukai

Dar lūpų balzamą pamiršau iš striukės išsiimti
Mano plaukai iki pečių, nedažyti, besibanguojantys ir besipučiantys 
Šampūnas kaip šampūnas, išplauna plaukus, bet būtinai reikia kondicionieriaus arba kaukės, nes kažkokie nemalonūs būna. Kondicionieirus patinka, ypač ilgiau palaikius, plaukai švelnūs pasidaro, bet ne sunkūs, kaip man patinka. Nežinau, pabaigsiu ir nekartosiu
Garnier aliejukas patinka, tik jau atsibosti pradeda, nes pirkau laaaabai seniai, man rodos praeitą vasarą. Man jis ypatingai patinka, kai išsitepu daug prieš miegą ir ryte plaunu, tai plaukai tokie blizgūs,švelnūs ir pamaitinti patampa. O šiaip aš jį po plovimo naudoju ir po džiovinimo, susistatau plaukus į vietą
Ten pseudo natūralus kanapių vanduo (jeigu apie žalią buteliuką kalbam) - naudoju irig prieš plovimą, poveikio jokio kaip ie nepastebėjau, bet labai skaniai kvepia

Šampūnas kaip šampūnas, išplauna plaukus, bet būtinai reikia kondicionieriaus arba kaukės, nes kažkokie nemalonūs būna. Kondicionieirus patinka, ypač ilgiau palaikius, plaukai švelnūs pasidaro, bet ne sunkūs, kaip man patinka. Nežinau, pabaigsiu ir nekartosiu
Garnier aliejukas patinka, tik jau atsibosti pradeda, nes pirkau laaaabai seniai, man rodos praeitą vasarą. Man jis ypatingai patinka, kai išsitepu daug prieš miegą ir ryte plaunu, tai plaukai tokie blizgūs,švelnūs ir pamaitinti patampa. O šiaip aš jį po plovimo naudoju ir po džiovinimo, susistatau plaukus į vietą

Ten pseudo natūralus kanapių vanduo (jeigu apie žalią buteliuką kalbam) - naudoju irig prieš plovimą, poveikio jokio kaip ie nepastebėjau, bet labai skaniai kvepia