Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

Kisulita, ką iš naturalių turite plaukams? kažkokie aliejukai? gal galite papasakoti kaip naudojate ir koks poveikis? 4u.gif
Atsakyti
kisulita grazu 4u.gif
o kvepalu nenaudojat?

reiktu gal man kada savo ikelt krepsi bet kad nieko gero kolkas pas mane biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2013 03 07, 22:39)
kisulita grazu  4u.gif 
o kvepalu nenaudojat?

reiktu gal man kada savo ikelt krepsi bet kad nieko gero kolkas pas mane  biggrin.gif  g.gif

Norėčiau bigsmile.gif aš gal savo įkelsiu irgi greit drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 03 08, 11:34)
Norėčiau  bigsmile.gif  aš gal savo įkelsiu irgi greit  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Gisana, a turbut vel smarkiai pasikeite krepselio turinys biggrin.gif bigsmile.gif smagu, pas tave visad yra i ka akis paganyt, ir ypac patinka tvarka, viskas svaru-grazu, nuotraukos kokybiskos. vien zodziu, lauksim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2013 03 08, 13:17)
Gisana, a turbut vel smarkiai pasikeite krepselio turinys biggrin.gif  bigsmile.gif smagu, pas tave visad yra i ka akis paganyt, ir ypac patinka tvarka, viskas svaru-grazu, nuotraukos kokybiskos. vien zodziu, lauksim  thumbup.gif

Pasikeitė, labai daug visko pardaviau, ir dabar mažiau priemonių man atrodo, mažiau bus kur akis ganyt biggrin.gif ok, turiu paskatą nufotkint viską, tai gal kitą savaitgalį, nes šį išvažiuoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 03 08, 12:34)
Norėčiau  bigsmile.gif  aš gal savo įkelsiu irgi greit  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

po savaites gal idesiu. nes kasdien po viena foto gal eis padaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 03 07, 01:33)
Kisulita, kaip gražu, galima lagaminėlį ir jo turinį iš arčiau? 4u.gif

Kur parfumai?

biggrin.gif

Iš arčiau lagaminėlis 4u.gif

user posted image

Lūpdažiai nelabai matosi, bet yra ryškiai raudonas, tamsiai rožinis, šviesiai rožinis ir orandžinis, visi blizgūs, išskyrus raudoną ax.gif

Na, o parfumai tai būtų biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 08 kovo 2013 - 12:55
QUOTE(Intelektuale @ 2013 03 07, 09:58)
Kisulita, ar galit aprasyti pirmaja nuotrauka, kiekviena priemone, kam naudojat, kaip naudojat, koks poveikis 4u.gif

Pradedant nuo kairės pusės ir einant į dešinę - tai marokietiška chna, sutrintos žolės plaukų dažymui, dažo raudonai/ryžai/vario spalva, priklausomai nuo esamos plaukų spalvos. Plaukai labai gražūs būna po dažymo, blizga, atsigavę atrodo blush2.gif

Toliau linų sėmenų aliejus - jo maišau į įvairius turimus produktus, pvz. veido šveitiklį. Taip pat jo maišau, kai gaminuosi plaukų dažus iš chna, arba į kokią aliejinę kaukę.

Tada žaliame pakelyje - amla iš indijos, naujasis atradimas plaukams, iš jos darausi kaukę plaukams ir kartais sumaišiusi su vandeniu pašveičiu veidą, arba veido kaukę pasidarau biggrin.gif Pastorina plaukus, padaro purius, blizgius, skatina augimą, bet tinka tik tasesniems plaukams, nes truputį dažo rudai...

Baltame indelyje sviesmedžio aliejus - naudoju vietoj veido kremo, žiemą jautriai veido odai jis man nepakeičiamas, nuramina, oda nebesausa, lygesnė bigsmile.gif Pamaišiusi su sėmenų aliejumi, pasidarau aliejinę veido kaukę, oda tampa lygesnė, šviesesnė. Taip pat super drėkina plaukus, bet kadangi turiu gan riebius, tai man nelabai patiko efektas g.gif

Toliau - Avokadų sviestas, indelis su žaliu lapuku. Turi daug kalogeno, tai tepu nežymias raukšleles, kartais nakčiai visą veidą pasitepu, kartais pamaišau su sėmėnų aliejumi ir sviestmedžių aliejumi veido kaukei arba į plaukų kaukę maišau ax.gif Kažko yaptingo nepastebėjau, plaukams patinka, tampa minkštesni, blizga, bet veidui g.gif Jeigu oda sausa, dar labiau sudirgina, tai labiau tinka normaliai odai, minkština smile.gif

Ant Avokadų sviesto buteliuko - rozmarinų eterinis aliejus, stiprina plaukus, skatina jų augimą. Dedu tik į plaukų dažus chna, nes chna kvapas man nelabai verysad.gif

Panašus į avokadų sviesto buteliukas, tik mažesnis - murumuru sviestas. tinka plaukams, bet labai suminština suskeldėjusias lūpas 4u.gif Naudoju kaip kondocionierių po šampūno, minština plauką, tankesni atrodo smile.gif Taip pat dedu į chna dažus bigsmile.gif Kvapas wub.gif

Dėžutė toliau - ricinų aliejus. Kartą per savaitę tepu blakstienas, naudoju apie metus, tikrai matosi skirtumas, blakstienos tankesnės, stipresnės, jų daugiau wub.gif Taip pat maišau į plaukų kaukę su amla, bei plaukų dažus, nes stiprina plaukus, vieno niekad netepu, sunkiai atsiplauna doh.gif

Galiausiai Rainbow Research Sherry, plaukų dažai su chna ir basma. Nudažo plaukus, veikia panašiai kaip chna viena smile.gif

Oho, kaip įsiplėčiau blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2013 03 07, 10:18)
Kaip Margaritos dušo želė? Gražus ir saikingas krepšelis  mirksiukas.gif

Tutti, gražus krepšelis, nuotraukose viskas matosi.  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

Na, ne per geriausia, skaniai kvepia, gerai putoja, išprausia, bet odos nesudrėkina kaip norėtųsi schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(ZBITKA @ 2013 03 07, 21:53)
tikrai. kodel nepadarius poros foto is arciau, kad geriau matytusi. o siaip ir naturalus krepsai grazus blush2.gif  blush2.gif  mirksiukas.gif

Na, mano nešiojamo kompiuterio ekranas 10 colių, tai man nuotraukos didelės lotuliukas.gif Pas jus turbūt normalūs kompiuteriai, tai todėl nuotraukos nelabai matosi 4u.gif Na, jei domina kuri nuotrauka konkrečiai, galiu perfotografuoti didesne raiška biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2013 03 07, 22:09)
Kisulita, ką iš naturalių turite plaukams? kažkokie aliejukai? gal galite papasakoti kaip naudojate ir koks poveikis? 4u.gif

Turiu ir aliejukų, ir miltelių smile.gif Chna ir amla - milteliai, natūralios žolytės. Chna, vietoj cheminių plaukų dažų, o amla - kaukės. Visa kita naudojų kaip sudėtines dalis smile.gif Amla maišau su virintu vandeniu, dar įpylu ricinų aliejaus, linų sėmenų aliejaus, rozamarinų aliejaus smile.gif Plaukams labai patinka, atrodo blizgūs, tankesni, ilgiau išlieka nesusiriebalavę, stipresni, beje, plaukai visiškai neslenka bigsmile.gif Bet sausina plaukus, sausiems plaukams netiktų, labiau normaliems ir linkusiems riebaluotis smile.gif Kol neturėjau amlos, gaminausi kaukes iš sėmenų, ricinų aliejaus, avokadų sviesto ir murumuru, drėkina plaukus thumbup.gif
Atsakyti
Tvarkiausi kosmetiką, ir nusprendžiau nupaveiksluot ne itin įdomų krepšelio turinį biggrin.gif
Kai kurių dalykų dar tik noriu (šepetukų, plaukų šepečio ir skaistalų)

Plaukai,kūnas,veidas
user posted image
user posted image
user posted image

Nagų lakai
Raudoni (bais nėjo pagauti tikrųjų spalvų doh.gif )
user posted image
Mėlyni/žali
user posted image
Visi kiti biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
Veido kremai + dezotorantas
user posted image
Lūpos
user posted image
Pudros
user posted image
Akys
user posted image
Šepetukai (liūdma situacija man su jais verysad.gif )
user posted image
Mėginukų dėžė biggrin.gif
user posted image
Kvepalai. Nufotografavau šiuo metu einamiausius, visus tingėjau traukti iš dėžės ax.gif
user posted image
Pamirštukai
user posted image

Dar lūpų balzamą pamiršau iš striukės išsiimti
Atsakyti
Flo., kaip jums Organic sampunas ir balzamas? kokie jusu plaukai, koks jums poveikis? 4u.gif
kaip garnier aliejukas?
koks ten naturalus aliejus? kam naudojat, kaip, koks poveikis? 4u.gif
Atsakyti
Mano plaukai iki pečių, nedažyti, besibanguojantys ir besipučiantys doh.gif

Šampūnas kaip šampūnas, išplauna plaukus, bet būtinai reikia kondicionieriaus arba kaukės, nes kažkokie nemalonūs būna. Kondicionieirus patinka, ypač ilgiau palaikius, plaukai švelnūs pasidaro, bet ne sunkūs, kaip man patinka. Nežinau, pabaigsiu ir nekartosiu

Garnier aliejukas patinka, tik jau atsibosti pradeda, nes pirkau laaaabai seniai, man rodos praeitą vasarą. Man jis ypatingai patinka, kai išsitepu daug prieš miegą ir ryte plaunu, tai plaukai tokie blizgūs,švelnūs ir pamaitinti patampa. O šiaip aš jį po plovimo naudoju ir po džiovinimo, susistatau plaukus į vietą biggrin.gif

Ten pseudo natūralus kanapių vanduo (jeigu apie žalią buteliuką kalbam) - naudoju irig prieš plovimą, poveikio jokio kaip ie nepastebėjau, bet labai skaniai kvepia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flo.: 11 kovo 2013 - 18:19