QUOTE(egliuchiux @ 2013 03 06, 22:53)
tutti kaip NYX blizgesiukai?

ilgai laikosi ?
Smokey look paprastas blizgesys be matomų blizgučių, neilgai laikosi. Šiaip toks kasdienai visai nieko. O kitas - Natural jau visai kitoks. Jis lūpas padengia nepermatoma plėvele, jį net nuvalyti tarkim su paprasta servetėle sunkoka. Neturi jokių blizgučių, laikosi gana ilgai. Abiejų blizgesių trūkumas, užsukus kamštelį, iš pakuotės išlenda šiek tiek blizgio, ir tai yra labai bjaurus reikalas, nes negaliujų nešiotis rankinėj- viskas apsiteplioja.
QUOTE(Title @ 2013 03 07, 00:27)
Tutti, gal galit bendrai pakomentuot MUA kosmetiką? Kas patiko, kas ne?
Visų pirma MUA kosmetiką pirkau su 30 ir 50proc nuolaida, t.y. beprotiškai pigiai. Tai kaip už tokią mažą kainą mua kosmetiką vertinčiau labai gerai. Nepatiko tik nude lūpdažis ir šešėlių trejetukas, kuris labai prastai pigmentuotas ir trumpai laikosi, subėga. Dar bronzeris yra iš tikrųjų ne bronzeris, o higliteris, nes duoda labai mažai spalvos, bet kaip higliteris man labai patinka. Šešėliai iš didžiųjų palečių geri, ryškūs, išsilaiko visą dieną, tik man nlb patinka, kad jie gana blizgūs. Ir mano mylimiausias MUA produktas Intense kisses blizgesiai. Nerealūs, be blizgučių (nemėgstu blizgesių su blizgučiais), labiau gelinės konsistencijos nei riebios. Greitai dingsta nuo lūpų, bet man tas netrukdo, nes pati spalva ant lūpų išlieka ilgokai. Šituos blizgesius pirksiu dar kartą - jie mano nuomone labai tinkami kasdienai, ,,darbiniam" makiažui.