Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

Čia mano kuklus makiažo krepšelis 4u.gif Po Tutti net gėda rodyti biggrin.gif

Mano visiškai natūrali kosmetika, duagiausia plaukam viskas wub.gif
user posted image

Antra nuotauka - plaukam ir kūnui, greit šią šeimą papildys Faith in Nature šampūnas biggrin.gif
Paskutinėje - makiažas, kuris iki šių kalėdų buvo be to lagaminėlio, kol kalėdų senelis neatnešė biggrin.gif

user posted image
user posted image

4u.gif
Papildyta:

Tutti, kaip jums kremas Vichy, koks poveikis? ax.gif
Atsakyti
Tutti, gal galit bendrai pakomentuot MUA kosmetiką? Kas patiko, kas ne? smile.gif
Atsakyti
Kisulita, kaip gražu, galima lagaminėlį ir jo turinį iš arčiau? 4u.gif

Kur parfumai?

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 07 kovo 2013 - 00:35
paskutiniai krepšiukai visi labai gražūs!

giriu dominicos sugebėjimą derinti high-end kosmetiką su sugebėjimu išsirinkti tinkamas priemones ir iš pigesnių produktų bigsmile.gif

džiugina akį Tuttia krepšelio gausumas - gražu panagrinėti ir panaršyti bigsmile.gif

patinka Kisulita krepšelio kuklumas ir saiko jausmas - man pačiai jo trūksta blush2.gif biggrin.gif

klausimai +- visi atsakyti, kurie ir mane domina, tai nelabai ko ir turiu paklaust smile.gif
Atsakyti
Kisulita, ar galit aprasyti pirmaja nuotrauka, kiekviena priemone, kam naudojat, kaip naudojat, koks poveikis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2013 03 07, 01:19)
Čia mano kuklus makiažo krepšelis 4u.gif Po Tutti net gėda rodyti biggrin.gif

Kaip Margaritos dušo želė? Gražus ir saikingas krepšelis mirksiukas.gif

Tutti, gražus krepšelis, nuotraukose viskas matosi. bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2013 03 06, 22:53)
tutti kaip NYX blizgesiukai?  4u.gif  ilgai laikosi ?  4u.gif

Smokey look paprastas blizgesys be matomų blizgučių, neilgai laikosi. Šiaip toks kasdienai visai nieko. O kitas - Natural jau visai kitoks. Jis lūpas padengia nepermatoma plėvele, jį net nuvalyti tarkim su paprasta servetėle sunkoka. Neturi jokių blizgučių, laikosi gana ilgai. Abiejų blizgesių trūkumas, užsukus kamštelį, iš pakuotės išlenda šiek tiek blizgio, ir tai yra labai bjaurus reikalas, nes negaliujų nešiotis rankinėj- viskas apsiteplioja.

QUOTE(Title @ 2013 03 07, 00:27)
Tutti, gal galit bendrai pakomentuot MUA kosmetiką? Kas patiko, kas ne? smile.gif

Visų pirma MUA kosmetiką pirkau su 30 ir 50proc nuolaida, t.y. beprotiškai pigiai. Tai kaip už tokią mažą kainą mua kosmetiką vertinčiau labai gerai. Nepatiko tik nude lūpdažis ir šešėlių trejetukas, kuris labai prastai pigmentuotas ir trumpai laikosi, subėga. Dar bronzeris yra iš tikrųjų ne bronzeris, o higliteris, nes duoda labai mažai spalvos, bet kaip higliteris man labai patinka. Šešėliai iš didžiųjų palečių geri, ryškūs, išsilaiko visą dieną, tik man nlb patinka, kad jie gana blizgūs. Ir mano mylimiausias MUA produktas Intense kisses blizgesiai. Nerealūs, be blizgučių (nemėgstu blizgesių su blizgučiais), labiau gelinės konsistencijos nei riebios. Greitai dingsta nuo lūpų, bet man tas netrukdo, nes pati spalva ant lūpų išlieka ilgokai. Šituos blizgesius pirksiu dar kartą - jie mano nuomone labai tinkami kasdienai, ,,darbiniam" makiažui.
Atsakyti
Tutti o kaip tau patinka MUFE velvet matt pudryte?
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2013 03 07, 10:16)
Tutti o kaip tau patinka MUFE velvet matt pudryte?

Gerai maskuoja, neblogai išlaiko matiškumą, visumoj gera pudra žiemai, ji tokia iš sunkesnių smile.gif Aš ją tepu Everyday minerals pudros šepetėliais, tai tuomet ji gana natūraliai atrodo ant veido. Nes tepant paprastu krempudros šepetėliu ar pirštais gali matytis pudros sluoksnis.
Atsakyti
Tutti, kaip NYX šešėlių bazė?
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2013 03 06, 12:15)
Nyx bazė mano pirma šešėlių bazė, tai neturiu su kuo jos palyginti. Šiaip ant jos užtepti šešėliai yra žymiai ryškesni nei be bazės, šiek tiek ilgiau nesubėga į raukšles. Na, neypatingas produktas, norėčiau geresnės bazės  smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 03 07, 00:33)
Kisulita, kaip gražu, galima lagaminėlį ir jo turinį iš arčiau? 4u.gif

Kur parfumai?

biggrin.gif

tikrai. kodel nepadarius poros foto is arciau, kad geriau matytusi. o siaip ir naturalus krepsai grazus blush2.gif blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti