Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

QUOTE(dominica @ 2013 03 06, 11:59)
tutti, kur perkat la roche-posay? domina atsiliepimai apie NYX seseliu baze, Glamoflauge maskuokli, clarins instant smooth  4u.gif

La roche-posay pirkom internetu susikooperavę iš kažkokios prancūzų ar vokiečių vaistinės, dabar jau net nepamenu kokios.

Nyx bazė mano pirma šešėlių bazė, tai neturiu su kuo jos palyginti. Šiaip ant jos užtepti šešėliai yra žymiai ryškesni nei be bazės, šiek tiek ilgiau nesubėga į raukšles. Na, neypatingas produktas, norėčiau geresnės bazės smile.gif

Glamoflauge maskuoklis labai gerai maskuoja, nėra sausinantis. Minusas- nelabai ilgai laikosi.

Clarins instant smooth nepatinka, aš nematau jokio jos poveikio. Gal kiek palygina odos paviršių, užpildo poras, bet kaip už tokią kainą, tai nekoks produktas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(moocho @ 2013 03 06, 10:51)
Kaip patinka Nyx tušai ir Mua antakių rinkinukas?

MUA antakių rinkinukas labai patinka. Tik jame esantis želė ar vaškas keistokas, tai mažai naudoju. O šešėliai geri, lengvai tepasi, minusas - per dieną spalva pablunka. Paula Dorf šešėliai išlaiko visą dieną, bet juos sunkiau užtepti, jie su kažkokiais plaukeliais smile.gif
Atsakyti
Kokie ten akių pieštukai? Rinkinį pirkote ar po vieną?
Atsakyti
tutti, grazus krepselis bigsmile.gif taip aiskiai pateikta smile.gif
kaip jum tigi sampunas ir kondicionierius?kokie plaukuciai pas jus?
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 03 05, 23:38)

QUOTE(_Pandora_ @ 2013 03 05, 23:51)

Iš savo karčios patirties galiu pasakyti, kad Chanel dengėsi dryžiais, Orly labai greitai apsilaupė ir t.t ir pan.
Iš šepetėlių patys pačiausi pasirodė Loreal, bet kaip ir sakiau, jais nebesilakuoju.
Nežinau, ar man sekasi, ar ką, bet 9 iš 10 pigių lakų yra geri visais svarbiais atžvilgiais smile.gif

BET, kiekvienos reikalas, kuo lakuotis smile.gif Kas tinka vienai, netinka kitai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 03 06, 12:33)
Kokie ten akių pieštukai? Rinkinį pirkote ar po vieną?

pirkau rinkinį čia
Pirkau pažaidimui, šiaip nelabai mėgstu akių pieštukų. Dauguma spalvų gražios ir gerai pigmentuotos, lengvai piešia. Kokybė panaši į Essence longlasting eye pencil. Laikosi ne itin gerai. Bet ir kainuoja centus...

QUOTE(Lėjaaa @ 2013 03 06, 13:06)
tutti, grazus krepselis bigsmile.gif  taip aiskiai pateikta smile.gif
kaip jum tigi sampunas ir kondicionierius?kokie plaukuciai pas jus?

Ačiū smile.gif
Mano plaukai stori ir šiurkštūs, linkę pūstis, tokie vilnoniai biggrin.gif Tai šampūnas suminkština plaukus, jie mažiau pučiasi, bet kartu ir nėra apsunkę, negreitai susiriebaluoja. Man patinka Tigi šampūnai ir balzamai. Kiek bandžiau beveik visi tiko. Ir perkant didelius kiekius kaina gaunasi nedidelė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutti: 06 kovo 2013 - 13:24
QUOTE(Tutti @ 2013 03 06, 11:19)

fainas krepselis 4u.gif

Cia kaip sumazint foto,atsidarot foto per Paint` ir kur Resize, parasote mazesnius procentus,pvz 50x50 jei norite per pus mazesnes foto ir t.t.
user posted image

Kaip jum natura siberica veido valiklis ar kas ten?

Atsakyti
QUOTE(sauleleee_ @ 2013 03 06, 14:16)
Kaip jum natura siberica veido valiklis ar kas ten?

Pienelis veidui valyti. Makiažą valo gerai, bet po jo veidą dar nuplaunu su prausikliu, nes lieka kažkokia plėvelė ant veido smile.gif
Atsakyti
Tuttia, man geriau žiūrisi daugiau nuotraukų po nedaug priemonių, nei kelios foto ir ten daaaaug visko 4u.gif Kaip patinka essence gelinis pravedimas?
Atsakyti
QUOTE(Becel @ 2013 03 06, 14:58)
Tuttia, man geriau žiūrisi daugiau nuotraukų po nedaug priemonių, nei kelios foto ir ten daaaaug visko  4u.gif  Kaip patinka essence gelinis pravedimas?

tai gerai, nes kai sukėliau tiek foto, net pati išsigandau biggrin.gif
Essence pravedimas puikus, ryškiai tepasi, labai labai gerai laikosi, man rodos net atsparus vandeniui. Tik juodą jau nusipirkau kiek apdžiūvusį, matėsi, kad buvo pradarytas.
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2013 03 06, 08:06)
Paakių ir veido kremai:

Domina atsiliepimai apie La Roche-Posay ir Vichy Aqualia 4u.gif kuris labiau patinka?
Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2013 03 06, 16:33)
Domina atsiliepimai apie La Roche-Posay ir Vichy Aqualia  4u.gif kuris labiau patinka?

Atrodo abu drėkina gana panašiai, bet La Roche-Posay skystesnis, lengviau, maloniau tepasi, ir su juo dienos bėgy mažiau susiriebaluoja oda. Taigi La Roche-Posay patinka labiau.
Atsakyti
tutti kaip NYX blizgesiukai? 4u.gif ilgai laikosi ? 4u.gif
Atsakyti