QUOTE(BFH @ 2013 02 23, 19:31)
Dėkui

QUOTE(censoriuoslady @ 2013 02 23, 20:02)
itariu teks labai ilgai dar naudoti ir mazinti turimas priemones
ir norejau dar paklausti kaip MOR lupu balzamas bei kuno kremas?kaip kvapas?ar patinka? vis zvalgausi i sios firmos kremus.

ir norejau dar paklausti kaip MOR lupu balzamas bei kuno kremas?kaip kvapas?ar patinka? vis zvalgausi i sios firmos kremus.
tikrai

Balzamas lengvas, drėkina ne ypatingai, bet verta dėl kvapo (French Vanilla)

QUOTE(style18 @ 2013 02 23, 20:08)
Domina atsiliepimas apie Uniq one kaukę...kokie jūsų plaukai?
Mano plaukai pažeisti, dažyti, galiukai sausi, jautri galvos oda - jei atvirai, nepatinka, pirmiausia kvapu - man neša į stiprius plaukų dažus sumaišytus su vyriškais kvepalais

Papildyta:
QUOTE(Panelė Rožė @ 2013 02 23, 20:30)
apie plaukus parašiau aukščiau, turiu tokį įprotį įsigijusi ką, jei patinka, pirkti ir kitus tos pačios linijos produktus, bet dažniausiai nepasitvirtina, taigi mano pažintis prasidėjo nuo orofluido aliejaus,kuris yra tikras stebuklas, kvepia skaniai, puikiai drėkina plaukus, ir padeda jiems greičiau išdžiūti. Orofluido šampūnas, deja, nieko ypatingo - tiksliau jis veikia naudojant vieną, du kartus į savaitę, tada matosi, kad plaukai puresni, žvilgantys, naudojant kasdien - rezultato jokio

QUOTE(NORIKA @ 2013 02 23, 21:18)
Tikra ekskursija po toki krepsa
Yra i ka paziuret...
Kaip patinka Lancome dvifazis makiazui valyt ir kas ten is MilkTalk, kunui losjonai ar kitkas? kaip patinka ir kaip kvapai?

Kaip patinka Lancome dvifazis makiazui valyt ir kas ten is MilkTalk, kunui losjonai ar kitkas? kaip patinka ir kaip kvapai?

Lancome valiklio man kažkodėl labai norėjosi, vis ėjau aplink, ir pagaliau sulaukiau akcijos, kaip bebūtų, nieko ypatingo

Ten mini dušo želės, labiausiai patiko bananinis

Fushia, ana lotan kosmetika patinka, ypatingai toneris - kartais naudoju jį papurkšti plaukams - nes ant pakuotės rašo, kad turėtu nuraminti ir galvos odą, tada plaukai puikiai susigarbanoja

Paula Begoun knygos perskaičiau dar tik 9puslapius, kažkaip ten labai daug teorijos, pasakojimo apie savo patirtį, ir kažkodėl sunkokai skaitosi, įsivaizdavau, kad tai bus daugiau knygą kaip dažytis, ir panašiai, manau, knyga tikrai gera, bet parašysiu daugiau kai perskaitysiu

Atsiprašau už paklodę, kitaip nemoku