Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

QUOTE(BFH @ 2013 02 23, 19:31)
CrazyGirlfriend va čia tai aš suprantu profesionalus domėjimas kosmetiką  bigsmile.gif

Dėkui wub.gif , kaip sakiau, atsigriebiu už paauglystę, kai tokie dalykai nerūpėjo blush2.gif o dar kai galiu su kitu hobiu (rašymu) suderinti drinks_cheers.gif gaila, tik, kad pinigų užtai nieks nemoka hihihi.gif
QUOTE(censoriuoslady @ 2013 02 23, 20:02)
itariu teks labai ilgai dar naudoti ir mazinti turimas priemones lotuliukas.gif 
ir norejau dar paklausti kaip MOR lupu balzamas bei kuno kremas?kaip kvapas?ar patinka? vis zvalgausi i sios firmos kremus.

tikrai irnesakyk.gif bet aš juk nesakiau, kad nagų lakų nepirksiu blush2.gif ax.gif kūno kremo patinka konsistencija, gal net labiau nei body shop sviestų, pas mane kvapas neroli ir mandarinai, skaniai kvepia, bet jie turi tiek visokių smagesnių/įdomesnių kvapų, jei pirkčiau dar kartą, rinkčiausi kitą kvapą.
Balzamas lengvas, drėkina ne ypatingai, bet verta dėl kvapo (French Vanilla) wub.gif

QUOTE(style18 @ 2013 02 23, 20:08)
Domina atsiliepimas apie Uniq one kaukę...kokie jūsų plaukai?

Mano plaukai pažeisti, dažyti, galiukai sausi, jautri galvos oda - jei atvirai, nepatinka, pirmiausia kvapu - man neša į stiprius plaukų dažus sumaišytus su vyriškais kvepalais unsure.gif o ir poveikio jokio nepastebėjau,be to, velia mano plaukus 4u.gif

Papildyta:

QUOTE(Panelė Rožė @ 2013 02 23, 20:30)
CrazyGirlfriend, kaip Jums patinka Orofluido šampūnas? Kokie Jūsų plaukai? Ačiū 4u.gif

apie plaukus parašiau aukščiau, turiu tokį įprotį įsigijusi ką, jei patinka, pirkti ir kitus tos pačios linijos produktus, bet dažniausiai nepasitvirtina, taigi mano pažintis prasidėjo nuo orofluido aliejaus,kuris yra tikras stebuklas, kvepia skaniai, puikiai drėkina plaukus, ir padeda jiems greičiau išdžiūti. Orofluido šampūnas, deja, nieko ypatingo - tiksliau jis veikia naudojant vieną, du kartus į savaitę, tada matosi, kad plaukai puresni, žvilgantys, naudojant kasdien - rezultato jokio schmoll.gif

QUOTE(NORIKA @ 2013 02 23, 21:18)
Tikra ekskursija po toki krepsa  thumbup.gif  Yra i ka paziuret...
Kaip patinka Lancome dvifazis makiazui valyt ir kas ten is MilkTalk,  kunui losjonai ar kitkas? kaip patinka ir kaip kvapai? 4u.gif

Lancome valiklio man kažkodėl labai norėjosi, vis ėjau aplink, ir pagaliau sulaukiau akcijos, kaip bebūtų, nieko ypatingo schmoll.gif nors ir rašo non-oily, aš vistiek jaučiu riebalą ant akių, ir net prispaudus palaikius vatos diskelį, reikia trinti, kartojamas nebus schmoll.gif
Ten mini dušo želės, labiausiai patiko bananinis wub.gif kvepia bananiniu kokteiliu iš greito maisto maitinimo įstaigų, bet neįkyriai, šokoladinis kvepia šokoladiniu pienu, bet man asmeniškai šiek tiek erzina, o braškinis kažkoks nesusipratimas schmoll.gif
Fushia, ana lotan kosmetika patinka, ypatingai toneris - kartais naudoju jį papurkšti plaukams - nes ant pakuotės rašo, kad turėtu nuraminti ir galvos odą, tada plaukai puikiai susigarbanoja drinks_cheers.gif ir šveitiklis labai smagus, nors kvapas neypatingas, žolelių, kitus gali erzinti 4u.gif
Paula Begoun knygos perskaičiau dar tik 9puslapius, kažkaip ten labai daug teorijos, pasakojimo apie savo patirtį, ir kažkodėl sunkokai skaitosi, įsivaizdavau, kad tai bus daugiau knygą kaip dažytis, ir panašiai, manau, knyga tikrai gera, bet parašysiu daugiau kai perskaitysiu 4u.gif
Atsiprašau už paklodę, kitaip nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 02 23, 20:14)

Kaip man patinka tokius lobynus tyrineti bigsmile.gif
1. Kuris veido kremas pats paciausias?
2. Kaip azijietiska kosmetika?
Ir nuostabi knygu kolekcija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 02 24, 09:28)
Kaip man patinka tokius lobynus tyrineti  bigsmile.gif
1. Kuris veido kremas pats paciausias?
2. Kaip azijietiska kosmetika?
Ir nuostabi knygu kolekcija  smile.gif

1. nei vienas blush2.gif doh.gif unsure.gif man juose vis kažko trūksta, ar kažko per daug unsure.gif Nors tas iš Etude House rinkinuko potencialus kandidatas į pačiausius, bet nežinau kol kas, kol ilgiau nepanaudojau unsure.gif
šiuo metu labiausiai naudojamas Cyrine aromaterapinis, nes jis turi (teoriškai) ir sveikatą veikiančių savybių, tai kvapas labai ramina. Naudoju daugiausia jį pakaitomis su Comwell SPA veido kremu, kuris į kadrus nepakliuvo kažkodėl, štai toks:
user posted image
2. Azijietiška kosmetika, jaučiu, po truputį taps dar viena liga, žinoma, reikia atsirinkti, bet iš bandytų patiko beveik viskas - kas man dar patinka, dažniausiai perku iš korėjiečių, per ebay, jie nepagaili mėginukų, tai sudaro galimybės išbandyti daugiau, ir įvairesnių produktų

Dėl kolekcijos dėkoju drinks_cheers.gif pažadu, bus daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Crazygirlfriend, oho kokia kolekcija bigsmile.gif 4u.gif Į dominančius klausimus jau atsakyta ax.gif
Atsakyti
CrazyGirlfriend, labai gausus krepšelis, net akys raibsta 4u.gif kaip patinka elf dekoratyvinė? truputi nusiminiau, kad kvepalams esate abejinga biggrin.gif čia mano manija, beveik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2013 02 25, 10:33)
CrazyGirlfriend, labai gausus krepšelis, net akys raibsta 4u.gif kaip patinka elf dekoratyvinė? truputi nusiminiau, kad kvepalams esate abejinga biggrin.gif čia mano manija, beveik smile.gif

dėkoju wub.gif
elf dekoratyvinėje tikrai galima rasti perliukų, man labai patinka jų praimeris, skaistalai, dviejų spalvų kreminiai šešėliai bei tone correcting pudra 4u.gif
lūpdažių kokybe taip pat nebloga, bet vis internetu neatitaikau spalvos, tai du turėti lūpdažiai atrado vietos draugių kosmetinėse 4u.gif
bet, kaip ir kiekvienoje kosmetikos linijoje, yra visiškų nesusipratimų, eye brightening šešėlių ketvirtukas visai nepigmentuotas, nors internete yra neblogų atsiliepimų, mano vienintelis turimas nagų lakas pagamintas labai prastai, netgi šepetėlis kažkoks nušiuręs unsure.gif , waterproof akių pieštukas nieko gero schmoll.gif tiesiog reikia atsirinkti bandymų būdų, bet kai jų kainos labai padorios, ir dar būna išpardavimai, tai neskauda širdies pabandžius mirksiukas.gif
aš manau, kad mielai žavėčiausi ir kvepalais, bet kol iki jų prieinu, įsijungia sveikas protas, tada tikrai tektų misti sriuba iš nagų lakų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 02 25, 16:24)

ačiū už atsakymą 4u.gif pati vis nesiryžtu elf bandyt blush2.gif
lauksiu nagu lakų nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 02 23, 20:14)
Jaučiu pareigą paminėti, kad kaip blogo turėtojai ...

gal galima nuorodą į jūsų blog'ą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2013 02 26, 08:50)
gal galima nuorodą į jūsų blog'ą?  ax.gif

ir aš norėčiau 4u.gif
Atsakyti
as irgi ax.gif
Atsakyti

http://iamfarfromnormal.wordpress.com/ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kucci_kucci: 01 kovo 2013 - 22:40
yra nuėjus į mano profilį, prašau nebeterškime temos 4u.gif