Įkraunama...
Įkraunama...

Vienmetės gėlės

QUOTE(sivita @ 2013 04 19, 09:44)
P Nuotraukoj tolumoj matosi rūtos, o tarp jų ir portulakų laša lietus.

portulakas praita savaite pasejau i loveli namie, kazi ar ne per velai pirmi metai jas meginsiu smile.gif atrodo nuotrukose jos graziai, o jei dar sakot ir nelepios tai isvis gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2013 04 19, 09:57)
portulakas praita savaite pasejau i loveli namie, kazi ar ne per velai pirmi metai jas meginsiu smile.gif atrodo nuotrukose jos graziai, o jei dar sakot ir nelepios tai isvis gerai smile.gif

Jos nelepios tikrai dirvos atžvilgiu - tai skurdžių žemių augalas. Buvau pasėjus ten, kur komposto pilta, tai nežydėjo. Beje, tokias reikia sėti tiesiai į dirvą, nes jos beveik be šaknų, tik siūleliai. Gali nepavykti persodint g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sivita: 19 balandžio 2013 - 10:08
QUOTE(sivita @ 2013 04 19, 10:05)
Jos nelepios tikrai dirvos atžvilgiu - tai skurdžių žemių augalas. Buvau pasėjus ten, kur komposto pilta, tai nežydėjo. Beje, tokias reikia sėti tiesiai į dirvą, nes jos beveik be šaknų, tik siūleliai. Gali nepavykti persodint  g.gif

supratau, reiks dar karta seti lauke..
Atsakyti
QUOTE(sivita @ 2013 04 19, 10:44)

O skurdžiame dirvožemyje labai mėgsta augti portulakos (kitaip - daratėlės). Jos žydi iki rudens, kol šviečia saulė, ūkanoj susiskleidžia. Tik, aišku, ne po pačiais lašais.
user posted image

Grazios gelytes wub.gif Sejau pries pora metu tiesiai zemen, sudygo, zydejo, o kaip grazu tie skirtingu spalvu ziedeliai wub.gif

Pamatus slepciau melsvem ( jos daugiametes, nereiklios) arba serenciais ( taip pat, puiki ,nereikli gele, zydi iki salnu)
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2013 04 17, 11:45)
Galima aišku, tik priminkit až.

4u.gif Aciu.

Mano astros neisdygo ne viena-tikriausiai jau seklos per senos. 2 metus nesejau. Siemet maniau pasisesiu ir nedygsta.
Atsakyti
Serenčiai patys šiltnamy sudygo, jau ir tikruosius lapelius turi. Beliks tik į dėžutes išpikuot ir dar palaikyt iki išsodinimo šiltnamy. Praėjusį savaitgalį pasėti meksikinis žydrūnas, patagoninė verbena ir pajūrinės lobuliarijos (įv. spalvų) jau lenda. Smagumėlis.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 19, 13:13)
Serenčiai patys šiltnamy sudygo, jau ir tikruosius lapelius turi. Beliks tik į dėžutes išpikuot ir dar palaikyt iki išsodinimo šiltnamy. Praėjusį savaitgalį pasėti meksikinis žydrūnas, patagoninė verbena ir pajūrinės lobuliarijos (įv. spalvų) jau lenda. Smagumėlis.

Tikrai smagu biggrin.gif As vakar jau laukan pasejau zemus ir vidutinius serencius bigsmile.gif Laukiu nesulaukiu...
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 04 19, 12:13)

Ar visas gėlytes šiltnamy sėjot ar jau ką nors ir lauke? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika_daug: 19 balandžio 2013 - 17:15
QUOTE(erika_daug @ 2013 04 19, 18:14)
Ar visas gėlytes šiltnamy sėjot ar jau ką nors ir lauke? ax.gif

taip, šiltnamy, jokių gėlių nesėju tiesiai. Balandį pasėjus šiltnamy, birželio pradžioj į gėlynus keliauja jau žydinčios. Anksčiau dėl naktinių šalnų nerizikuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos o pajurini laibeni seti i dezutes ar i dirva geriau ?
Atsakyti
QUOTE(Arijanda @ 2013 04 19, 18:37)
merginos o pajurini laibeni seti i dezutes ar i dirva geriau ?

Aš pasėjau į dėžutę, tai labai greit sudygo thumbup.gif . Bet kaip ir sakė Gaudvilė, kad geriausia sėti šiltnamin. Aš ir dauguma sėju šiltnamin, jei lieka vietos ką nors įkišu kur nors doh.gif

Šiandien nusipirkau monarda - radau thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės patarkite kaip sodinti vėdryno svogūną blush2.gif , tom skiltelėm į viršų, kad apačion tas kotukas eitų ar atvirkėčiai, niekaip nerandu , padėkite,prašau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti