Įkraunama...
Įkraunama...

Vienmetės gėlės

Jau radau biggrin.gif koteliu į viršų
Atsakyti
Kažko temelėje tylu.. Gal kas auginate diascijas? po kiek daigelių sodinate į vazonėlį, galvoju ar vienas nebus per mažai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_daug @ 2013 05 10, 19:43)
Gal kas auginate diascijas?

nei vienais metais pas mane jos nesudygsta- nelemta kai kurioms gėlėms pas mane žydėt, matomai,užtat šiltnamyje, indukyje jau skleidžiasi trispalvio vijokliuko žiedai wub.gif wub.gif Gal kas žino kada jį laukan galima kraustyt? tunbergija irgi jau norėtų laisvės, ale man vis dar vėsu atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_daug @ 2013 05 10, 20:43)
Kažko temelėje tylu.. Gal kas auginate diascijas? po kiek daigelių sodinate į vazonėlį, galvoju ar vienas nebus per mažai? g.gif

Tikrai mažai. Sodinu tarp pelargonijų, kartu su lobelijomis, nes jos vienos kažkaip skystai šakojasi biggrin.gif .O gal tik pas mane? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 05 13, 20:50)
nei vienais metais pas mane jos nesudygsta- nelemta kai kurioms gėlėms pas mane žydėt, matomai,užtat šiltnamyje, indukyje jau skleidžiasi trispalvio vijokliuko žiedai  wub.gif  wub.gif  Gal kas žino kada jį laukan galima kraustyt? tunbergija irgi jau norėtų laisvės, ale man vis dar vėsu atrodo g.gif

savo vijokliuka si sekmad. jau i lauka iskomadiravau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuxxxxx @ 2013 05 13, 22:11)
Tikrai mažai. Sodinu tarp pelargonijų, kartu su lobelijomis, nes jos vienos kažkaip skystai šakojasi biggrin.gif .O gal tik pas mane? g.gif

Aš irgi galvoju su kuo nors komponuoti, ir galvoju, kad reiks sodinti po kelis daigelius. 4u.gif Aš dar truputį paskabau viršūnėles, tai lyg ir daugiau tada pradeda šakotis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_daug @ 2013 05 14, 10:50)
Aš irgi galvoju su kuo nors komponuoti, ir galvoju, kad reiks sodinti po kelis daigelius. 4u.gif Aš dar  truputį paskabau viršūnėles, tai lyg ir daugiau tada pradeda šakotis blush2.gif

Man vaikai "praskabo" dūkdami kambaryje ir pastoviai ką nors numesdami nuo stalo lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu prisiauginus serenciu aukstaugiu ir Zydrunu . Bet nei vieni, nei kiti nezydi . augalai nemazi jau 50-60 cm , daug lapu , bujoja ,o ziedu ner .

kaip juos prazydinti ???

vakar turgely ziuriu - mazuliukai Zydrunai pardavinerjami ir visi su ziedais .
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 26, 06:28)
Turiu prisiauginus serenciu aukstaugiu ir Zydrunu . Bet nei vieni, nei kiti nezydi . augalai nemazi jau 50-60 cm , daug lapu , bujoja ,o ziedu ner .

kaip juos prazydinti ???

vakar turgely ziuriu - mazuliukai Zydrunai pardavinerjami ir  visi su ziedais .

Tai pas visas zydi Zydrunai ir tagetes ?

Nupirkau vakar kazkokias trasas prazydinimui , bet jos labiausiai chrizantemom tinkamos .
Atsakyti
QUOTE(erika_daug @ 2013 05 10, 20:43)

auginčiau,jei išdygtų...du metai sėju ir .... verysad.gif neišdygsta,kad tu ką
Papildyta:
QUOTE(Laimuška @ 2013 04 13, 20:53)
Sveiki, mano pažystama pasėjo našlaites pavasarį ir tais pačiais metais žiedų sulaukė, tik sakė jie smulkesni buvo.Tai šiemet patikrinsiu ar žydi jos pirmais metais. g.gif Savo jau išpikiavau į didesnius indelius 4u.gif

žydi ir mano sėtos šį pavasarį-tiesa žiedai smulkūs,bet ir augalėkiai dar maži
Papildyta:
QUOTE(jolitamaria @ 2013 05 27, 17:11)
Tai pas visas zydi Zydrunai ir tagetes ?

Nupirkau vakar kazkokias trasas prazydinimui , bet jos labiausiai chrizantemom tinkamos .

nežiūrėk į turgų-jie ten turi savo metodus auginti daigus,o šiaip kiti dar tik neseniai pasėję tagetes.Mano sėtos kovą-dar nežydi ir dar net nesiruošia
Atsakyti
QUOTE(užkurinė @ 2013 05 27, 19:46)
auginčiau,jei išdygtų...du metai sėju ir .... verysad.gif neišdygsta,kad tu ką
Papildyta:

žydi ir mano sėtos šį pavasarį-tiesa žiedai smulkūs,bet ir augalėkiai dar maži
Papildyta:

nežiūrėk į turgų-jie ten turi savo metodus auginti daigus,o šiaip kiti dar tik neseniai pasėję tagetes.Mano sėtos kovą-dar nežydi ir dar net nesiruošia

Pernai diascijos nedygo, šiemet visai neblogai, jau pradeda po truputį žydėt.
Našlaitės visai normaliais žiedais pavasarį sėtos.
O čia prieš kelias dienas tagetės, dabar dar daugiau žiedelių smile.gif
user posted image
Atsakyti
smulkios tagetės wub.gif pas mane niekad nesudygsta, jau praradau viltį ir jas augint verysad.gif
našlaites sėjau vasario pabaigoj- jau žydi wub.gif serenčiai jau irgi žydi, o vat žydrūnas dar tingi, mažas kažkokis ir be žiedų. kolkas. Kantrybės turiu- ateis laikas ir jam biggrin.gif
Atsakyti