Įkraunama...
Įkraunama...

Vienmetės gėlės

QUOTE(b.kite @ 2014 02 18, 11:04)
as ir pagalvojau, kad gal geriau daigeliai, nes jie nebuna jau tokie baisiai brangus
bet norint didesnio spalvoto gelyno pvz tokio (aisku mazesnio dydziu), tai jau daug daigiuku reikia  doh.gif

Nuostabus gėlynas wub.gif Man tokie ornamentuoti labai thumbup.gif Tokiam iš tiesų labai daug daigelių reikia.
Atsakyti
o man kaip gaila Bauhofo,mano visi ledinukai ir begonijos iš ten už superinę kainą wub.gif
ir atrodo neblogai būsiu išlaikiusi,beliks per pusę kelmelius padalinti ir bus nemažai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2014 02 18, 11:09)
Nuostabus gėlynas  wub.gif Man tokie ornamentuoti labai  thumbup.gif Tokiam iš tiesų labai daug daigelių reikia.

ir man tokie bais patika, uz tai ir noriu kazkokiomis gelemis ismeginti si grozi, nes vietos tam turiu dar oi daug smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 02 18, 11:12)
o man kaip gaila Bauhofo,

ir as ten pirkdavau daigiukus
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2014 02 15, 09:17)
kokias vienmetes gelytes esate jau pasisėjusios?petunijas, lobelijas?
aš pabandžiau pasėti visadžydes begonijas, labai tikiuosi kad užaugs. o gal kuri našlaites sėjate?

Esu pasisėjusi petunijas, visadžydes begonijas, verbenas, raudonžiedį šalaviją (salvija), verbenas, našlaites, celiozijas, pelargonijas (aš jas vienmetėmis laikau, nes gražiausios jos man būna biggrin.gif ) ir kt. Prasčiausiai auga našlaitės. Supykau ir ištrėmiau į lauką. Ir... atsigavo, sutvirtėjo. smile.gif O kitos jau paaugę, pakankamai dailios. Iš viso šio "gėlyno" auginsiu tik kelias pelargonijas ir petunijas
Atsakyti
QUOTE(---- @ 2014 02 20, 08:58)
Esu pasisėjusi petunijas, visadžydes begonijas, verbenas, raudonžiedį šalaviją (salvija), verbenas, našlaites, celiozijas, pelargonijas (aš jas vienmetėmis laikau, nes gražiausios jos man būna  biggrin.gif ) ir kt. Prasčiausiai auga našlaitės. Supykau ir ištrėmiau į lauką. Ir... atsigavo, sutvirtėjo. smile.gif O kitos jau paaugę, pakankamai dailios. Iš viso šio "gėlyno" auginsiu tik kelias pelargonijas ir petunijas

dabar? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2014 02 20, 10:58)

Taip dabar kai už lango +3C. biggrin.gif Buvo išvirtę, o dabar atsistojo smile.gif. Na gal ir nelabai normalu, bet taip yra. Kas gausis nežinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(---- @ 2014 02 20, 10:27)
Taip dabar kai už lango +3C.  biggrin.gif Buvo išvirtę, o dabar atsistojo smile.gif. Na gal ir nelabai normalu, bet taip yra. Kas gausis nežinau  ax.gif

oo geras, pas manetai nedygsta. o per kiek laiko pas jus sudygo?
Atsakyti
oo geras, pas manetai nedygsta. o per kiek laiko pas jus sudygo?
[/quote]

Na kokios 2 savaitėlės tai praėjo. Daug "užmušiau" laitydama. Augo lėtai ir labai skurdžiai. Išsidraikę kaip raganos plaukai buvo. Galvojau teks išsiųsti į "gėlių rojų". Pradžiai į lauką išsiunčiau. Jau savaitėlė kaip balkone. Daigykloje pridengtos tokiu skaidriu dangteliu. Ne koks vaizdelis, bet atsigavę ir augs. Gal kurią dienelę ir "pamaitinti" kokiomis trąšomis ar kava reiks biggrin.gif Sėjau gruodžio mėn.
Atsakyti
na va pas mane sudygo naslaites kurios iskeliavo atostogaut i istiklinta balkona biggrin.gif ir ledinukai sudygo, na ziuresim ar kas gausis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2014 02 25, 15:29)
na va pas mane sudygo naslaites kurios iskeliavo atostogaut i istiklinta balkona biggrin.gif  ir ledinukai sudygo, na ziuresim ar kas gausis ax.gif

Našlaitės ir mūsų žiemą pragyvena. Tenka matyt, kai gruodį sniegas iškrenta, o jos tokios su apsnigtais žiedeliais. Na o ką tik išdygusiems ledinukams tai tikrai gali būt per šalta, kad ir įstiklintam balkone. g.gif
Pas mane jos jau ne mažai ūgtelėjusios ax.gif user posted image
Atsakyti
Oj ne as I balkona tik naslaites istremiau;)
Atsakyti
Kada sėjamos Zinijos g.gif turiu nusiėmus sėklų , pirmi metai sėsiu bijau pavėluoti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(---- @ 2014 02 25, 18:56)

Pas mane jos jau ne mažai ūgtelėjusios  ax.gif

kada pasėjot ? kad jau tokie nemažai ūgtelėje thumbup.gif
Atsakyti