Skylutes vienkartiniuose indeliuose darau (juos naudoju ne viena karta, siemet jau bus treti metai), o akmenuku nededu

QUOTE(vivita @ 2014 02 09, 11:15)
Sveikos. Jungiuosi I jusu gretas, priimsit?
Dar nieko nesejau bet ruosiuosi. Turiu pora klausimu: maciau kad kazkurios augina vienkartiniuise puideliuose serencius,ar tuose puodeliuose skylute apacioje vandeniu isbegti padaryti?

Dar nieko nesejau bet ruosiuosi. Turiu pora klausimu: maciau kad kazkurios augina vienkartiniuise puideliuose serencius,ar tuose puodeliuose skylute apacioje vandeniu isbegti padaryti?
reikia skylutes daryti, akmenuku nereikia.
kokias vienmetes gelytes esate jau pasisėjusios?petunijas, lobelijas?
aš pabandžiau pasėti visadžydes begonijas, labai tikiuosi kad užaugs. o gal kuri našlaites sėjate?
aš pabandžiau pasėti visadžydes begonijas, labai tikiuosi kad užaugs. o gal kuri našlaites sėjate?
QUOTE(vivita @ 2014 02 15, 10:17)
kokias vienmetes gelytes esate jau pasisėjusios?petunijas, lobelijas?
Pasejus turiu petuniju, buvau sausi visaz. begoniju pasejus, vakar kate gyvate visas begonijas ispyle. Naslaites as seju tik vasara, rudeniop pikuoju, o kitais metais jau ziedais dziaugiuosi

Kate metuose, o tokia kvaila
QUOTE(vivita @ 2014 02 15, 09:17)
visadžydes begonijas,
kas jos tokios? ar ne tie vadinami ledinukai?
QUOTE(b.kite @ 2014 02 17, 12:32)
kas jos tokios? ar ne tie vadinami ledinukai?
Tie patys

Gal kas auginate nyrembergijas, siemet sejau, bet, ka su komis daryti, kaip auginti - nezinau

nesu sejusiu ledinuku, gal pasidalinsite, kaip jie dygsta ir ar anksti juos reik seti
siemet noreciau gelyno is ju ivairiu suformuot
ar lepus jie? ar saule labiau jiems ar pavesis irgi tinka? ar daug vandens reikalauja?
ar lepus jie? ar saule labiau jiems ar pavesis irgi tinka? ar daug vandens reikalauja?
QUOTE(b.kite @ 2014 02 17, 21:27)
nesu sejusiu ledinuku, gal pasidalinsite, kaip jie dygsta ir ar anksti juos reik seti
ilgai,sunkiai ir ttt kiek girdėjau

Savos rinklos seklos (tiksliau dulkes) man dygo be jokio vargo
Pirktines drazuotos irgi dygsta, tik nereikia zemem uzpliti, uztenka ispausti ir laukti, o laukti reikia ilgai, kartais ir dvi savaites, per ta laika sekliukams turi buti silta, pvz., sildomos grindys jiems labai patinka. Seti reikia sausi, as taip ir dariau, bet namai pilni parazitu kaciu, vakar ispyle, o as vis galvoju - seti man dar karta ar ne, gal dar spes uzaugti?
Ta nyrembergijas auginate kas??Ar as cia busiu pradininke

Ta nyrembergijas auginate kas??Ar as cia busiu pradininke

QUOTE(b.kite @ 2014 02 17, 21:27)
Ledinukėm kaip ir visom begonijom, labiau tinka pavėsingesnės vietos, drėgmės turi nepritrūkti. Nuostabi gėlytė, gausiai žydi iki pat šalnų, sodinu jas, tačiau jau atsisakiau sėjos. Sėklytės nepigios, o daiginant reikalinga pastovi 25 laipsnių šiluma ir šviesa. Yra buvę, kad sudygo gana greitai, tačiau kartais ir neišdygdavo. Todėl dabar nusiperku paaugusius daigus iš turgaus.
QUOTE(Linetax @ 2014 02 18, 10:52)
Ledinukėm kaip ir visom begonijom, labiau tinka pavėsingesnės vietos, drėgmės turi nepritrūkti. Nuostabi gėlytė, gausiai žydi iki pat šalnų, sodinu jas, tačiau jau atsisakiau sėjos. Sėklytės nepigios, o daiginant reikalinga pastovi 25 laipsnių šiluma ir šviesa. Yra buvę, kad sudygo gana greitai, tačiau kartais ir neišdygdavo. Todėl dabar nusiperku paaugusius daigus iš turgaus.
as ir pagalvojau, kad gal geriau daigeliai, nes jie nebuna jau tokie baisiai brangus
bet norint didesnio spalvoto gelyno pvz tokio (aisku mazesnio dydziu), tai jau daug daigiuku reikia