QUOTE(adija5 @ 2013 02 27, 11:05)
O po kiek sėsi vienos rūšies?Aš planavau po dvi,dabar galvoju,gal po tris reiktų-bo jei vienas bus ohoho,o kitas koks
nedatiopa ,tai ir nesusidarysiu tikslios nuomonės
Nu kad jau ir nelabai ankstyvi,jei tiek dienų

Čia jau kai kurios augina super ankstyvus kad vos kiek daugiau nei mėn.reikia iki ragavimo...
čia apie Bony-m, ar Vilkų kosmonautus.
Neišeis man nieko su tais ankstyvais. Neturiu tam sąlygų, o kankinti augaliukų, kaip ir visa kas gyva negalima. Teks susitaikyti su tuo ką galiu, džiaugtis tuo ką turiu.
Ačiū, kad priimat į kompaniją, jau Jus visas turint, džiugu. Ačiū už suteiktas pamokas ir žinias, be jų nieko neturėčiau, o pernai žandai plyšo kramtant. Iki to tik žinojau, kad turgui nusiperki daigą, jį įkiši į žemę, askui viską išskabau, ir kodėl jokių vaisių neveda????

, ogi neskyriau kur žiedinė kekė, kur atžala, šniodavau viską, augo stiebai su daug lapų, bet užtat išskabyti
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2013 02 27, 11:09)
tada tikrai nei vienas aprašymas netinka tiems, kurie pas mane augo

Jie tikrai buvo aukštesni už mane (nesu didelė, bet pusantro metro viršiju). Vaisių svoris virš 100 g. Ir forma pomidorų pažiūrėk kokia.
bandysiu auginti, paskui pasidalinsiu žiniomis. Pakelio neturiu. Atsiuntusi mergina įdėjo aprašymą. Turiu 3 sėklytes, matysim kas užderės.