Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(Paladė @ 2013 02 27, 11:33)
mes statydami šiltnamį nukasėm gruntą, tiesėm tinklą nuo kurmių, nes pas mus irgi jų daug. padėjo.

o mes turim dvi kates. Irgi padeda biggrin.gif Ir papildomo vargo jokio..
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 02 27, 11:10)
yra zmoniu, kurie isvis neziuri juokiu kalendoriu....

nu ale tai dabar sudirbot, aš vakar kvietkas dvi ir salotas pasisėjau g.gif Nu neiškenčiau. Jūs čia sus savo vaizdais baobabų žydinčių suviliojot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 02 27, 11:36)
Negasdinkit zmoniu mirksiukas.gif , jie nesupras musu bajeriu  ax.gif

beje, jei nesunku ivertinkyte paskutini pataisyma smile.gif : "Į pomidorų tarpueilius tinka sėti serenčių, bazilikų, česnakų. Ši kaiminystė apsaugo nuo amarų bei virusinių ligų. Be to šalia pomidorų galima auginti kaliaropes, morkas, petražoles, porus ir salierus. Špinatai, ridikėliai, salotos gali būti šiltnamyje kaip priešsėlis. "

"Pomidorų tarpueiliuose auginami serenčiai, bazilikai ir česnakai apsaugo nuo amarų bei virusinių ligų. Be to, šalia pomidorų galima auginti: kaliaropes, morkas, petražoles, porus ir salierus."

Papildau, visai kažkur toli toli mintys buvo nuklydusios ir paskutinį sakinį pamečiau biggrin.gif
Tik dabar nesugalvoju, kaip trumpai ir lakoniškai jį sutvarkyt. Šiek tiek informacijos trūksta, kam tas priešsėlis reikalingas ir dar keletas niuansų.
Truputį vėliau parašysiu.

Dar vienas pataisymas dėl sėjos laiko. 55-60 anksčiau nurodytų dienų buvo nuo sėjos. 35-40 dienų amžiaus daigai - sudygus. Pagal protingą knygutę turėtų atitikti šiuos parametrus: daigo aukštis turėtų būti 30-35cm, stiebo skersmuo - 0,8-1,0cm, 7-8 lapai, su pirma žiedine keke ir gerai išvystytomis šaknimis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 27 vasario 2013 - 12:27
QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 27, 11:42)
nu ale tai dabar sudirbot, aš vakar kvietkas dvi ir salotas pasisėjau  g.gif  Nu neiškenčiau. Jūs čia sus savo vaizdais baobabų žydinčių suviliojot  doh.gif

Kvietkom mergelės ženklas sako labai tinka mirksiukas.gif Tad neturėtų būti blogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 02 27, 11:53)
Tad neturėtų būti blogai  smile.gif

ačiū, paguodėt, ale vat pasiskaičiau kad skorpiono ženklas yra blogis, o aš pati skorpionas- ar tai labai blogai? g.gif
Atsakyti
Pakalbam dar apie rudeni.... ax.gif

o jei rimtai sesiu savo pomikus kazkur 14 kovo.
kur buvot idejusios nuoroda i kalendoriu, jos visai tinkamos man pasirode ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 27, 12:04)
ačiū, paguodėt, ale vat  pasiskaičiau kad skorpiono ženklas yra blogis, o aš pati skorpionas- ar tai labai blogai?  g.gif

cia kaip kas interpretuoja ta tavo blogi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 27, 13:04)
ačiū, paguodėt, ale vat  pasiskaičiau kad skorpiono ženklas yra blogis, o aš pati skorpionas- ar tai labai blogai?  g.gif

lotuliukas.gif blogiau nebuna, sakes dabar Jums biggrin.gif (juokauju aisku smile.gif ) teko bendraut su skorpionu, tikrai nera labai blogas zmogus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2013 02 27, 12:37)
o mes turim dvi kates. Irgi padeda  biggrin.gif  Ir papildomo vargo jokio..

sakykit, o kates jums i siltnami nepridaro? ax.gif
Atsakyti
O bazilikus tarp tų pomidorų jūs tiesiai šiltnamin sėjat ar daigais sodinat?
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 27, 12:04)

Kad mano žiniomis vakar ir šiandien iki 15 val ne skorpionas, o mergelė g.gif Aš pati lindau vakar prie gėlių smile.gif O skorpiono ženklas nėra blogis- priskiriamas vaisingiems ir derlingiems ženklams tongue.gif
Papildyta:
Skorpiono ženklas bus nuo kovo 1 dienos vakaro (19.33 val) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 02 27, 12:45)
O bazilikus tarp tų pomidorų jūs tiesiai šiltnamin sėjat ar daigais sodinat?

bandžiau visaip, labiausiai pasiteisino sėti tiesiai ir nepaankstinti. Nors truputį šalčio gauna ir pajuoduoja, o šiltnamy jie taip ar taip labai greitai auga. Namuose ant palangių vienas vargas.
Atsakyti
Bazilikus ir as sejau tiesiai i dirva siltnamyje, augo "derejo" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 27, 12:52)
bandžiau visaip, labiausiai pasiteisino sėti tiesiai ir nepaankstinti. Nors truputį šalčio gauna ir pajuoduoja, o šiltnamy jie taip ar taip labai greitai auga. Namuose ant palangių vienas vargas.

Supratau.
Pernai pabandžiau daigus sodint,tai užsiknisau.O ir nušalo,nors pomidorams nieko neatsitiko. Vadinas drąsiai sėsiu tiesiai dirvon po visų šalnų.
Atsakyti