Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

Kas auginote pomidorus Rozovij miod kokio ankstyvumo jie? Su savo rusų žiniomis niekaip neatgraibau kokio ankstyvumo yra blush2.gif
Atsakyti
[quote=adija5,2013 02 27, 11:05]
O po kiek sėsi vienos rūšies?Aš planavau po dvi,dabar galvoju,gal po tris reiktų-bo jei vienas bus ohoho,o kitas koks nedatiopa ,tai ir nesusidarysiu tikslios nuomonės g.gif

nevienodai,vienu po 1 ar 2 ,kitu ir po 3 ar 4,cia pagal tai kaip uzsirekomendavo lotuliukas.gif pernai ir naujos kur ypatingesnes .

Atsakyti
As tai stebiuosi savo Vilmom. Kazkaip sunkiai jos augancios man atrodo. Turi dar tik viena pora tikruju lapeliu. Nepatysusios, bet jau tokios "stabdziai", kad nezinau. Aisku,as jas saikingai laistau, bet kazkaip tikejausi,kad jos greitesnes bus blush2.gif

Visgi neistveriau ir ikisau Mokado, Olialia ir Ronco H seklas blush2.gif Je prie determinantiniu priskiriami, tai gal labai neisbujos.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 27, 11:47)
"Pomidorų tarpueiliuose auginami serenčiai, bazilikai ir česnakai apsaugo nuo amarų bei virusinių ligų. Be to, šalia pomidorų galima auginti: kaliaropes, morkas, petražoles, porus ir salierus."

Papildau, visai kažkur toli toli mintys buvo nuklydusios ir paskutinį sakinį pamečiau  biggrin.gif
Tik dabar nesugalvoju, kaip trumpai ir lakoniškai jį sutvarkyt. Šiek tiek informacijos trūksta, kam tas priešsėlis reikalingas ir dar keletas niuansų.
Truputį vėliau parašysiu.
Dar vienas pataisymas dėl sėjos laiko. 55-60 anksčiau nurodytų dienų buvo nuo sėjos. 35-40 dienų amžiaus daigai - sudygus. Pagal protingą knygutę turėtų atitikti šiuos parametrus: daigo aukštis turėtų būti 30-35cm, stiebo skersmuo - 0,8-1,0cm, 7-8 lapai, su pirma žiedine keke ir gerai išvystytomis šaknimis.

ok, palauksiu, kai visi sakiniai bus biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2013 02 27, 12:06)
Pakalbam dar apie rudeni.... ax.gif

cia kaip kas interpretuoja ta tavo blogi lotuliukas.gif

aga, rudens sėjos tema labai aktuali, kažkaip nelaukiau greit, bet vat -šast, ir jau reikės sėt. Kažkaip neseniai atrodė jog pavasario nesulauksim, o vat dabar- net per greit jis. Aš dar morališkai nepasiruošiau daržininkystei.

biggrin.gif be to, jog esu skorpionas, tai dar ir gyvatė, kažin ar jau labai geru žmogum galiu būt, kaip vienas žurnalistas išsireiškė apie mane- na, tik žmogaus draugu nebent unsure.gif

apie planus mano dabar- planuoju kiekvienos rūšies po 3 sėt, svarbu bent du išlystų, būtų super. Dabar percevidny, betalux ir supermodel lenda namie, kažkaip greit galvas kiša lauk, kaži ko g.gif Boney M jau išlindo, ir lyg tikro lapelio rutuliukus mačiau, bet jau toki mini kad dieve dieve...
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 02 27, 13:07)
As tai stebiuosi savo Vilmom. Kazkaip sunkiai jos augancios man atrodo. Turi dar tik viena pora tikruju lapeliu. Nepatysusios, bet jau tokios "stabdziai", kad nezinau. Aisku,as jas saikingai laistau, bet kazkaip tikejausi,kad jos greitesnes bus  blush2.gif

as savo Bajaja vos nenumainau...siandien gaivinau biggrin.gif pasirodo kai laistau vis juos praleidu...nenuostabu, kad neaugo beveik.... turbut ne karto nesu laiscius doh.gif
Atsakyti
pernai bajaja buvo patys gražiausi daigai, turiu pastebėt wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 02 27, 14:11)
as savo Bajaja vos nenumainau...siandien gaivinau  biggrin.gif  pasirodo kai laistau vis juos praleidu...nenuostabu, kad neaugo beveik....  turbut ne karto nesu laiscius  doh.gif

As laistau gausiai, bet tik karta i savaite. Vakar tik pastebejau,kad paleipe buvo keli daigai, nes nebuvau namie, o i langus saule plieske, tai pakepino biski daigelius kelis, bet po paliejimo atsigavo jie. Ai, tegul ir neskuba gal ax.gif Jau geriau grazus ir kresnesni, nei istyse, kaip sluotos bigsmile.gif Kaip kad dauguma pernai pas amne buvo. Tik betaliuksai su betom graziausiai atrode is visu.

Vakar papildziau savo seklu sandeli dar kruvele pomidoru seklu wub.gif Aciu vienai mielai forumietei. Reikia bent dar dvieju siltnamiu,kad viska butu galima ismeginti.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 02 27, 14:07)
As tai stebiuosi savo Vilmom. Kazkaip sunkiai jos augancios man atrodo.

Pernai aš jomis irgi stebėjausi smile.gif Net neprisimenu kiek laiko laukiau,kol iškiš tikruosius lapelius.Tokie stabdžiai buvo...taigi liliputai-ko norėt?
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 02 27, 13:11)
aga, rudens sėjos tema labai aktuali, kažkaip nelaukiau greit, bet vat -šast, ir jau reikės sėt. Kažkaip neseniai atrodė jog pavasario nesulauksim, o vat dabar- net per greit jis. Aš dar morališkai nepasiruošiau daržininkystei.

biggrin.gif be to, jog esu skorpionas, tai dar ir gyvatė, kažin ar jau labai geru žmogum galiu būt, kaip vienas žurnalistas išsireiškė apie mane- na, tik žmogaus draugu nebent unsure.gif

apie planus mano dabar- planuoju kiekvienos rūšies po 3 sėt, svarbu bent du išlystų, būtų super. Dabar percevidny, betalux ir supermodel lenda namie, kažkaip greit galvas kiša lauk, kaži ko  g.gif Boney M jau išlindo, ir lyg tikro lapelio rutuliukus mačiau, bet jau toki mini kad dieve dieve...

as aisku nezinau kas tas zurnalistas, bet jei tai zmogus is salies, tai sitos veisles atstovai turetu burna chlorke prasiplauti lotuliukas.gif bet aisku jei tai artimas zmogus tai nu.... ka as zinau unsure.gif zmogus sako- zmogus zino blush2.gif
nors kiek man teko bendrauti tai kazkaip nepasiteisino man tie tokiee teiginiai apie skorpionus su gyvatemis ax.gif
o as su gyvate net gyvenu, nors dar ir maza blush2.gif
Atsakyti
Kažkas pagyrų užsimanė biggrin.gif Gyvatės yra labai mielos, o skorpionai - sausumos vėžiukai wub.gif

Psio, pasitariau su protingu žmogum ir nusprendžiau - sėsiu 03.13. Vadinasi laikas šiandien pasiruošti grūdinimui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 27, 13:30)
Kažkas pagyrų užsimanė  biggrin.gif Gyvatės yra labai mielos, o skorpionai - sausumos vėžiukai  wub.gif

Psio, pasitariau su protingu žmogum ir nusprendžiau - sėsiu 03.13. Vadinasi laikas šiandien pasiruošti grūdinimui  bigsmile.gif

kuo labiau gilinuosi as i tuos menulius, tuo labiau ir as linkstu link panasios datos... tik gal 13 atbaido, nepritaringa, bet tas skaicius kazkaip nezavi... as sesiu jauciu 12 popiet. link vakaro...man sekasi naktiniai pasejimai biggrin.gif
Atsakyti