Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 27, 14:30)
Psio, pasitariau su protingu žmogum ir nusprendžiau - sėsiu 03.13. Vadinasi laikas šiandien pasiruošti grūdinimui  bigsmile.gif

Tai reiškias su savim pašnekėjai?Dabar visos sės trečiadienį...
Rytoj nersi jūron blink.gif?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 02 27, 14:19)
Pernai aš jomis irgi stebėjausi smile.gif Net neprisimenu kiek laiko laukiau,kol iškiš tikruosius lapelius.Tokie stabdžiai buvo...taigi liliputai-ko norėt?

neauginusi tokiu liliputu niekad, tai ir stebiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 27, 13:30)
Kažkas pagyrų užsimanė  biggrin.gif Gyvatės yra labai mielos, o skorpionai - sausumos vėžiukai  wub.gif

ačiū, pas mane namie gyvatynas, mes toki du biggrin.gif realiai tai man tie prognozuojami charakterio bruožai ir visa kita visai netinka, kas atseit būdinga tam ženklui, ir ranką gerą turiu, jei kam plaukus pakerpu- tai auga nerealiai. Vat daigai tai pas mane kukliai auga, bet užtat derlium nesiskundžia,kas kad ne krūmai dideli ir labai gražūs.
sakot 13d sėt g.gif o 10-11d netinka? man kaip tik nerealios net dvi laisvos dienos nusimato, na nebent uošvienės gimtadienis sumaišytų kokį vakarą...
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 27, 14:30)

Psio, pasitariau su protingu žmogum ir nusprendžiau - sėsiu 03.13. Vadinasi laikas šiandien pasiruošti grūdinimui  bigsmile.gif

QUOTE(tany @ 2013 02 27, 14:38)
kuo labiau gilinuosi as i tuos menulius, tuo labiau ir as linkstu link panasios datos... tik gal 13 atbaido, nepritaringa, bet tas skaicius kazkaip nezavi... as sesiu jauciu 12 popiet. link vakaro...man sekasi naktiniai pasejimai  biggrin.gif

tai palaukit, o tai 28 jau nebesesit? susipainiojau. juk cia visa palata jus stebi,laukia starto, o jus vis neapsisprendziat biggrin.gif
Atsakyti
jei vėl liepsit eit pas ezoterikus, tai neišsigąsiu, žinau, kad nepiktai smile.gif, bet pabandykim pažiūrėt, kaip augs, kai jūs sėsit taip, kaip norit, ką smile.gif
Pagal mano asmeninį sėjos kalendorių, kurio laikysiuos aš, kovo 10-11 d. netinka pomidorams, nes 10 dylančio mėnulio pabaiga, tinka tik šakniastiebiams, 11 - stoja jaunas, iš vis nieko daryt neverta kai keičiasi mėnulis, 12-13 iš vis nevaisingos dienos, tinka tik salotoms ir špinatams sėt.
jei jūs nieko prieš tiesiog pasekim, ar tai turi įtakos, ką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 02 27, 13:53)
jei vėl liepsit eit pas ezoterikus, tai neišsigąsiu, žinau, kad nepiktai smile.gif, bet pabandykim pažiūrėt, kaip augs, kai jūs sėsit taip, kaip norit, ką smile.gif
Pagal mano asmeninį sėjos kalendorių, kurio laikysiuos aš, kovo 10-11 d. netinka pomidorams, nes 10 dylančio mėnulio pabaiga, tinka tik šakniastiebiams, 11 - stoja jaunas, iš vis nieko daryt neverta kai keičiasi mėnulis, 12-13 iš vis nevaisingos dienos, tinka tik salotoms ir špinatams sėt.
jei jūs nieko prieš tiesiog pasekim, ar tai turi įtakos, ką smile.gif

kodel 12-13 nevaisingos? kuo rementis?
Atsakyti
mano pasiulymas dar butu seti jei ne spalio 24-25, tai sausio 1-3 d. tikrai. kol i siltnami tikrai isaugs, nu arba tieisiai i dirva. unsure.gif

kalendorius raso, kad galima Tany mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 27 vasario 2013 - 14:04
kovo 12-13 mėnulis Avine, tai ugnies ženklas, tuo metu gerai naikint kenkėjus, bet sėt vaisius blogai. tai, aišku, mano įsitikinimas, kiti gali nekreipti dėmesio.
Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2013 02 27, 14:03)
mano pasiulymas dar butu seti jei ne spalio 24-25, tai sausio 1-3 d. tikrai. kol i siltnami tikrai isaugs, nu arba tieisiai i dirva. unsure.gif

kalendorius raso, kad galima Tany mirksiukas.gif

o kokiu kalendorium naudojatės? aš į pirktinius gilinaus, jie prieštarauja tikrai mėnulio padėčiai, labai paviršutiniški. Aš tikrai neperšu savo nuomonės, man tik įdomu.
Atsakyti
Kadangi horoskopais netikiu biggrin.gif vadovaujuos menuliu, priespilnis man pats tas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 27 vasario 2013 - 14:08
QUOTE(xxkamane @ 2013 02 27, 14:07)
Kadangi horoskopais netikiu biggrin.gif  vadovaujuos menuliu, priespilnis man pats tas smile.gif

tai kad jau dylantis
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 02 27, 14:05)
kovo 12-13 mėnulis Avine, tai ugnies ženklas, tuo metu gerai naikint kenkėjus, bet sėt vaisius blogai. tai, aišku, mano įsitikinimas, kiti gali nekreipti dėmesio.
Papildyta:
o kokiu kalendorium naudojatės? aš į pirktinius gilinaus, jie prieštarauja tikrai mėnulio padėčiai, labai paviršutiniški. Aš tikrai neperšu savo nuomonės, man tik įdomu.

jau citavau kitoj temoj, pakartosiu cia: "Patariama sėti salotas, špinatus, ridikėlius. Iš augalų, kurie auga ir vaisius augina ilgiau, vienintelė išimtis — pomidorai. Kai Mėnulis yra Avino ženkle, patariama sodinti pomidorų daigus"
tai taip suprantu(aisku galiu ko nezinoti, tik savaite pries pradejau dometis ir vadavaujausi kazkieno ideta nepatikrinta info) Avinas pomidorams nebaisus....
ir cia nurodytos butent tos dienos g.gif
Atsakyti
nu kad neteisingas tas Valdo kalendorius. Aš netikiu kitų sudarytais, pati žiūriu, koks mėnulis, kokiam ženkle, todėl atrandu daug kitų žmonių neteisybės.
Atsakyti