Įkraunama...
Įkraunama...

Baklažanai, išmokim užsiaugint

QUOTE(carinjo @ 2013 04 11, 11:51)
as pernai auginau, daugiau neauginsiu...  biggrin.gif

"Vaisiai nedideli, ovalūs, skinami su kekėmis. Valgomi žali, galima kepti, konservuoti. Vaisius galima naudoti floristinėms kompozicijoms. "

va cia visa tiesa apie jus parasyta...  lotuliukas.gif
maziukai sudukai, neskanus... nebent tik del grozio, nes grazus, ir idomumo galima auginti...

O ir kepti neskanus? Palyginkit su juodaisiais?
Gal man tada ju tik kelis sodint? g.gif Kitus ismest..
Atsakyti
QUOTE(JORIJA @ 2013 04 11, 14:37)
O ir kepti neskanus? Palyginkit su juodaisiais?
Gal man tada ju tik kelis sodint? g.gif Kitus ismest..

man niekam jie nebuvo tike... schmoll.gif

cia palyginimui galiu pasakyti kaip tikri paprasti agurkai ir "afrikiniai agurkai"...
afrikiniai tinkami tik vieniems metams pasizaidimui del idomumo, o daugiau tai ner noro auginti nes niekam tike... nei jie agurkai, nei skanus nei kazkur naudojami... doh.gif
Atsakyti
ir man mažieji nepatiko. geltonus kiaušininius kažkada turėjau. čia kaip žemuoginiai špinatai - nei žemuogės, nei špinatai, balanda ir tiek smile.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz nuomones, tai labai mazinsim ju kieki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carinjo @ 2013 04 11, 13:58)
man niekam jie nebuvo tike...  schmoll.gif

cia palyginimui galiu pasakyti kaip tikri paprasti agurkai ir "afrikiniai agurkai"...
afrikiniai tinkami tik vieniems metams pasizaidimui del idomumo, o daugiau tai ner noro auginti nes niekam tike... nei jie agurkai, nei skanus nei kazkur naudojami...  doh.gif

Tai gal juos į gėlių darželį pasodint, o ne į šiltnamį? Kaži ar augtų? "Gėlėms" vietos šiltnamyje gaila. Aš irgi jų pasisėjau, nes kitokių sėklų pirkt neradau aplinkinėse parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2013 04 12, 06:36)
Tai gal juos į gėlių darželį pasodint, o ne į šiltnamį? Kaži ar augtų?

man lauke pasodinti baklažanai neaugo..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 10, 08:30)
ne, maniškiai dar be žiedų, ačiū Dievui  biggrin.gif 

anksti apsidžiaugiau, pasirodo, jau ir maniškiai su pumpurais. Bet ne tik anksčiausiai sodintos Madonnos, bet ir gerokai vėliau sėtas Violetinis stebuklas.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 14, 19:20)
anksti apsidžiaugiau, pasirodo, jau ir maniškiai su pumpurais. Bet ne tik anksčiausiai sodintos Madonnos, bet ir gerokai vėliau sėtas Violetinis stebuklas.

Na, smagu.. Is dalies.. Nes siem tai tikrai dar ankstoka kur nors kraustytis. Kazi ar prazydus ir vaisiu uzmegs vazonelyje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 04 14, 19:52)
Kazi ar prazydus ir vaisiu uzmegs vazonelyje? g.gif

supratimo neturiu. Va bus proga šiemet patikrinti. Užtat kad dėl karščio žiedų nenumėtys, tai jau tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri matėte Kaune baklažanų daigų ar būna pirkti? Pavėlavau pasėti, nes sėklų neradau pirkt. Kaži gal jų bus vėliau kur stoties turguje, ar dar kur? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2013 04 15, 08:29)
Gal kuri matėte Kaune baklažanų daigų ar būna pirkti? Pavėlavau pasėti, nes sėklų neradau pirkt. Kaži gal jų bus vėliau kur stoties turguje, ar dar kur?  g.gif

... nesikrims bus pilnas turgus, tik kaina jaučiu bus nemaža, šaltis užsibuvo tai ir daigai šiemet bus nepigus jaučiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 14, 20:58)
supratimo neturiu. Va bus proga šiemet patikrinti. Užtat kad dėl karščio žiedų nenumėtys, tai jau tikrai  biggrin.gif

aš vėlai pasisėjau baklažanus, nes pirkau sėklas veislės, kuri tinkama auginti vazonuose. sėkla- Baby Bell, pamaniau kad parnešiu namo rudenį ir nebaisu tos šalnos g.gif
Atsakyti