Įkraunama...
Įkraunama...

Baklažanai, išmokim užsiaugint

QUOTE(adija5 @ 2014 01 10, 13:00)
Mergės,o baklažanus galima šaldyt,skonis nelabai pasikeičia?

nebandžiau.. bet man irgi įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 10, 14:00)
Mergės,o baklažanus galima šaldyt,skonis nelabai pasikeičia?Nu ,aišku,paklausiau taip,lyg tonom jie pas mane užaugtų  biggrin.gif Ale pasvajot gi galima  ax.gif

Aš saldžiau . Pakepti kinietiškai gal kiek ir prastesni , bet tokiu metu laiku ir parduotuvinis būna schmoll.gif
O kepiau baklažanu pyragą pagal Virtuvės mitu griovėjus - tai liuks smile.gif

vaje - tokia specė pasijaučiau su Vienos Vasaros patirtimi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 10 sausio 2014 - 13:36
QUOTE(Dusia37 @ 2014 01 10, 13:35)
Aš saldžiau . Pakepti kinietiškai  gal kiek ir  prastesni , bet tokiu metu laiku ir parduotuvinis būna  schmoll.gif
O kepiau  baklažanu pyragą pagal Virtuvės mitu griovėjus - tai liuks smile.gif

vaje - tokia specė pasijaučiau su Vienos Vasaros patirtimi smile.gif

o kas tai yra "pakepti kinietiškai" ? nieko nežinau g.gif
ir kaip šaldei? griežinėliais ar kitaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 10 sausio 2014 - 13:42
QUOTE(Paladė @ 2014 01 10, 14:41)
o kas tai yra "pakepti kinietiškai" ? nieko nežinau  g.gif
ir kaip šaldei? griežinėliais ar kitaip?

šaldžiau griežinėliais, po viena, paskui sušalusius sudėjau i maišelius,ar dėžutes. Patogu , keik reikia tiek pasiimi.
Skaniausi mano šeimos baklažanai yra šie :
http://www.5braskes....e.d?id=62069687
http://www.nidosrece...gsciame-padaze/
Atsiprašau , ne kinietiškai , o Kiniškai ....
tik padažu aš neapipilu visų , kas kiek nori tas tiek sau į lėkštę isipila....
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2014 01 10, 13:52)

tik padažu aš neapipilu visų  , kas kiek nori tas tiek sau į lėkštę isipila....

ohoho, skamba skaniai smile.gif Tik kiek paskui kroso bėgat, ar natūraliai tos kalorijos nelimpa prie kaulų lotuliukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 01 10, 16:02)
ohoho, skamba skaniai smile.gif Tik kiek paskui kroso bėgat, ar natūraliai tos kalorijos nelimpa prie kaulų  lotuliukas.gif ?

pas mane tai kalorijos nelima, tik lašinukai tokie nedideli kimba lotuliukas.gif
Atsakyti
ohoho, skamba skaniai smile.gif Tik kiek paskui kroso bėgat, ar natūraliai tos kalorijos nelimpa prie kaulų  lotuliukas.gif ?

Man limpa smile.gif bet pilni namai tokiu kuriems nelenda po skūra tos kalorijos nors tu ką . Bulkučių dietos gali laikytis smile.gif
Atsakyti

Mda... g.gif Visą malonumą užbraukei.Nors tikrai baklažanai kažkaip labai prisigeria tų kolorijų.Bet man ir ant grotelių pakepti gardūs.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 10, 15:19)
Mda...  g.gif Visą malonumą užbraukei.Nors tikrai baklažanai kažkaip labai prisigeria tų kolorijų.Bet man ir ant grotelių pakepti gardūs.

aha, vasarinis pats geriausias receptas, tai ant grotelių, o paskui reikia sukti galvą, kaip juos žiemai pasidėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 01 10, 16:19)
Mda...  g.gif Visą malonumą užbraukei.Nors tikrai baklažanai kažkaip labai prisigeria tų kolorijų.Bet man ir ant grotelių pakepti gardūs.

Ir man ant keptuves su vos vos aliejuku pakepti labai skanus, pjaustau riekelemis, tai gaunasi tokie blyneliai.
Atsakyti
nu tai dabar pasidalinkit, kokiais dar būdais ilgiau šviežius išlaikot? tik šaldot? o gal kažkaip kitaip? pas mane dar dabar cukinija guli sau ant spintos ir vargo nemato, galima blynus kept, apie moliūgus nekalbu, tie iki vasaros būna švieži, nu bet baklažanai juk taip neguli...
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 01 10, 16:28)
o paskui reikia sukti galvą, kaip juos žiemai pasidėti  g.gif

Nu, man kol kas tokio galvos skausmo nebuvo biggrin.gif Ką jau ten prisandėliuosi,kai derliaus 5-6 štukės gaunasi nuo penkių krūmų...
Atsakyti