nu tai dabar pasidalinkit, kokiais dar būdais ilgiau šviežius išlaikot? tik šaldot? o gal kažkaip kitaip? pas mane dar dabar cukinija guli sau ant spintos ir vargo nemato, galima blynus kept, apie moliūgus nekalbu, tie iki vasaros būna švieži, nu bet baklažanai juk taip neguli...
va va neguli todėl ir manau kad kokiu 5 krūmelių užtenka mano šeimynai . Jei derės kaip praėjusią vasarą , užteks Kiniškai, guziniškai, įdaryt , ant grotelių pakept, humuso pasidaryt - nevalgysi taigis kas diena ....
As perpjaunu per puse isilgai, isimu kazkiek minkstimo, ir idarau su farsu, truputi pakepindama pries tai, kartu su baklazanu, kuri isskrodziau, aliejaus praktiskai nepilu, sulciu atsiranda is mesos. galima deti kas tik i galva sauna, ko turi po ranka, ir vienos darzoves tinka, tik cesnako daugiau tada pridedu. Kepu orkaite, jokiu riebalu. Ant virsaus, baigaint kepti, uztarkuoju surio. kas kalorijas skaiciuoja surio nedekit
a niekas dar maximoj nebuvo, seklu neziurejo, maz symet tu violetu vel bus? Leksiu vakare pasizvalgyti, sake, seklas jau isstate pardavimui, sakiau neuginsiu jokiu baklazanu, bet po tokiu vaizdzialiu ir man prireike
a niekas dar maximoj nebuvo, seklu neziurejo, maz symet tu violetu vel bus? Leksiu vakare pasizvalgyti, sake, seklas jau isstate pardavimui, sakiau neuginsiu jokiu baklazanu, bet po tokiu vaizdzialiu ir man prireike
Snd buvau maximoje apziurejau stenda, nera tokiu seklu. As isvis savo akim netikiu, kad tokiu yra buve, nes nekaaaada nesu macius, o pro seklas niekad nepraeinu neapziurejus. Gal sumaiset su kokia kita parde
Ir as ka tik grizau, nera is vis jokiu baklazanu( vieninteliai, nebaklazaniniai kazkokie buvo, kaip suploti pomidorai, ir raudini.) O del pardes ne as sakiau, kad maximoj, pries tai buvo rasyta, tai ir nulekiau ziureti