Atsiprasau, sumaisiau.
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 01 13, 20:31)
Kad cia yra pati maciau , bet nemokesiu uz 1 pokelio pristatyma 11 litu. As turejau omeny Maxima.
QUOTE(Venta9 @ 2014 01 13, 22:44)
Kad cia yra pati maciau , bet nemokesiu uz 1 pokelio pristatyma 11 litu. As turejau omeny Maxima.
Viršijus 200 litų,užsakymas nemokamas bus

QUOTE(Venta9 @ 2014 01 13, 21:44)
ne tai turėjau omeny, tenorėjau pakelio vaizdelį parodyt. O tokius mačiau pernai ir užpernai Ermitaže. Bent jau anksčiau Ermitažas ir Maxima kažką ten bendro turėjo, kaip dabar - nesidomėjau

QUOTE(adija5 @ 2014 01 13, 22:54)
Viršijus 200 litų,užsakymas nemokamas bus
.Gal sumaišė,nes tikrai ir aš Maximoj tokių nemačiusi.O jų asortimentas metai iš metų nelabai keičiasi .Argi gali žmogus atsirinkti kur ką pirkai...

nu dar nesu pencinike, o norėčiau aišku

QUOTE(Dusia37 @ 2014 01 13, 23:15)
nu dar nesu pencinike, o norėčiau aišku

Nu jau čia dabartės kas per do

Adija5, ir sostineje ir Kaune yra skirtingo kalibro maximu, prie mano namu nedidele o yra juk supermaxima ir asortimentai skirtingi tikriausiai, bet as taip toli nevaikstau, pensinikams netik protas atsisako, bet ir kojos, Taigi geriau kuo ilgiau nebut jais.
Bet ziuriu ir mano kompas jau pensininku tapo, ne visas zinutes ikelia, kas antra tik, va kaip
Bet ziuriu ir mano kompas jau pensininku tapo, ne visas zinutes ikelia, kas antra tik, va kaip

Violetta Lunga vakar pirkau Ermitaže. Kai pamačiau, tai pasižadėjimas daugiau nieko nepirkti išgaravo

Dar ebajuje pilna tu violettu lungu
http://www.ebay.com/...7...ga&_sacat=0

Vadinasi pirmiausia patikrinti reiks savanoriu maxima, o tada iki ermitažo šliaužti

QUOTE(NERA @ 2014 01 14, 10:35)
Vadinasi pirmiausia patikrinti reiks savanoriu maxima, o tada iki ermitažo šliaužti 

Jei rasi Savanoriu pr. rasyk, man arciau,nei Ermitazas.(cia Kaune ar ne?)