Įkraunama...
Įkraunama...

Baklažanai, išmokim užsiaugint

A, supratau... Bet tada jau nebezinau kas nuo ko priklauso doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2014 02 11, 18:46)
Aš irgi pasisėjau baklažanų: Madona F1, Ruskij Razmier F1 ir Markiz F1  assa.gif Žiūrėsiu kaip seksis, pirmas bandymas šiais metais bus  smile.gif

Sveikutes , patarkite , kur isigyti Madanos seklyciu ????

Auginau Black beauty ir Valence raunde

Siandien Vilniuje schetelig lit parduotuveje radau viena pakeli F 1- hibrida ADRIA

Atsakyti
Mano irgi nerodo gyvybes baklazanai Violetta, Valence ir Begemotukai nuo pirmadienio tupi vystykluose ant radiatoriaus, net ciliai kai kurie parode uodegytes.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 02 14, 11:02)
nu vel as su klausimu, kas daiginat bonica ir  Ronde de Valence, pas mane ant gyvatuko tupi jau kokia 17 diena, niekas nesikeicia, jokiu uodegeliu. Jau pradedu prarasti vilti, dar kelias seklytes turiu, sakau, gal kisti jas be jokio daiginimo i tabl.?  g.gif  Ar dar laukti, kaip manot? Ar baklazanai labai uzsispyre siuo klausimu?

Valence paziurejau, kad isdygo per 22 dienas. Taip, kad greitai ir taviskiai turi isdygti mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniškiai irgi jau dygsta. Savaitė po sėjos. Tik aš laikau ant grindinio radiatoriaus, nes ant sieninio bijau iškepint. Gauna šilumos kokias 8 valandas ar mažiau. Gal jau reikės laukui už kokios savaitėlės kitos sėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2014 02 14, 18:04)
Sveikutes , patarkite , kur isigyti Madanos seklyciu ????

Aš sakiausi iš čia: http://www.sodui.lt/...nalams-697.html Brangios jos verysad.gif
Atsakyti
mano šių metų baklažanai dygsta taip:
vasario 2 d. visi užmerkti stimuliatoriuje 6 val. ir padėti maišeliuose ant radiatoriaus. kadangi nė vienas nerodė jokios uodegos man nusibodo į juos žiūrėt ir vasario 12 visus susėjau į vazonėlius ir pastačiau ant radiatoriaus. Pirmi išlindo vasario 14, šiandien po nakties kiti kalasi toliau.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 02 15, 10:31)
mano šių metų baklažanai dygsta taip:
vasario 2 d. visi užmerkti stimuliatoriuje 6 val. ir padėti maišeliuose ant radiatoriaus. kadangi nė vienas nerodė jokios uodegos man nusibodo į juos žiūrėt ir vasario 12  visus susėjau į vazonėlius ir pastačiau ant radiatoriaus. Pirmi išlindo vasario 14, šiandien po nakties kiti kalasi toliau.

Smagu skaityti, o aš jau pasidaviau šiemet verysad.gif . Džiaugsiuos Jūsų visų derliumi
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2014 02 15, 09:52)
Smagu skaityti, o aš jau pasidaviau šiemet  verysad.gif . Džiaugsiuos Jūsų visų derliumi

ką reiškia pasidaviau? kas čia per nuotaika? greit čiumpi sėklas ir sėji. nedrįsk vasario mėnesį nuleist rankų. pernai kovo mėnesį sėjau ir pilni namai baklažanų buvo.
Atsakyti
Va kur suo pakastas, daiginate stimuliaturiuose, todel jums ir dygsta kaip ant mieliu lotuliukas.gif As, kai naturaliai daiginu, tai ir laukiu 20-30 dienu doh.gif Kitamet pasitaisysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 02 15, 12:03)
ką reiškia pasidaviau? kas čia per nuotaika? greit čiumpi sėklas ir sėji. nedrįsk vasario mėnesį nuleist rankų. pernai kovo mėnesį sėjau ir pilni namai baklažanų buvo.

Palade, ačiū už palaikymą 4u.gif , bet net sėklų neturiu blush2.gif , viso pakelio man per daug, nes niekaip su jais nesusidraugauju doh.gif , tai galvoju gal nebesėsiu.Nežinau ko jie nori, gražūs, dideli medeliai, pilni žiedų, bet arba krenta, arba supūna, arba primezga galybę, kai jau šalta ...
Pasidžiaugsiu jūsų derliumi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2014 02 15, 13:05)
Palade, ačiū už palaikymą 4u.gif , bet net sėklų neturiu    blush2.gif , viso pakelio man per daug, nes niekaip su jais nesusidraugauju  doh.gif , tai galvoju gal nebesėsiu.Nežinau ko jie nori, gražūs, dideli medeliai, pilni žiedų, bet arba krenta, arba supūna, arba primezga galybę, kai jau šalta ...
Pasidžiaugsiu jūsų derliumi smile.gif

baik juokus, kiek ten tas pakelis tekainuoja, Violetta Lunga visuose ermitažuose yra, kelis litus kainuoja,sėklų liks kitiems metams. jei nemezga, vadinas netręši. Kai užsispyriau juos būtinai užsiauginti, atsispausdinau tą bibliją ir eidama pas baklažanus vis nešiaus ir skaičiau:
http://uaseed.com/teplica/699.htm

Atsakyti