Įkraunama...
Įkraunama...

Baklažanai, išmokim užsiaugint

Isdyde keli blush2.gif Gal teisingiau butu iskart isversti,nes nespes uzaugti g.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2013 04 10, 11:33)
Isdyde keli  blush2.gif Gal teisingiau butu iskart isversti,nes nespes uzaugti  g.gif

nu juk niekas nežino, kokia vasara bus, gal iki spalio saule džiaugsimės smile.gif Tegu auga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 04 10, 09:54)
OHO  rolleyes.gif O kada sėjot? Mano tik su trečia pora tikrų lapelių. Sėjau kovą, tikslios dienos mintinai nepamenu, užrašuose rasčiau

Seti vasario 21 d. O lapu poras dabar ir as suskaiciavau - penkta pora lapu ir pumpurai pas kai kuriuos mirksiukas.gif Foto bus kai zydes tongue.gif Siaip tai auga tikrai graziai, neistyse kaip kad pomidorai, nors ir palange pietine, bet ta pacia diena ir pomidorai keli buvo paseti, tai jau dvigubai uz baklazanus aukstesni, ir ziedus taip pat krauna....
Atsakyti
vasario 21 buvo labai gera diena smile.gif Ar žinojot, ar nespecialiai tada sėjot?
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 04 10, 15:29)
vasario 21 buvo labai gera diena smile.gif Ar žinojot, ar nespecialiai tada sėjot?

Taip taip, zinojau biggrin.gif, akys vakarais jau isvarvet baigdavo, kol viska suskaitydavau, kada ka set susideliodavau doh.gif. Bet pomidoram ta diena vis tik per ankti set buvo - ziauriai perauge (idomu, katra gi mane ikalbejo set pomikus ankstyvesniam derliui g.gif ). Baklazanams irgi manau per anksti, bet gal cia mano veisle tokia ankstyva...
Atsakyti
o kokia veisle?
Atsakyti
Manieji Korol Sibiri, rusiska, Seklelej pirkta. Dar rusu forume pasiskaicius ieskojau baltu baklazanu veisliu, bet Seklelej nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2013 04 11, 07:31)
Manieji Korol Sibiri,

aš šitų irgi labai norėjau, bet negavau šiais metais.
Vis parodykit kaip jie auga, kaip derlius (foto tai jų įspūdingai atrodo), labai įdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 11, 08:39)
aš šitų irgi labai norėjau, bet negavau šiais metais.
Vis parodykit kaip jie auga, kaip derlius (foto tai jų įspūdingai atrodo), labai įdomu  smile.gif

Gerai, nepazadu, bet pasistengsiu karts nuo karto juos vis parodyt ax.gif
Sekmadieni vyro sesuo i Vilniu vaziuos, tai galiu pora perduot mirksiukas.gif, auginkites....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karambole: 11 balandžio 2013 - 08:39
na, nors papasakokit smile.gif Parodyt užteks tada, kai aplipę vaisiais bus smile.gif
Dėkui už pasiūlymą, parašiau až.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 11 balandžio 2013 - 09:57
http://www.sodininka...pped-tonga.html

Ar siuos kas auginot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JORIJA: 11 balandžio 2013 - 11:15
QUOTE(JORIJA @ 2013 04 11, 12:13)

as pernai auginau, daugiau neauginsiu... biggrin.gif

"Vaisiai nedideli, ovalūs, skinami su kekėmis. Valgomi žali, galima kepti, konservuoti. Vaisius galima naudoti floristinėms kompozicijoms. "

va cia visa tiesa apie jus parasyta... lotuliukas.gif
maziukai sudukai, neskanus... nebent tik del grozio, nes grazus, ir idomumo galima auginti...
Atsakyti