Įkraunama...
Įkraunama...

Baklažanai, išmokim užsiaugint

QUOTE(saintlina @ 2013 03 26, 15:38)
taip, jos  smile.gif

Mano Oskariukas mazesnis... Na, bet vyras biggrin.gif
Bet ir pomidorai kokie pas tave bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti
pomidorai irgi ne visi tokie, čia mėnesio amžiaus smile.gif Jaunesni mažesni.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 03 26, 15:43)
pomidorai irgi ne visi tokie, čia mėnesio amžiaus  smile.gif  Jaunesni mažesni.

Nepavydziu tokiu dideliu tau blush2.gif

O as blogai iziuriu ar cia kazkokie garbanoti baklazano lapai? Pas mane tai normalus-kaip ir visu... O tavo tokie kaip savojos kopusto lapai.
Atsakyti
aš ir pati sau nepavydžiu biggrin.gif Bet ką daryt, kad auga anie kaip pasamdyti?
Einu net pasižiūrėsiu, ar tikrai garbanoti tie baklažanai unsure.gif
Nu gal truputį.. bet tikrai ne tokie kaip Savojos kopūstai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 26 kovo 2013 - 15:55
Ech... pietine puse smile.gif
Gal ir vaisiai bus garbanoti? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na, vaisiai turėtų būti standartiniai smile.gif

Dalį sparčiausiai augančių jau pernešiau ant kitos palangės, tegu kiek pasigrūdina.
Atsakyti
Su sv. Velykom!

Mano baklazanai padare man velykine dovana - radau dvi kilpeles. wub.gif Siaip seti kovo 13, paskui trukus kantrybei atseti, po savaites i kita indeli dar kita veisle paseta, kuri dar jokiu gyvybes zenklu nerodo... As jau siemet buvau baklazanus visiskai nurasius, nes viskas dygsta kaip is katalogo, o tie... Na, bet panasu, kad jie arba kvaili, kad taip ilgai mane kankino, arba labai protingi, nes mate, kad uz lango sniegas - nera cia ko list is siltu patalu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2013 03 31, 11:33)
Su sv. Velykom!

Mano baklazanai padare man velykine dovana - radau dvi kilpeles.  wub.gif Siaip seti kovo 13, paskui trukus kantrybei atseti, po savaites i kita indeli dar kita veisle paseta, kuri dar jokiu gyvybes zenklu nerodo... As jau siemet buvau baklazanus visiskai nurasius, nes viskas dygsta kaip is katalogo, o tie... Na, bet panasu, kad jie arba kvaili, kad taip ilgai mane kankino, arba labai protingi, nes mate, kad uz lango sniegas - nera cia ko list is siltu patalu  lotuliukas.gif

Pas mane siemet irgi bus vos keletas baklazanu, nepasejau laiku . Galvoju kai tiek mazai kur jos persodint g.gif gal jiems patiktu tuneliuke su agurkais . Nakti uzdengti , diena atidengti .
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2013 04 03, 22:55)
Pas mane siemet irgi bus vos keletas baklazanu, nepasejau laiku . Galvoju kai tiek mazai kur jos persodint g.gif  gal jiems patiktu tuneliuke su agurkais . Nakti uzdengti , diena atidengti .

Na, mazai, tai mazai... Pirmi metai mano darzininkystes blush2.gif . Uztai, atrodo, pagaliau visi baklazanai sudygo wub.gif 15 skilcialapiuotu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stryga: 04 balandžio 2013 - 20:06
Merginos, kaip jusu baklazanai laikosi? Maniskiai jau ziedus sukrove bigsmile.gif ... Kai prazys tai nufotkinsiu.... Saintlina, ar jusu dar ziedu nekrauna? Nes pagal dydi tai musu turbut panasus butu ax.gif
Atsakyti
ne, maniškiai dar be žiedų, ačiū Dievui biggrin.gif Nors dydžio tai jau tikrai tokio, kad laikas būtų į šiltnamį sodint.

Parodykit foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2013 04 10, 09:22)
Merginos, kaip jusu baklazanai laikosi? Maniskiai jau ziedus sukrove bigsmile.gif ... Kai prazys tai nufotkinsiu.... Saintlina, ar jusu dar ziedu nekrauna? Nes pagal dydi tai musu turbut panasus butu  ax.gif

OHO rolleyes.gif O kada sėjot? Mano tik su trečia pora tikrų lapelių. Sėjau kovą, tikslios dienos mintinai nepamenu, užrašuose rasčiau
Atsakyti