QUOTE(georgiana @ 2013 03 11, 14:05)
Aciu
yerena uz atsakyma, na is tiesu truputi prisibijau seti pvz. exibition svogunus is sekliuku, pernai taip bandziau, bet man dirvoj nunyko siuliukai, kaimynei dar daviau viena indeli ir pas ja ta pats ivyko matyt prasta esu sejike arba sekliukai manes nemyli
Venta9 dekui uz zinute, na net nezinau dirva toks juodzemis sakyciau su trupuciu arkliukokakaliuko nuo pernai

na gal man nevyko su seklomis tiesiog sutapimas, na bandysiu pirkti is PC nors symet kazko labai anksti parduoda, man vienais metais buvo taip kad suskubau prisipirkti, na bandos jausmas pasitaike tai eme namuose ir daigintis pradejo, kad ir vesiau laikiau
Tai va mergikes dekui dar karta uz zinutes

ir Aciu uz sveikinimus
Labukas, istiesu gal problema zemese, nes pas mane irgi niekada geru svogunu nebuna, na sakyciau ne zirnio dydzio, bet vidutiniai, o noretusi dideliu. Jau seklu visokiu isbandziau, tai ir nustojau ieskoti vis mandresniu. O is seklu labai patiko auginti, ypac tuos didziuosius. Na jie neuzaugo po 500g., bet po 200 buvo, tai man jau ir tokie tenkino, o skonis irgi labai , labai patiko.
Tiesa merginos ,patarkite kokias seklas pirkti ir kaip auginti, kad visada zaliu svogunu tureti, nes labai megstame. Nes kai augini galvoms tai skabai salotoms, bet sako nelabai gerai, nes galvos mazos buna, ar tai tiesa? Kaip jus darote?