Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas namuose

QUOTE(klaara @ 2013 03 05, 21:31)
Bėdos su vaizduote šitoj vietoj ,ane? bigsmile.gif Taigi prisiminkit KAIP įsijungia vaizduotė apie orgazmus ir tt -gal "pramuš" smile.gif mirksiukas.gif
Man ir apie orgazmus niekaip nepramuša. schmoll.gif Kiek išmanau fiziologiją, orgazmą sukelia tam tikrų vietų stimuliavimas. Tai labai skrupulingai nagrinėdama turėčiau klausti apie dydžius. Bet susilaikysiu.
Taip, lyginant su kai kurių vaizduote - tikrai bėdos. Bet čia matyt todėl, kad vitamino C nepavartojau.
Atsakyti
QUOTE(Biški @ 2013 03 05, 21:42)
Radot ką lygint. Jei jau rizikos grupė, tai ir važiuoji ligoninėn. Nei viena gimdančių namie nepriskirta jokioms rizikos grupėms.

ar tikrai? si vakara i laida prisiskambinusi viena mamyte, kuri gimde su J, pasake, kad " Jurga yra sventoji" [citata] biggrin.gif tai gal visgi pries gimdant namuose dar reiketu ir pas psichologa apsilankyti?
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2013 03 05, 21:38)
Jūs suvokiat, kad prieštaraujat pati sau? Paskaitykit dar kartą paryškintus sakinius.

Be to, žodžiai būtinai ir gali nėra sinonimai. Šiaip jau dažniausiai ligoninėse gimdančios moterys supranta, kad komplikacijos būti GALI, tačiau taip pat žino, kad tai NEBŪTINAI įvyks. Netgi viliasi, kad neįvyks. Tačiau vistiek pasirūpina, kad GALIMOS komplikacijos metu galėtų gauti pačią profesionaliausią pagalbą.
O va tos nieko nebijančios elgiasi kaip neprotaujantys vaikai - kai mama sako, vaikeli, nelipk į medį, gali iškrist, atsako - nieko man nenutiks. Kai taip elgiasi vaikai, yra suprantama, nes jie dar nesuvokia galimų savo elgesio pasekmių, bet kai taip daro suaugusi moteris, kuri yra atsakinga ne tik už savo, bet ir už ateinančio vaikučio gyvybę, mažiausia, ką galiu padaryti, tai pasukioti pirštą prie smilkinio.

Aha,vadinas labai daug neatsakingų vaikų(tų,gimdančių namuos) pagal jus-ne tik Lietuvoj bet ir Europoj,Amerikoj,Australijoj ...?O va,VISOS gimdančios ligoninėj šimtų procentų atsakingos.Negi tikrai tuo tikit? g.gif rolleyes.gif
Aš lygiai taip pat galiu pasukiot ties smilkiniu toms,kurios"net ant galvos galėtų atsistot kad tik vaikeliui būtų viskas gerai"-toks jausmas kad tokios moteriškės niekad nėra girdėjusios kad gimdymo sėkmė labai priklauso ir nuo GIMDYVĖS POZOS smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 05 kovo 2013 - 20:56
QUOTE(Terezza @ 2013 03 05, 19:38)
Jūs suvokiat, kad prieštaraujat pati sau? Paskaitykit dar kartą paryškintus sakinius.

Be to, žodžiai būtinai ir gali nėra sinonimai. Šiaip jau dažniausiai ligoninėse gimdančios moterys supranta, kad komplikacijos būti GALI, tačiau taip pat žino, kad tai NEBŪTINAI įvyks. Netgi viliasi, kad neįvyks. Tačiau vistiek pasirūpina, kad GALIMOS komplikacijos metu galėtų gauti pačią profesionaliausią pagalbą.
O va tos nieko nebijančios elgiasi kaip neprotaujantys vaikai - kai mama sako, vaikeli, nelipk į medį, gali iškrist, atsako - nieko man nenutiks. Kai taip elgiasi vaikai, yra suprantama, nes jie dar nesuvokia galimų savo elgesio pasekmių, bet kai taip daro suaugusi moteris, kuri yra atsakinga ne tik už savo, bet ir už ateinančio vaikučio gyvybę, mažiausia, ką galiu padaryti, tai pasukioti pirštą prie smilkinio.

tai juk ir gimdancios namuose tai suvokia. Visko issiklausinejau akuseres, i viska ji man atsake, papasakojo savo rimciausius atvejus. Del to ir norim gimdyti su kvalifikuotom akuserem, kurios veiktu savo atsakomybes ribose, pastebejus nukrypima- transportuojames ligoninen. Velgi, buvau anksciau ikelus galimu komplikaciju scenarijus ir kaip jie sprendziami namuose, kol atvyksta pagalba.

gimdancios namuose nera naivios, jos nemano, kad niekada nieko nenutiks. Jos ruosiasi ir gana stipriai, kad to nebutu. Fiziskai, informaciskai, psichologiskai.

baikim gal jau apie jurgas, miskelius, bugnus, orgazmus- sitas uzsiciklinimas neprives prie nieko. Ne to siekiama sita iniciatyva.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2013 03 05, 21:52)
baikim gal jau apie jurgas, miskelius, bugnus, orgazmus- sitas uzsiciklinimas neprives prie nieko. Ne  to siekiama sita iniciatyva.
Agha, iniciatyva siekiama išsukti saviveiklininkių šiknas, kaip kažkuri teisingai įvardino.

QUOTE(klaara @ 2013 03 05, 21:51)
Aha,vadinas labai daug neatsakingų vaikų(tų,gimdančių namuos) pagal jus-ne tik Lietuvoj bet ir Europoj,Amerikoj,Australijoj ...?O va,VISOS gimdančios ligoninėj šimtų procentų atsakingos.Negi tikrai tuo tikit? g.gif  rolleyes.gif
Nelyginkit. Kiek teko peržiūrėti (ankstesnėje temoje įkeltos) filmuotos medžiagos - niekas nei būgnais groja, nei vaiką po vandeniu ilgiausiai mirko, nei ant pilvų paišo, nei glostinėjasi.
Akušerė priima gimdymą ir jokių mistikų, orgazmų ir susidievinimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mititėja: 05 kovo 2013 - 20:57
Ka tik skaiciau, kaip ta Jurga, gimdymo veiklais sustojus, atveze moteriske i gimdymo namus, paliko prie duru ir prigrasino apie ja nieko nepasakoti.. vaika trauke su replem, nes cezari daryti buvo pervelu.. Vos isgyveno mergyte..
Baisu, sakyciau.. Net jei tai vienintelis atvejis, bet tas vaikas tavo - baisu..
Atsakyti
kaip pažiūrėti tos laidos kartojimą?
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2013 03 05, 19:51)
Aha,vadinas labai daug neatsakingų vaikų(tų,gimdančių namuos) pagal jus-ne tik Lietuvoj bet ir Europoj,Amerikoj,Australijoj ...?O va,VISOS gimdančios ligoninėj šimtų procentų atsakingos.Negi tikrai tuo tikit? g.gif  rolleyes.gif
Aš lygiai taip pat galiu pasukiot ties smilkiniu toms,kurios"net ant galvos galėtų atsistot kad tik vaikeliui būtų viskas gerai"-toks jausmas kad tokios moteriškės niekad nėra girdėjusios kad gimdymo sėkmė labai priklauso ir nuo GIMDYVĖS POZOS smile.gif

O jūs skiriat metaforas nuo teiginių?
Ir dar kartą kartoju - kai gimdžiau ligoninėj, niekas manęs prie lovos nepririšo. Netgi dar daugiau - galėjau rinktis pozą tokią, kokios tik norėjau.
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2013 03 05, 19:57)
Agha, iniciatyva siekiama išsukti saviveiklininkių šiknas, kaip kažkuri teisingai įvardino.
Nelyginkit. Kiek teko peržiūrėti (ankstesnėje temoje įkeltos) filmuotos medžiagos - niekas nei būgnais groja, nei vaiką po vandeniu ilgiausiai mirko, nei ant pilvų paišo, nei glostinėjasi.
Akušerė priima gimdymą ir jokių mistikų, orgazmų ir susidievinimų.

Nu baikit ta pati per ta pati kaip sugedus plokstele! Laiko atgal nepasuksi, jeigu iteisins gimdymus namuose nuo 2013 metu, tai jie netaps legalus 2009 ir staiga visoms savamokslems pribuvejoms - jokiu pasekmiu. Ju veikla buvo vykdoma tada, kai tai buvo nelegalu ir uz tai jos tures atsakyti. O gimimas.lt iniciatyva NERA pradeta pribuveju, bet - mamu. Tokiu mamu, kurios noretu namuose gimdyti su AKUSERE, o ne su belekuo. Prie ko cia svamoksles pribuvejos. Noretu su jom gimdyt - nesikreiptu i teismus, o ir toliau paslapciukais susitartu so kokia "nusimanancia" ir toliau gimdytu.
Atsakyti
QUOTE(LasiukeUK @ 2013 03 05, 20:15)
Nu baikit ta pati per ta pati kaip sugedus plokstele! Laiko atgal nepasuksi, jeigu iteisins gimdymus namuose nuo 2013 metu, tai jie netaps legalus 2009 ir staiga visoms savamokslems pribuvejoms - jokiu pasekmiu. Ju veikla buvo vykdoma tada, kai tai buvo nelegalu ir uz tai jos tures atsakyti. O gimimas.lt iniciatyva NERA pradeta pribuveju, bet - mamu. Tokiu mamu, kurios noretu namuose gimdyti su AKUSERE, o ne su belekuo. Prie ko cia svamoksles pribuvejos. Noretu su jom gimdyt - nesikreiptu i teismus, o ir toliau paslapciukais susitartu so kokia "nusimanancia" ir toliau gimdytu.

Čia reikia suprast, kad tas belekas, tai gydytojai, taip? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mititėja @ 2013 03 05, 20:50)
Man ir apie orgazmus niekaip nepramuša.  schmoll.gif

keletas straipsniu anglu k. visi paskelbti autores bloge, antrasis is nurodytu buvo publikuotas ir leidinyje midwifery today.

gimdymas ir juokas . prie straipsnio pridetas inos gaskin interviu ir vieno gimdymo nuotraukos.

gimdymas ir orgazmas

baime ir skausmas

kai pati ruosiausi gimdyti, skausmo baime buvo viena is mano problemu, todel intensyviai ieskojau informacijos apie tai. buvau radusi ir daugiau straipsniu, bet neprisimenu jau nei autoriu, nei kur buvo paskelbti.

jau pasibaigusioje temoje buvau davusi nuoroda i straipsni (knygos pristatyma knygu mugeje) apie psichologijos (minciu, jausmu, isitikinimu) ir fiziologijos (kuno reakciju, sveikatos) rysi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 05 kovo 2013 - 21:21
QUOTE(ragnez @ 2013 03 05, 22:20)
keletas straipsniu anglu k. visi paskelbti autores bloge, antrasis is nurodytu buvo publikuotas ir leidinyje midwifery today.

gimdymas ir juokas . prie straipsnio pridetas inos gaskin interviu ir vieno gimdymo nuotraukos.

gimdymas ir orgazmas

baime ir skausmas

kai pati ruosiausi gimdyti, skausmo baime buvo viena is mano problemu, todel intensyviai ieskojau informacijos apie tai. buvau radusi ir daugiau straipsniu, bet neprisimenu jau nei autoriu, nei kur buvo paskelbti.

jau pasibaigusioje temoje buvau davusi nuoroda i straipsni (knygos pristatyma knygu mugeje) apie psichologijos (minciu, jausmu, isitikinimu) ir fiziologijos (kuno reakciju, sveikatos) rysi.

Ačiū,Ragnez mirksiukas.gif
Deja,stipriai abejoju ar tai pasieks mititėjos sąmonę...
Atsakyti