QUOTE(erdnixxx @ 2013 03 09, 12:58)
sveika

as dar neturiu breketu, bet va, tu idomiai cia rasai, turbut taip ir buna...todel manau, kad jie visu pirma yra kaip gydomoji priemone, o ne grozio suteikianti...as tikrai ju nesideciau, jei dbr nelystu didziules problemos del blogo sakandzio....tai turbut mano pasirinkimas yra arba laukti kol be dantu liksiu, arba jau geriau buti su pasikeitusiu veideliu, bet su savais dantimis

manau breketai sukurti ne groziui , o pirmiausia, kaip pagalba zmogui

tai va, kai zinau ko nori, tai nebaisu ir tokie pasikeitimai

o jei del grozio, tai tikrai nerizikuociau
As taip pat turiu gilu sakandi,bet man problemu nesukelia,o kas jums del to yra? As tik noriu kad man bent virsutiniai dantys butu is sono ziurint tiesus,nes jie dabar pasvire i vidu. Kaip merginos cia diskutuoja,kad keicia veido forma,tai as net noreciau pakeisti,nes dabar pas mane iz sono ziurint dantukai i vidu pasvire,tai automatiskai smakras atsikises,nosis ilga ir zemyn atrodo,o dantys butu lygiai,manau visai as pati net grazesne buciau

Net man atrodo geriau jau truputi i isore dantukai nei i vidu sugriuve. O gal as cia visai nusikalbu ir neimanoma breketais to padaryti?

Tai va man konsultacija nusikelia,nes issikeliu kitur gyventi,beje arciau vieno miesto kur yra visos orto,tai kaip ir daugmaz nusprendusi pas ka eisiu,jei kuom gales apskritai padeti