Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 58 tema

QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 03 10, 21:56)
Pas mane apatinio zandikaulio dantu dantenos irgi nusileido daug zemiau, tai dabar taip baisu, kad uzdejus breketus blogiau nebutu, o ir keistas maudimas visada toks jausmas, kad saknis skaudetu...Bet kieklankiaus pas odontologus, higiena dariaus visad sako, kad viskas gerai.. g.gif  g.gif

O jautrus tie dantukai, kur pasislinke dantenos? gal dar ne daug del to nieko nesako...o jums pries uzdedant breketus jos nuslinko ar po breketu nesiojimo paslinko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erdnixxx @ 2013 03 10, 22:46)
O jautrus tie dantukai, kur pasislinke dantenos? gal dar ne daug del to nieko nesako...o jums pries uzdedant breketus jos nuslinko ar po breketu nesiojimo paslinko? smile.gif

Jautrus priekiniai 6 dantys, nuo ju kaip tik ir pasmukusios dantenos, na nedaug, bet as pati matau pokycius, o ir baisu, kad dar daugiau nenuslintu smile.gif O viskas atsitiko po breketu nuemino. Na nezinau, gal tam itakos turi auskaras liezuvyje smile.gif
Atsakyti
Cia skaiciau kazkieno komentara kad del grozio aceit breketu nesidetu zmogus doh.gif as susidejau tik del estetikos ir grozio, koks malonumas visa gyvenima vaikscioti kaip "vampyrei", esu kazkada ir tokiu komentaru susilaukusi doh.gif plius apnasos, del susigrudimu as nespeju higienos darytis nors dantis kiekviena vakara valiau vieno dancio sepetuku, siulu ir skysciu o kaip ruduoja taip ruduoja. doh.gif aisku buvo ir tokiu nuomoniu, kad sitiek metu gerai buvo, ka cia sugalvojai, bet jeigu as noriu blush2.gif antra diena ziauriai gailejausi bet dabar gyvent galima smile.gif jausti as juos visada jauciu kolkas g.gif
beje, nezinau, ar pas mane burnoj kazkas vyksta ar as pati igudau bet jei pirmom dienom neprakisdavau siulo nes jis nelisdavo po vielute tai sian ta padariau be didesniu vargu ir netgi i pati galini prakisau kur is pradziu isvis be sansu buvo, visai nelindo bigsmile.gif tik nezinau ar yra kazkoks specialus siulas breketams, niekur nerandu, nors eina man ir su paprastu g.gif
beje mano pagrinde beda yra dantuku jautrumas, kas ryta su nauju jausmu atsikeliu ir nezinau ar siandien galesiu ka nors ikast ar ne, taciau vakare man labai padeda ramuneliu arbata, viska kaip ranka nuima bigsmile.gif gaila diena jos nepagersi nes uzmigsiu darbe biggrin.gif bet ir pirmom tom sunkiausiom dienom ji man dare stebuklus mirksiukas.gif taip kad ateityje jei kazkam aktualu butu mirksiukas.gif
ir nebeduria man jau thumbup.gif

Tasa, tiesa pasakius rimtai, as tavo kreivu dantuku niekada nepastebejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 03 10, 23:10)
Jautrus priekiniai 6 dantys, nuo ju kaip tik ir pasmukusios dantenos, na nedaug, bet as pati matau pokycius, o ir baisu, kad dar daugiau nenuslintu smile.gif O viskas atsitiko po breketu nuemino. Na nezinau, gal tam itakos turi auskaras liezuvyje smile.gif

o jetau, po nuemimo? doh.gif nu as jau visai pasimeciau, nu ka man daryti, kad tas dantenas issaugoti savo vietoje g.gif siaubas kazkoks blink.gif
Papildyta:
Cia turbut mano komentara skaitei smile.gif as tik norejau pasakyti, kad breketai turbut buvo sukurti kaip ir problemoms spresti, o ne butent del estetikos....o kas jau ka daro ir del kokiu priezasciu, tai man tikrai nesvarbu 4u.gif tiesiog as tam dbr tikrai nesiryzciau, ir del amziaus ir del pripratimo ir kazkaip to ,,skausmelio" nenoriu jau na ir del baimes, kad veidelis pasikeis... g.gif nors ir dantys nera grazus, bet pas mane niekad nesikaupdavo jokios apnasos net ir tuose susigrudusiuose dantyse...cia man rodos priklauso ne nuo pacios asmenines higienos, bet gal tiesiog nuo polinkio i apnasu kaupimasi ant dantu...per visa gyvenima tik du kartus dariaus higiena...tai va, kazkaip buvau jau susitaikius su tais dantim, niekad jokiu komentaru nesusilaukdavau kazkodel, visi buvo apsiprate ir dar net sakydavo nesitiesink tikrai tau tinka biggrin.gif bet dbr galvoju, gal panos is pavydo taip sakydavo, kad nebuciau grazesne uz jas lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 03 10, 22:37)
Cia skaiciau kazkieno komentara kad del grozio aceit breketu nesidetu zmogus  doh.gif as susidejau tik del estetikos ir grozio, koks malonumas visa gyvenima vaikscioti kaip "vampyrei", esu kazkada ir tokiu komentaru susilaukusi  doh.gif plius apnasos, del susigrudimu as nespeju higienos darytis nors dantis kiekviena vakara valiau vieno dancio sepetuku, siulu ir skysciu o kaip ruduoja taip ruduoja.  doh.gif aisku buvo ir tokiu nuomoniu, kad sitiek metu gerai buvo, ka cia sugalvojai, bet jeigu as noriu  blush2.gif antra diena ziauriai gailejausi bet dabar gyvent galima  smile.gif jausti as juos visada jauciu kolkas  g.gif
beje, nezinau, ar pas mane burnoj kazkas vyksta ar as pati igudau bet jei pirmom dienom neprakisdavau siulo nes jis nelisdavo po vielute tai sian ta padariau be didesniu vargu ir netgi i pati galini prakisau kur is pradziu isvis be sansu buvo, visai nelindo  bigsmile.gif tik nezinau ar yra kazkoks specialus siulas breketams, niekur nerandu, nors eina man ir su paprastu  g.gif
beje mano pagrinde beda yra dantuku jautrumas, kas ryta su nauju jausmu atsikeliu ir nezinau ar siandien galesiu ka nors ikast ar ne, taciau vakare man labai padeda ramuneliu arbata, viska kaip ranka nuima  bigsmile.gif gaila diena jos nepagersi nes uzmigsiu darbe  biggrin.gif bet ir pirmom tom sunkiausiom dienom ji man dare stebuklus  mirksiukas.gif taip kad ateityje jei kazkam aktualu butu mirksiukas.gif
ir nebeduria man jau  thumbup.gif

Tasa, tiesa pasakius rimtai, as tavo kreivu dantuku niekada nepastebejau
biggrin.gif

nu *****, dabar pradesiu gailetis kad sukisiu 4 tukstancius i juos. geriau kur nors paatostogauciau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif taša, pas tave tikrai jau dantukai į savo vietas keliauja, sveikinimai su pokyčiais 4u.gif

QUOTE(taša @ 2013 03 10, 20:32)
prisiminiau idomu fakta. kad pieninius dantukus as turejau tiesus, db prisiminus foto is vaikystes.. bet va jie nenorejo iskrist, bet pastovus jau priekiniai lindo. teko israut pieninius. matyt kazkaip uzsikabino ir sie tau- uzaugo kreivi . abidna...sad.gif

Į pieninių dantų temą... Aš su savo kreivais viršutiniais pati prisidirbau, nes neleisdavau traukti dantų. Tai buvo taip, kad dar kabo pieniniai visi išklerę, o už jų jau išaugę nuolatiniai dantys, todėl pirmukai sugriuvę į vidų, o va kiti dantys sugalvojo augt ant viršaus arba dar kaip nors. Apačia per stebuklą buvo tiesi, bet protinių dantų dėka viskas išsistumdė, viršuj protiniai irgi pasidarbavo, galas išsivažinėjo. Et, durna ir baili buvau vaikystėj. smile.gif Belieka pasidžiaugti, kad yra toks reikalas kaip breketai ir galima viską susitvarkyt smile.gif

Mano dantų fronte dabar ramuma, kartais viršų pamaudena, bet nestipriai. Lyg ir niekas labai nesikeičia. 03 25 eisiu į vizitą, keis apačios lanką, galbūt gausiu gumyčių viršuje ir gal prikabins viršutinius septintukus. Ir tos dienos proga reiks atnaujint albumą, nes viršui bus lygiai mėnesis smile.gif kaip greit tas laikas šuoliuoja!
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2013 03 10, 21:03)
O aš neabejoju, kad iki balandžio vidurio pirmukai bus tiesūs  thumbup.gif  Orto daug tokių pavyzdžių mačiusi, žino, ką sako  4u.gif  Labai lauksiu foto  mirksiukas.gif
Tikrai žmonės nepastebi, arba tiesiog nesureikšmina taip, kaip mes. Net jeigu mano atveju artimi žmonės stebėjosi, kam tie breketai, tai tavo atveju tuo labiau  biggrin.gif  Na, dabar tikrai galim pasakyt, kad imamės gydymo tik dėl savęs ir gerenės pačių savijautos  drinks_cheers.gif

mhm drinks_cheers.gif tikiuosi ir as! nors ir sunkiai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(takemyscars @ 2013 03 11, 11:30)
kaip greit tas laikas šuoliuoja!

tikrai! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Oi tie sapnai, sapnai biggrin.gif Buvo ir man tokiu, kad sapnuoji, kad visi breketai isluzinejo, paskui pasikeli ryte pasiziuri, kad viskas vietoj tai, net lengviau pasidaro ax.gif Va cia kada sapnavau, kad vaziavau pas orto ir pamirsau ploksteles paimt lotuliukas.gif

Del spec siulo, tai yra jisai. Su juo geriau uzkist uz breketu vieluciu. Pirkau as vaistinej mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes wink.gif
Paveluotai, bet su praejusia musu dienele 4u.gif

Kiek bedaryciau nuotrauku, pas mane jokio judejimo nevyksta sad.gif Arba turiu kiekviena kart milimetro tikslumu tieisai laikyti galva, nes kitaip labai sunku iziuret ar tas centras nors kiek juda. Kartais net atrodo, kad jis visai ikita puse juda lotuliukas.gif

Man taip pat visi sakydavo, kad nieko blogo mano dantims, kol nepaodydavu savo problemos ir komplekso priezasties. O dabar kai su breketais, tai viskas dar aiskiau matoma.

Siandien jau issigandau, kad breketukas atsiklijavo, nes su liezuviu pajudinau dantuka ir toks jausmas, lyg kazkas atskilo. Bet ir dabar pajudinus tas pats vyksta, tad gal dantukas kliba g.gif
Atsakyti
Kazkas prase pasidaryt foto to mano tarpuko, bet foto gavosi baisios... tai kita karta perfotografuosiu ir idesiu
Atsakyti
As siandien buvau konsultacijoje pas V.Budriene, likau be galo patenkinta, per 5 min pasake visa esme 4u.gif tikrai desiuosi pas ja breketus.
tik gaila, kad mano atveju teks detis tuos brangiuosius, beligaturinius, nes tik sitie yra tinkami mano atvejui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 03 11, 19:18)
Kazkas prase pasidaryt foto to mano tarpuko, bet foto gavosi baisios... tai kita karta perfotografuosiu ir idesiu

Aš prašiau 4u.gif labai lauksiu nuotraukų, nes ir pas mane tie tarpeliai aktuali problema. Aš pati irgi prieš kelias d įmečiau į albumą naujausias foto, tai buvau nustebusi, kad vizualiai jau tikrai beveik jų nesimato. Aišku, braukiaunt liežuviu, aš juos jaučiu, ir man jie atrodo vis dar tokie pat dideli doh.gif 19d laukia vizitas, įdomu,ką darys g.gif
Atsakyti