Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai - 58 tema

QUOTE(MrsM @ 2013 03 12, 13:31)
As siandien buvau konsultacijoje pas V.Budriene, likau be galo patenkinta, per 5 min pasake visa esme  4u.gif  tikrai desiuosi pas ja breketus.
tik gaila, kad mano atveju teks detis tuos brangiuosius, beligaturinius, nes tik sitie yra tinkami mano atvejui unsure.gif

Sveikinu su tokiomis geromis naujienomis bigsmile.gif Kada tavo 'pakaustymo' diena? Jeigu dantukai susigrūdę, o nenorim jų rauti, tenka tuos brangesniuosius dėtis, nieko nepadarysi 4u.gif
Atsakyti
Rytoj uzsairegistruosiu, tada tiksliai ir zinosiu, kada uzdes breketus smile.gif

Beje kaip manot apsimoka imti brangesnius keramikinius beligaturinius, ar jie tikrai maziau matosi negu metaliniai beligaturiniai? Googlinau, bet tarp begales foto pasimeciau, kur butent beligaturiniai keramikiniai, kur paprasti keramikiniai g.gif
Atsakyti
QUOTE(MrsM @ 2013 03 12, 19:00)
Rytoj uzsairegistruosiu, tada tiksliai ir zinosiu, kada uzdes breketus smile.gif

Beje kaip manot apsimoka imti brangesnius keramikinius beligaturinius, ar jie tikrai maziau matosi negu metaliniai beligaturiniai? Googlinau, bet tarp begales foto pasimeciau, kur butent beligaturiniai keramikiniai, kur paprasti keramikiniai g.gif

Beligaturiniai tur specialias dureles uzraktus. O paprastuos lanks fiksuojams gumelem.
Atsakyti
QUOTE(MrsM @ 2013 03 12, 19:00)
Beje kaip manot apsimoka imti brangesnius keramikinius beligaturinius, ar jie tikrai maziau matosi negu metaliniai beligaturiniai?

Palyginimui nuoroda į foto skaidrių beligatūrinių kombinuotų su metaliniais beligatūriniais:
http://damonbraces.c...hoose/index.php
Beje, norėjau paklausti, koks kainos skirtumas? ax.gif Kiek mokėtum už skaidrius, o kiek už metalinius beligatūrinius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Highlander: 12 kovo 2013 - 18:45
QUOTE(Highlander @ 2013 03 12, 19:43)
Palyginimui nuoroda į foto skaidrių beligatūrinių kombinuotų su metaliniais beligatūriniais:
http://damonbraces.c...hoose/index.php
Beje, norėjau paklausti, koks kainos skirtumas?  ax.gif  Kiek mokėtum už skaidrius, o kiek už metalinius beligatūrinius?

Dekui uz nuoroda 4u.gif
kainos skirtumas tiesiog juokingas, vos 200 lt, uz beligaturinius metalinius 3000, uz beligaturinius keramikinius- 3200 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MrsM @ 2013 03 12, 20:34)
kainos skirtumas tiesiog juokingas, vos 200 lt, uz beligaturinius metalinius 3000, uz beligaturinius keramikinius- 3200 lt 4u.gif

Tai jau tikrai, kad skirtumas nedidelis ax.gif Kokius žadi rinktis? 4u.gif Įdomu būtų tavo atvejį pamatyti blush2.gif Jei nuspręstum pasidalinti nuotraukomis, mes turime foto albumą, ten rastum daugelio iš mūsų foto... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2013 03 12, 20:45)
Tai jau tikrai, kad skirtumas nedidelis  ax.gif  Kokius žadi rinktis?  4u.gif  Įdomu būtų tavo atvejį pamatyti  blush2.gif  Jei nuspręstum pasidalinti nuotraukomis, mes turime foto albumą, ten rastum daugelio iš mūsų foto...  4u.gif

Zinoma , kad keramikinius, kai skirtumas kainos toks nedidelis, kito varianto net nesvarstau. rolleyes.gif
Savo nuotrauka galiu ikelti, tik neturiu slaptazodzio jusu albumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MrsM @ 2013 03 12, 20:51)
Zinoma , kad keramikinius, kai skirtumas kainos toks nedidelis, kito varianto net nesvarstau. rolleyes.gif
Savo nuotrauka galiu ikelti, tik neturiu slaptazodzio  jusu albumo  4u.gif

Šaunu, kad esi tvirtai apsisprendusi thumbup.gif Nemalonus jausmas dvejoti, o juk taip dažnai pasitaiko biggrin.gif
Linkiu, kad kuo greičiau apibreketuotų ir sėkmingo gydymo 4u.gif
Atsakyti
Na man gydytoja padejo lb, nes konkreciai pasake, kad mano atveju virsuje tik beligaturiniai, kitaip tektu rauti 4 dantis ir dar gi, lauzyti zandikaulius .nuskambejo ziauriai. todel esu pasiryzusi moketi nors ir daug bet isvengti tu nemaloniu proceduru smile.gif
o apacia kokia bus, paaiskes tik po 4-5 men . tikiuosi, kad uzteks ir paprastu, nes apacia pas mane gan tvarkinga, na tik keli dantukai siek tiek tarpusavy susigrude, bet su virsum vistiek ner ko lygint. doh.gif ax.gif

beje, pas ka reiktu prasyti pass albumelio? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MrsM: 12 kovo 2013 - 20:00
QUOTE(MrsM @ 2013 03 12, 20:34)
Dekui uz nuoroda 4u.gif

A tikrai beligaturiniai?

QUOTE(MrsM @ 2013 03 12, 20:51)
Savo nuotrauka galiu ikelti, tik neturiu slaptazodzio  jusu albumo  4u.gif

Paprasyk Sau_lu_tes slaptazodzia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2013 03 12, 20:59)
A tikrai beligaturiniai?
Paprasyk Sau_lu_tes slaptazodzia.  mirksiukas.gif

tikrai beligaturiniai, gydytoja ta aiskiai pasake, nors man kainos skirtumas pasirode itartinai mazas g.gif (kalbu apie beligaturiniu metaliniu ir beligaturiniu skaidriu breketu kaina)
Atsakyti
Manieji - metaliniai beligatūriniai, bet man labai gražu ax.gif O vakar susitikau seniai nematytų draugų, kaip išgyrė mano šypseną biggrin.gif Labai daug komplimentų sulaukė mano breketukai thumbup.gif
Atsakyti