Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Tik prasiskleidęs Paphiopedilum delenatii 4u.gif

Kauniečių dėmesiui! Šventiniu laikotarpiu keliausime pro Kauną, tad jei yra augaliukų pageidavimų rašykite 4u.gif

Dantiste, vazonėliai tikrai labai dailūs, su skylute dugne, tad drąsiai galima sodinti. Turime keramiką, kuris mums ir gamins šiuos vazonėlius, greit bus galima įsigyti internetinėje parduotuvėje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skm: 27 kovo 2013 - 10:58
Stogas važiuoja kaip noriu pavasario, tad orchidėjoms padedant bandau prisikviesti jį ir savo naujienoms vakar šiokį tokį foto reportažiuką surenčiau:

http://floralovezone...a-pavasari.html

Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 03 25, 13:07)
Lerikyte, pokstauji?  biggrin.gif

aha blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2013 03 27, 10:56)
Turime keramiką, kuris mums ir gamins šiuos vazonėlius, greit bus galima įsigyti internetinėje parduotuvėje  4u.gif

Gražiai atrodo tie vazonėliai, o bus kelių dydžių? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 03 27, 11:09)

Jau maciau, patinka bundancios po ziemos orchidejos.
Jauni auginukai ir naujos saknys dziugina mane ne maziau nei ziedai smile.gif
Atsakyti
jau tikrai kaip norisi šilumos doh.gif
Atsakyti
šiandien ir aš apžiūrinėjau saviškes, tai visi phalaenopsiai leidžia naujas šakneles, ir po naują lapuką, o vat vienas keistas kažkoks pasirodė, nes tikrai ne lapukas, bet ar gali iš ten ziedynstiebį leist? g.gif
Atsakyti
Labai gerai dera tie vazonėliai raibuolėms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2013 03 27, 11:56)
Tik prasiskleidęs Paphiopedilum delenatii  4u.gif

Kauniečių dėmesiui! Šventiniu laikotarpiu keliausime pro Kauną, tad jei yra augaliukų pageidavimų rašykite  4u.gif
Dantiste, vazonėliai tikrai labai dailūs, su skylute dugne, tad drąsiai galima sodinti. Turime keramiką, kuris mums ir gamins šiuos vazonėlius, greit bus galima įsigyti internetinėje parduotuvėje  4u.gif

Delenatii wub.gif

dėl vazonėlių thumbup.gif parduotuvėse niekad kažko ypatingo nerandu, mumrikiškų vazonėlių negavau, dar turiu vieną tokį mielą irgi su kojytėm, bandžiau ieškot daugiau, tai pasirodo firma likvidavosi neseniai, nebegamina doh.gif o tie juodi jūsiškiai labai man gražūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2013 03 27, 14:55)
, dar turiu vieną tokį mielą irgi su kojytėm, bandžiau ieškot daugiau, tai pasirodo firma likvidavosi neseniai, nebegamina doh.gif o tie juodi jūsiškiai labai man gražūs wub.gif

su kojytėm ir dažnai paieškau, deja, niekur neužtinku.Tokius rastum nebent per visokias muges.
Atsakyti
Su kojytėm buvo maksimoj praeitą savaitę, panašiai pasendinti, kaip kad murmiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2013 03 27, 19:21)
Su kojytėm buvo maksimoj praeitą savaitę, panašiai pasendinti, kaip kad murmiko  mirksiukas.gif

tuos žinau, pasiėmiau, padėjau atgal, vėl pasiėmiau, bet kažkas ne to, labai jau tokie blizgantys, tai vis dėlto nepirkau ax.gif

Prasiskleidė antras žiedelis cornu cervio, patinka jis man wub.gif

user posted image
Atsakyti