Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Zinokit mano vandutei kolkas patinka zievese thumbup.gif Lapai kaip kardai pasidare, o virsutinis atrodo net ugtelejo bigsmile.gif
Atsakyti
Dalinuosi savo asmeninio Aerangis citrata nuotrauka. Žiedynus krauna nuo rudens, dabar jau formuojasi pumpuriukai. Aerangis citrata kažkada buvo mano pirmoji rūšinė orchidėja pirkta iš italų senai senai. Jos deja nepavyko išsaugoti, bet užtat įstrigo ilgam 4u.gif
Atsakyti
O cia tokie ziedkociai aerangiu buna bigsmile.gif Fantastika thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
Jis istatytas i vazoneli su kitu vazonu ar tiesiai isodintas? Vazono vidus glazuruotas?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 03 29, 12:26)
O cia tokie ziedkociai aerangiu buna  bigsmile.gif Fantastika  thumbup.gif  wub.gif
Papildyta:
Jis istatytas i vazoneli su kitu vazonu ar tiesiai isodintas? Vazono vidus glazuruotas?

pasirodo būna biggrin.gif kiek nuotraukose mačiau jie būna nusvirę, bet maniškiai stiebiasi į lempas smile.gif vazono vidus neglazuruotas ir su skylute dugne.
Atsakyti
Įspudingas vaizdelis, 4 žiedstiebiai... smile.gif trašų gauna?
Atsakyti
skm, labai labai grazu....
Atsakyti
googlėj radau įdomiai pasodintą dendrobį, čia jis kažkokioj parodoje
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2013 03 29, 14:14)
googlėj radau įdomiai pasodintą dendrobį, čia jis kažkokioj parodoje

greičiausiai tik įstatytas. Aš irgi žiūrinėjau šį dendrobį, bet man jis toks baisus, lyg koks driežas biggrin.gif
Atsakyti
man tai kaktusą primena biggrin.gif , yra O&M užsakymuose.
Atsakyti
Skm, labai grazus augalas 4u.gif
O dendrobiai manes nezavi, nenoriu as ju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2013 03 29, 13:36)
man tai kaktusą primena  biggrin.gif  , yra O&M užsakymuose.

Ta pati norejau parasyt, konkreciai - stapelija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2013 03 29, 12:15)
Dalinuosi savo asmeninio Aerangis citrata nuotrauka. Žiedynus krauna nuo rudens, dabar jau formuojasi pumpuriukai. Aerangis citrata kažkada buvo mano pirmoji rūšinė orchidėja pirkta iš italų senai senai. Jos deja nepavyko išsaugoti, bet užtat įstrigo ilgam  4u.gif

Nuostabus thumbup.gif tikras parodinis augaliukai, o dar kai sužydės bigsmile.gif
Atsakyti