Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Paantrinsiu, Aerangis citrata tikrai labai graziai isrodo... wub.gif

Man pats graziausias dalykas-ziedo skleidimasis...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2013 03 29, 12:15)
Dalinuosi savo asmeninio Aerangis citrata nuotrauka. Žiedynus krauna nuo rudens, dabar jau formuojasi pumpuriukai. Aerangis citrata kažkada buvo mano pirmoji rūšinė orchidėja pirkta iš italų senai senai. Jos deja nepavyko išsaugoti, bet užtat įstrigo ilgam  4u.gif

o vaikyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2013 03 29, 17:29)
Nuostabus  thumbup.gif tikras parodinis augaliukai, o dar kai sužydės  bigsmile.gif

jaudinuos, kad sėkmingai pražystų, tai galvoju reik nufotkint nors ir neprasiskleidusį biggrin.gif Bet jei sėkmingai sužydės vėl pasirodysime ax.gif Ačiū už pagyras, perduosiu savo citratai mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=ginnntare,2013 03 29, 17:34]
Paantrinsiu, Aerangis citrata tikrai labai graziai isrodo... wub.gif

Man pats graziausias dalykas-ziedo skleidimasis...

ginnntare, kaip puiku, kad pumpuras sėkmingai skleidžiasi, jau kaip baisu buvo jį pakuot doh.gif
Atsakyti
Puikiai pakuojat, nesibaiminkit, biggrin.gif , vienintelis minusas, kad patys augalai kartais sustresuoja po keliones ir greit nudziovina pumpurus, o sis grazuolis isdidziai kelia zieda... ax.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Paph. delenatii x armeniacum taip pat auginasi "riebų" auginį, taip, kad kitais metais tikrai žydės smile.gif
Atsakyti
Gražios tos raibuolės, nuostabios wub.gif
Atsakyti
Siunčiu Jums velykinį kiaušinį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2013 03 30, 17:42)
Siunčiu Jums velykinį kiaušinį  4u.gif

Ačiū, nuostabus wub.gif

Merii, graži raibuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uranija5 @ 2013 03 30, 16:48)
Merii, graži raibuolė  thumbup.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Prasiskleidė didžiažiedė katlėja, nors saulutės ir nėra, bet saldus kvapas lengvai užuodžiamas! Vienas žiedas prasiskleidęs, o šalia dar brandinasi pumpuriukas 4u.gif
Atsakyti
Grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2013 03 23, 17:01)

Keliu foto, dar su lapais pasigrozeti naujokele...

user posted image

Koks gražus gėliukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti