Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kvepalai

Aš tai, jeigu išeis sutaupyt besibaigiantį HANAE MORI su drugeliu buteliuką, tada jais ir kvepinsiuos ax.gif o jei ne tada Dolce & Gabbana Light Blue thumbup.gif
Atsakyti
o as tai Chanel "COCO" man tai jie patys paciausi tokia diena, tikrai busiu iskirtine ne tik groziu bet ir kvapu
Atsakyti
as greiciausiai "Vera Wang" arba Chanel "Chance". tik kazkaip reikes gauti maza buteliuka kad tilptu i maza rankinuka...gal meginuka kas duod kaip pirksiu kvepalus
Atsakyti
O as greiciausiai kvepinsiuos savais Mexx MEXX WOMAN ax.gif Man jie patys paciausi wub.gif
Atsakyti
o as kvepinsiuos savo kvepalais, kuriuos maniskis ivardina kaip mano kvapa biggrin.gif
Kur juos uzuodzia sako tavimi kvepia wub.gif wub.gif wub.gif
O kvepalai mano Davidoff Cool Water
Atsakyti
O aš kvėpinsiuos 212 Sexy iš Carolina Herrera smile.gif
Atsakyti
O as kvepinsius mano megstamiausiais CHANEL CHANCE arba ANGEL dar nenusoriandziau bet galvoju chance greiciausiais nes Angel per daug saldus daugiau vakarui tinka.
Atsakyti
O as dar nenusprendziau..
dar daug laiko.. greiciausiai tais, kurie tuos metu bus prie sirdies ir kuriais kvepinuosi kasdien, gal Maxmara, gal Armani Agqua de Gio, o gal Donna Karan Black Cashmere.. Man sitas kvapas nerealus, nors visos drauges klausia kuo as smirdziu kai situo pasikvepinu doh.gif gal dar kam jis patika? blush2.gif
Atsakyti
Kadangi mano mėgstamiausi CD "Jadore" tai jais ir kvepinsiuos 4u.gif o be to ir brangiausiajam jie labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2006 01 27, 16:46)
Kadangi mano mėgstamiausi CD "Jadore" tai jais ir kvepinsiuos  4u.gif  o be to ir brangiausiajam jie labai patinka  biggrin.gif

Ir as juos turejau, manasis is Amerikos buvo parvezes thumbup.gif Niu, tiksliau dar turiu, bet tik keli laseliai palike rolleyes.gif Uztektu vestuvems, bet as vistiek rinksiuos MEXX wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Devita @ 2006 01 27, 17:16)
Ir as juos turejau, manasis is Amerikos buvo parvezes thumbup.gif  Niu, tiksliau dar turiu, bet tik keli laseliai palike rolleyes.gif  Uztektu vestuvems, bet as vistiek rinksiuos MEXX wub.gif

Man MEXX irgi žiauriai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2006 01 27, 17:46)
Kadangi mano mėgstamiausi CD "Jadore" tai jais ir kvepinsiuos  4u.gif  o be to ir brangiausiajam jie labai patinka  biggrin.gif

bigsmile.gif Ir as turiu Jadore bet man jie saldus ir as jeis ziema kvepinosi, vasara kvepinosi Chanel Chance ir Davidoff Coll Water ir Davidoff Echo, o vakarais kur iseinu tai kvepinosiu Angel.
Atsakyti