Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kvepalai

QUOTE(Algertina @ 2006 01 27, 21:00)
bigsmile.gif Ir as turiu Jadore bet man jie saldus

Niu jo, jie saldoki. O MEXX labai gaivus rolleyes.gif
Atsakyti
Gal "jadore" ir saldoki, bet užtai kaip ilgai kvapą laiko ax.gif kai pasikvepinsiu ryte, tai iki vėlaus vakaro kvepėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2006 01 30, 15:36)
Gal "jadore" ir saldoki, bet užtai kaip ilgai kvapą laiko  ax.gif  kai pasikvepinsiu ryte, tai iki vėlaus vakaro kvepėsiu  4u.gif

biggrin.gif Del to tai tikrai teisi kad kvapas ilgai islieka. Bet yra ir kitu kvepalu kai ilgai islieka kvapa. Jeigu uzrasyta "Parfum water" tai islaiko ilgai kvapa, o jeigu uzrasyta "Toilet water" tai isliekas neilgai kvapa.
Atsakyti
Cacharel "Promesse" biggrin.gif Arba trumpam sugalvosiu sugrizti prie Nina Ricci "Premier jour" ax.gif
Atsakyti
aš kvėpinsiuosi ELIZABETH ARDEN „Green tea“... jie tokie gaivūs smile.gif be to, nepažįstu nė vieno žmogaus, kuriam šis kvapas nepatiktų...
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 02 02, 20:02)
aš kvėpinsiuosi ELIZABETH ARDEN „Green tea“... jie tokie gaivūs smile.gif be to, nepažįstu nė vieno žmogaus, kuriam šis kvapas nepatiktų...

schmoll.gif Nepyk , bet man nepatinka Green Tea.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Algertina: 03 vasario 2006 - 20:09
QUOTE(Algertina @ 2006 02 03, 21:06)
schmoll.gif Nepyk , bet man nepatinka Green Tea.

nepatinka, ar tas kvapas tave erzina smile.gif ?
Papildyta:
ups, pažiūrėjau, kad tau ANGEL patinka, tai dabar suprantu, kodėl maniškiai nea wink.gif mūsų skoniai totaliai skirias
Atsakyti
Aš tai tikuosi iki vestuvių nusipirkti Lolita Lempickaja bigsmile.gif niam niam
Atsakyti
As kvepinausi ANGEL
Atsakyti
Jau gavau dovanų savo mėgstamiausius Lolita Lempicka wub.gif , dabar taupysiu kad iki vestuvių užtektų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo majami: 22 vasario 2006 - 12:24
As mirstu del hugo boss ir mexx, bet vestuvem koki kvapuka rinksiuos nezinau dar noriu konors gaivaus gaivaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiuvieninteli kvapa, kuri tiesipg dievinu. Christian Dior Dolce Vita. Jau 4 metai kaip kais kvepinuosi, tai ta diena irgi kvepesiu taip. Nezinau kas man yra bet ne vinas kitas kvapas man nelimpa 4u.gif
Atsakyti