Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kvepalai

Jeigu apskitai nepamirsau pasikvepinti, tai turejau kvepeti Rochas Aquawoman. Juos naudoju kasdien thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (traliabum @ 2004 07 27, 09:02)
jei prireiks kokiu kvapiuku pigiau kreipkites per a.z.

Man reikia vyrisku!!!!!!!!!! PLEASE ingridd@one.lt
Atsakyti
o man labai patinka Gucci Rush, juos mano brangusis man parveze dovanu.. biggrin.gif po ilgo nesimatymo tada labai gerai sutarem.. geri prisiminimai.. tongue.gif
Atsakyti
o as kvepėjau Sonia Rykiel, raudonos spalvos... mano kvapas jau kelis metus... tokie saldžiai moteriški smile.gif dar neturėdama jų pagalvodavau kad per vestuves kvepėsiu tik šitais, taip ir buvo smile.gif
Atsakyti
Draugė kai tekėjo, kvėpinosi CK "One" (o jau jaunikiui, kaip tas kvapas patiko)
Atsakyti
O aš kvepėsiu Emporio Armani white rolleyes.gif
Atsakyti
O as kvepinaus Christian Dior "Dune" wink.gif
Atsakyti
per ta diena kvepejau CK One dievinu ta kvapa thumbup.gif - maniskis irgi wink.gif
Atsakyti
QUOTE (zuikiausia @ 2004 07 28, 17:53)
o man labai patinka Gucci Rush, juos mano brangusis man parveze dovanu.. biggrin.gif po ilgo nesimatymo tada labai gerai sutarem.. geri prisiminimai.. tongue.gif

Pas mane irgi Cucci Rush2;)Labai patinka ,bet dabar noriu sau Hot Cuture thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Marmiska @ 2004 08 25, 21:40)
Pas mane irgi Cucci Rush2;)Labai patinka ,bet dabar noriu sau Hot Cuture thumbup.gif

Man irgi patiko sie kvepalai ir jau norejau juos pirkti, bet paskutine minute persigalvojau ir nupirkau LACOSTE
Tokios jau mes esom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oleska: 26 rugpjūčio 2004 - 11:41
o as kvepesiu Flower by Kenzo, mmm thumbup.gif

Musu Didzioji diena rugsejo 18!
Atsakyti
O as kvepejau LACOSTE thumbup.gif Mano mylimiausias kvapas!!! Gaila, baigiasi jau ohmy.gif o siaip dabar planuoju nusipirkt BURRBERY naujausia aromata!!! Liux!!!
Atsakyti