Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kvepalai

O as kvepejau Trussardi Skin. Juos man diena pries vestuves padovanojo dabar jau vyras rolleyes.gif Man tas kvapas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kenzo eau par Kenzo wub.gif
Atsakyti
Gucci II
Atsakyti
o as irgi galvojau, kuo kvepinsiuos, isimeciau kvepalus, o gavosi taip, kad ta diena isvis nepasikvepinau ir tai supratau tik po vestuviu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sonya Rykiel "Rykiel Rose" wink.gif Jaunikiui patiko (patinka biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kava: 15 rugsėjo 2004 - 14:45
Aisq, kad patiko... Ir dabar patinka. wink.gif
Atsakyti
QUOTE (muchio @ 2004 09 30, 14:30)
Aisq, kad patiko... Ir dabar patinka. wink.gif

negi cia kavos vyras? wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 09 30, 14:41)
negi cia kavos vyras? wink.gif biggrin.gif

Atspėjai wub.gif Grasino grasino, kad prisiregistruos, ir štai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (kava @ 2004 09 30, 14:41)
Atspėjai wub.gif Grasino grasino, kad prisiregistruos, ir štai rolleyes.gif

o kava viska graziai rasei paie vyra? zinai dabar seks kiekviena miela zinute thumbup.gif biggrin.gif
Cha, jau negalesi peikti saviskio taip atvirai, kaip kad darei iki siol biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

P.s. Pajuokavau wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 09 30, 14:43)
o kava viska graziai rasei paie vyra? zinai dabar seks kiekviena miela zinute thumbup.gif biggrin.gif
Cha, jau negalesi peikti saviskio taip atvirai, kaip kad darei iki siol biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

P.s. Pajuokavau wink.gif

Tai aš jau įtariu, kad naršo dabar po visas temas ir ieško mano postų unsure.gif
na, bet gal ne, jis labai užsiėmęs, dirba ir tokiems niekams neturi laiko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (kava @ 2004 09 30, 14:45)
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 09 30, 14:43)
o kava viska graziai rasei paie vyra? zinai dabar seks kiekviena miela zinute thumbup.gif  biggrin.gif 
Cha, jau negalesi peikti saviskio taip atvirai, kaip kad darei iki siol biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

P.s. Pajuokavau wink.gif

Tai aš jau įtariu, kad naršo dabar po visas temas ir ieško mano postų unsure.gif
na, bet gal ne, jis labai užsiėmęs, dirba ir tokiems niekams neturi laiko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

na zinai, jiem es visus darbu geriau ir suzinos ka gi sneka zmonytes pasilikusios vienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 09 30, 15:08)
na zinai, jiem es visus darbu geriau ir suzinos ka gi sneka zmonytes pasilikusios vienos biggrin.gif

Nu išsiaiškinsim namie, kaip ten iš tikrųjų biggrin.gif
Atsakyti