Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių kvepalai

As manau kvepesiu Dior addict - labai patinka man ir jam:) beje juos gavau is jo dovanu:) (beje jis zinojo, kad man tas kvapas patinka:)
Atsakyti
As tikriausiai kvepinsiuosi Chanel "Chance". thumbup.gif Bent jau dabar man tas kvapas labai labai patinka. Bet dar daug laiko, galbut ir persigalvosiu. wink.gif
Atsakyti
Dabar man patinka naujas CK aromatas Eternity moment. greitai svesiu gimtadieni, tai labai tikiuosi sios dovanos is savo mylimojo...smile.gif
Atsakyti
As kvepinsiuos 212, kuriuos padovanojo man brolis. Tiesiog nuostabus kvapas...
Atsakyti
As kvepinausi Lapidus "Woman".
Ta diena butent su jais norejau, nors su savimi veziausi visos. Nebuvau isitikinus, kaip jausiuos ir ko noresiu sestadienio ryta:)
Atsakyti
o as noreciau kokio nors gaivaus kvapo tik dar nenusprendziau doh.gif reikes ka nors pasieskot biggrin.gif
Atsakyti
as vestuviu isvakarese gavau nuo vyro dovanu savo mylimiausius kvepalus - LANCOME POEME wub.gif wub.gif wub.gif paskui juos gavau per vestuviu metines ir sake, kad taip bus ir toliau, kol nenusibos sunglasses2.gif
Atsakyti
Na o as manau, kad rinksiuos Antionio Bandero ( mezinau tiksliai kaip rasosi, tad uz klaidas nepykit blush2.gif ) Diavolo. Tiesiog dievinu situos kvepalus.
Atsakyti
na sveikos merginos.. as tai taip pat megstu Antonio Banderas tik ne diavolo o spirit.. pasakiskas kvapas.. o dar ir mes abudu spirit'u kvepinames.. tik zinoma jis vyriskais o as moteriskais.. bet malonu kai abu tais paciais smile.gif
Atsakyti
AS TAI GREICIAUSIAI RINKSIUOS GHOST "deep night"
kol ju dar neturiu tai labaj jau noriuuu notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexusia @ 2005 03 08, 17:55)
AS TAI GREICIAUSIAI RINKSIUOS GHOST "deep night"
kol ju dar neturiu tai labaj jau noriuuu notworthy.gif

as ir juos issirinkau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Legute @ 2005 03 09, 00:33)
as ir juos issirinkau  thumbup.gif

Tai rudeni kvepesisantuoku rumai tais paciais biggrin.gif biggrin.gif